Aky torrent klient???
este my nikto neodpovedal furt cakam ....................................Rixsus napísal:1.Aj ked je vacsia rychlejsie najde klientov a aj rychlejsie taha ...
to je podla mna najlepsi argument ... co ma potom ze my zaera 120mb v pameti ked my to ide rychlejsie
toto si nevymyslam som to tez skusal ... azureus stahol za 10min u mna o
6MB viac ako uTorrent ->som to skusal zo 4 roznymy torrentamy s vacsim poctom seederov a stale azureus mal za 10 min viac nekedy to bolo iba 2 ale nekedy 6 ... tak sa uvedomte a pouzivajte azureus
2.Pluginy -> perfektna vec
3.uTorrent my neotvoril 1 torrent spustim azureus a naraz taha ...
4.Perfektne nastavenie vsetkoho v azureusu ... kontrola nad tym co posielam von aj dnu .... samozrejmostou su logy a statitiky ...
5.Azureus je krajsi(moj subjektivny pohlad)
6. Premiestnenie torrentu ked uz bezi(nevem ci u to ma ,... aspon som to tam nenasel)
7.vytvaranie torrentov
8. ....
ale hlavne berem to ze taha rychlejsie a dokaze sa pripojit tez rychlejsie ... vykon za kazdu cenu ...:D lol a teraz povedzte vy ake ma vyhody uTorrent okrem toho ze je mensi a zere menej pamete a ze sa da pouzit tam kde sa neda instalit(pravdepodobne skola) ale to dokaze aj azureus ale musi tam byt java
:) cakam ...
-
uelektronik
Star
ja ti mozem napisat iba vlastne skusenosti ktore mam, tie vsak nebudu objektivne.
Azureus som pouzival aktivne 3 mesiace, mam linku 1024/256 a sedim za NAT s bloknutymi portami, takze moja priemerna rychlost bola okolo 25kB down, aj na dobre seedovanych torrentoch som mal max 50kB down.
BitComet som pouzival 2 mesiace, tam som v priemere mal tiez okolo 25kB a max asi 40kB, ked som pouzil BitComet Acceleration Patch, tak mi priemer iba na dobre seedovanych torrentoch stupol na nieco okolo 40kB a max mi tahal 70kB
pri uTorrente som uz 1 mesiac a na dobre sedovanych torrentoch mam okolo 90kB, samozrejme ze priemerne to je iba okolo 25kB
Ja netvrdim ze uTorrent stahuje rychlejsie a ani neviem ako dokaze tahat na dobre seedovanych torrentoch 90kB ked azureus mi tam da max 50kB, pre mna je dolezite ze mozem nerusene pracovat z PC pocas tahania torrentov lebo linku mam aj tak pomalu (bloknutu) a na to je uTorrent svojimi HW narokmi ako stvoreny
Azureus som pouzival aktivne 3 mesiace, mam linku 1024/256 a sedim za NAT s bloknutymi portami, takze moja priemerna rychlost bola okolo 25kB down, aj na dobre seedovanych torrentoch som mal max 50kB down.
BitComet som pouzival 2 mesiace, tam som v priemere mal tiez okolo 25kB a max asi 40kB, ked som pouzil BitComet Acceleration Patch, tak mi priemer iba na dobre seedovanych torrentoch stupol na nieco okolo 40kB a max mi tahal 70kB
pri uTorrente som uz 1 mesiac a na dobre sedovanych torrentoch mam okolo 90kB, samozrejme ze priemerne to je iba okolo 25kB
Ja netvrdim ze uTorrent stahuje rychlejsie a ani neviem ako dokaze tahat na dobre seedovanych torrentoch 90kB ked azureus mi tam da max 50kB, pre mna je dolezite ze mozem nerusene pracovat z PC pocas tahania torrentov lebo linku mam aj tak pomalu (bloknutu) a na to je uTorrent svojimi HW narokmi ako stvoreny
lenze je rozdiel ked mi uTorrent zabera 2-4 MB ako 100
a rozdiel v rychlosti? doma mam 512linku a uTorrent mi taha vzdy naplno takze nevidim dovod menit klienta, a v skole tak isto len uTorrent taha to krasne
okrem toho ked si dam v uTorrente velke mnozstvo peerov, tak za prvych 20-30 sekund od zaciatku mam napojenych do 30 seedov co mi moju linku vytazi az moc
a blokovanie? s tym tusim prisiel prvy uTorrent a az potom to mal bitcomet a azureus, ale nie som si isty
a rozdiel v rychlosti? doma mam 512linku a uTorrent mi taha vzdy naplno takze nevidim dovod menit klienta, a v skole tak isto len uTorrent taha to krasne
okrem toho ked si dam v uTorrente velke mnozstvo peerov, tak za prvych 20-30 sekund od zaciatku mam napojenych do 30 seedov co mi moju linku vytazi az moc
a blokovanie? s tym tusim prisiel prvy uTorrent a az potom to mal bitcomet a azureus, ale nie som si isty
-
nejakymarko
Addict
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prv som si myslel ze Azureus - ale to len u mna na velkom kompe, kde som si to mohol dovolit, a nezriedka mi zral aj 60MB pamate a jedneho dna prestal fungovat uplne, tak som ho nahradil uTorrentom a nemozem si ho vynachvalit.
uTorrent sa mi vzdy zide najma v skole, ked chcem sosat z BitTorrentu na mojom srotnom notebooku (233MHz, 64MB RAM), mam pocit, ako by bol robeny presne pre mna
uTorrent sa mi vzdy zide najma v skole, ked chcem sosat z BitTorrentu na mojom srotnom notebooku (233MHz, 64MB RAM), mam pocit, ako by bol robeny presne pre mna