Aky plateny webhosting by ste mi odporucili? (1000 Sk / rok)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
stynx
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stynx »

Zdravim chcel by som poradit ohladne webhostingu. Co mi poviete o

Kód: Vybrať všetko

nic.sk
vyslo by ma to na 1000sk za rok aj domena aj hosting. A ide o jednoduchu stranku pre firmu v oblasti stavebnictva. Bude to staacit??
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

podla mna je najlepsia www.vasadomena.sk
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Odporucam aj...

www.gigaserver.cz - moznost platby PayPalom, mam s nimi bezproblemove skusenosti
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

tak teraz mi napisal jeden z fora, ze ma tento hosting,
http://www.ixwebhosting.com/
ale len zacina, a je tam neobmedzeny bandwidth, neobmedzeny storage atd. proste pecka. len ja tomu moc neverim, je to moc lacne. lol chce si spravit upload stranku ked plati par dolarov mesacne. neviem aky tam je hacik zatial.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

kedze mam aj ja nejake skusenosti s hostingom, skor by som sem napisal ktory by som neodporucal (aspon kym sa nezlepsia), bol by to smarthosting.sk resp. hostservice.sk. sice maju technicku podporu, alebo podporu vsetkeho co na prevadzku webu potrebujes, ale vypadky su na kazdodennom poriadku, ak su 3 dni bez vypadku tak som cely happy. ak je vypadok, alebo maju v plane upravy, tak ziadne upozornenie (aj ked to bol jeden z bodov v ramci dohody), ak im napises a spytas sa preco nejde tak sa odpovede dockas o 4 dni neskor (ak sa jej dockas) hlavne co sa tyka majitela zo strany smarthostingu. takze ak ti vypadky neprekazaju, smelo do toho.
hosting je 1000 Sk/rok plus za kazdeho noveho zakaznika ktoreho dovedies mas 100Sk zlavu, taktiez za dlhsie trvajuce vypadky mas zlavu.
taktiez neobmedzeny traffic, a bla bla :)
Napísať odpoveď