Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

Aky projektor do podniku
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
mishenko
King
King

Stav: Odhlásený
Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Máj 2007, 8:55    Predmet: Aky projektor do podniku Odpovedať s citátom  

Ma dakto skusenosti s nejakymi projektormi do podnikov/pubov ? Predpokladam, ze by to mal byt daky projektor s filtrami proti tomu svinciku, co tam vo vzduchu byva. Proste potrebujem, aby to daco vydrzalo.
Vopred dik za rady.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Máj 2007, 15:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

jedine doporucim obecne veci, co najvyssiu svietivost a celkovo nie kompaktne modely, ved zavesis na strop, teda na velkosti nezalezi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 02 Máj 2007, 15:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hlavne ta svietivost, pretoze nie vzdy sa da spravit dobra tma v krcme. My sledujeme hokej aj futbal vzdy, je tam nejaky priemerny projektor, tusim lacny BenQ. Ked je vecer, tak nie je problem, no pocas dna to nie je nic moc. Cez okna prenika vela svetla a ten projektor nema taku svietivost, aby sa to dalo dobre pozerat. Po zotmeni uz nie je problem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mishenko
King
King

PríspevokZaslal: 02 Máj 2007, 20:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Praveze to su akurat veci, ktore nie su pre mna informacnou prioritou. V tom prehlad mam, skor ma zaujimali dake konkretne kusky s odolnostou v danom prostredi. Nasiel som iba daky Smoke Box, co nevyzera zle, ale 20 papierov Smile Dakedy som zahliadol na SK inete aj daky, co je priamo na to stavany a teraz ani za toho pana ho najst.
Návrat hore
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Máj 2007, 21:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaj, na odolnost sa imho vykasli, pri dobrom projektore je aj tak stale najvyssou polozkou cena lampy a telo par rokov vydrzi, odpises, kupis novy...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mishenko
King
King

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 5:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie je to pre mna, ma to ist dalej znamemu a kedze by to slo cezo mna (bez prirazky), tak by som mal potom nerad zbytocne reklamacie a pod.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: