Aky projektor do podniku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aky projektor do podniku

Príspevok od používateľa mishenko »

Ma dakto skusenosti s nejakymi projektormi do podnikov/pubov ? Predpokladam, ze by to mal byt daky projektor s filtrami proti tomu svinciku, co tam vo vzduchu byva. Proste potrebujem, aby to daco vydrzalo.
Vopred dik za rady.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jedine doporucim obecne veci, co najvyssiu svietivost a celkovo nie kompaktne modely, ved zavesis na strop, teda na velkosti nezalezi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hlavne ta svietivost, pretoze nie vzdy sa da spravit dobra tma v krcme. My sledujeme hokej aj futbal vzdy, je tam nejaky priemerny projektor, tusim lacny BenQ. Ked je vecer, tak nie je problem, no pocas dna to nie je nic moc. Cez okna prenika vela svetla a ten projektor nema taku svietivost, aby sa to dalo dobre pozerat. Po zotmeni uz nie je problem.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Praveze to su akurat veci, ktore nie su pre mna informacnou prioritou. V tom prehlad mam, skor ma zaujimali dake konkretne kusky s odolnostou v danom prostredi. Nasiel som iba daky Smoke Box, co nevyzera zle, ale 20 papierov :) Dakedy som zahliadol na SK inete aj daky, co je priamo na to stavany a teraz ani za toho pana ho najst.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jaj, na odolnost sa imho vykasli, pri dobrom projektore je aj tak stale najvyssou polozkou cena lampy a telo par rokov vydrzi, odpises, kupis novy...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie je to pre mna, ma to ist dalej znamemu a kedze by to slo cezo mna (bez prirazky), tak by som mal potom nerad zbytocne reklamacie a pod.
Napísať odpoveď