|
| Aký typ ženy sa Vám páči?? |
| Blondína |
|
26% |
[ 109 ] |
| Brunetka |
|
33% |
[ 136 ] |
| Červenovláska |
|
12% |
[ 50 ] |
| Čiernovláska |
|
22% |
[ 93 ] |
| Iná |
|
5% |
[ 24 ] |
|
| Celkom hlasov : 412 |
|
| Autor |
Správa |
draco Amateur

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 26 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:44 Predmet: Aký typ ženy sa vám najviac páči? |
|
|
| Aký typ ženy sa vám najviac páči? Alebo aký štýl obliekania u žien preferujete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:45 Predmet: |
|
|
pacia sa mi brunetky asi najviac, take rajcovne uplen cierne vlasy moc ne,..
no a styl obliekania? nemam rad tie hip-hopove devy... skor ked je baba tak neutralne nestylovo oblecena, mozu byt pestre farby... nic zvlastne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1615 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:47 Predmet: |
|
|
Mne sa páčia blondínky aj brunetky. Ale zo všetkého sa mi najviac páči ked je baba kučerava, a do toho ma melír
a štýl obliekania. tak jednoducho, elegantne alebo športovo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3519 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:54 Predmet: |
|
|
ked som bol mensi tak jednoznacne blncky, ale postupom casu clovek zisti, ze je jedno aku farbu vlasov ma baba. mozem vsak hlavne brunetky a zrzky a co sa tyka obliekania, znesiem aj rifle a obycajne tricko ak nema k tomu este kockovanu koselu okolo pasa a gladace ale dost ma dokaze rozrajcovat daky pekny kostym alebo baba v saku , alebo dlha sukna, biela bluzka mierne rozopnuta a topanocky. inac som nenarocny |
|
| Návrat hore |
|
 |
bond35 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 541 Bydlisko: NR BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 16:56 Predmet: |
|
|
| tazko tak to povadat ake baby preferujem, jednoducho sa mi musi pacit a musi byt taka ako to povedat zlata |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMIAW Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 77 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:03 Predmet: |
|
|
v Prvom rade musi byt simposka to je hlavne a potom jedno s druhym inac brunetky a krasne cokoladove oci na nezaplatenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
draco Amateur

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:05 Predmet: |
|
|
| bond35 napísal: |
| tazko tak to povadat ake baby preferujem, jednoducho sa mi musi pacit a musi byt taka ako to povedat zlata |
Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
draco Amateur

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:07 Predmet: |
|
|
Moja prva velka tema. Sa tessim ze sa to tak rozbehlo.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMIAW Light Expert

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:11 Predmet: |
|
|
| draco napísal: |
Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada.  |
pekna predstava aj ja by som take nieco bral ale miesto tej zrsky brunetku |
|
| Návrat hore |
|
 |
draco Amateur

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:17 Predmet: |
|
|
| TOMIAW napísal: |
| pekna predstava aj ja by som take nieco bral ale miesto tej zrsky brunetku |
Ked si mozu zeny menit muza podla toho ako chcu tak aj my tak ked stretnes nejaku co sa ti paci ale neni brunetka tak nezufaj a prehovor ju aby sa prefarbila a mas babu snov Dobry napad nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMIAW Light Expert

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:19 Predmet: |
|
|
Ked si mozu zeny menit muza podla toho ako chcu tak aj my tak ked stretnes nejaku co sa ti paci ale neni brunetka tak nezufaj a prehovor ju aby sa prefarbila a mas babu snov Dobry napad nie? |
to je vazne dobre toto ma ani nenapadla ale sak je to dobre ale vies niektore baby su krajsie ked maju svoju vlastnu farbu vlasou a teraz zacina dilema |
|
| Návrat hore |
|
 |
draco Amateur

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:30 Predmet: |
|
|
to je vazne dobre toto ma ani nenapadla ale sak je to dobre ale vies niektore baby su krajsie ked maju svoju vlastnu farbu vlasou a teraz zacina dilema |
Dnes nevies kedy ma zena vlastnu farbu vlasov a ani ci je to jej tvar alebo kilo makeupu, cest vinimkam |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMIAW Light Expert

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:36 Predmet: |
|
|
| Dnes nevies kedy ma zena vlastnu farbu vlasov a ani ci je to jej tvar alebo kilo makeupu, cest vinimkam |
vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.
a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska  |
|
| Návrat hore |
|
 |
draco Amateur

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:39 Predmet: |
|
|
vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.
a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska  |
Jasne chapem chapem to je svata pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMIAW Light Expert

|
Zaslal: 05 Mar 2006, 17:42 Predmet: |
|
|
| no a v tom to to nechapem niekto si povie ze ja mam takyto tip baby ale pritom pochybujem ze sa mu paci iba ten jeden tip. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|