Aky torrent klient???
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prv som si myslel ze Azureus - ale to len u mna na velkom kompe, kde som si to mohol dovolit, a nezriedka mi zral aj 60MB pamate a jedneho dna prestal fungovat uplne, tak som ho nahradil uTorrentom a nemozem si ho vynachvalit.
uTorrent sa mi vzdy zide najma v skole, ked chcem sosat z BitTorrentu na mojom srotnom notebooku (233MHz, 64MB RAM), mam pocit, ako by bol robeny presne pre mna
uTorrent sa mi vzdy zide najma v skole, ked chcem sosat z BitTorrentu na mojom srotnom notebooku (233MHz, 64MB RAM), mam pocit, ako by bol robeny presne pre mna
este doplnim, proces stahovania je legalny(podla sk zakonov), nelegalne je poskytovanie obsahu na stiahnutie(toho, ktory je chraneny autorskymi pravami). teda, nelegalne je stahovanie chraneneho obsahu cez torrenty, ked automaticky uploadujete inym ludom.t0m4s3 napísal:Tahanie torrentov je legalne/nelegalne v zavislosti na obsahu torrentu. Samotne tahanie torrentu legalne je.
Playboy napísal:ak sa nemylim, tak pri kazdom stahovani automaticky uploadujes inym, nie? cize stahovanie vsetkeho, co riesi slovensky AZ je nelegalne.
Sak upload a download si regulujes mozes uploadovat aj naplne aj nijako cize 0kb/s Podla mna torrenty su nelegalne.
A co hovorite legalne to sa mi urcite nezda
a trebars aj nafotene obrazky, free hudba, dema, LINUX, ...???????? to je vsetko tez nelegalne ked je to cez torrenty???Baciiik napísal:![]()
![]()
ty co robili tie zakony su dobre v pic.
Sak upload a download si regulujes mozes uploadovat aj naplne aj nijako cize 0kb/s Podla mna torrenty su nelegalne.
A co hovorite legalne to sa mi urcite nezda