alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jenny177
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jenny177 »

...tolerancia ako tolerancia...a co ma s dnesnym svetom,len preto,ze ten je na p*cu,tak sa tak musia spravat vsetci?....tolerancia vo vztahu spociva v niecom inom..aj ja mam pocit obcasnej netolerancie,ked viackrat ziadam priatela,aby nepil a aj tak si vypije...mne sa to tiez nepaci..naco alkohol..ten nic neriesi,len rozdeluje... :? :( :cry:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
Napr. pod hrozobu rozchodu , poznam taky par.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

RomanB napísal:Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
aj ja :D nemyslim ze to je spravne, preco zakazovat? clovek nezmenis pokial to sam nebude chciet.. toto ale velmi malo dievcat chape.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

RomanB napísal:Sme sa nepochopili , hovorim o situacii ked priatelka zakazuje priatelovi pit ...
ten clovek by si mal potom urcit priority, ci pre neho znamena alkohol viac alebo jeho kocka... ja alkohol k stastiu nepotrebujem, viem sa zabavit i bez alkoholu. alkohol je zla, zla vec :lol:
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Urcite pod hrozbou rozchodu by som nezakazovala, urcite by bol rozhovor o tom ze preco alkohol a tak casto......A ak by sa nic nezmenilo tak taky vztah by som prehodnotila, lebo alkohol neuznavam. Takze zaverom, dovod rozchodu by bolo pitivo.
midnight_man
Guru
Guru

Janta napísal:Urcite pod hrozbou rozchodu by som nezakazovala, urcite by bol rozhovor o tom ze preco alkohol a tak casto......A ak by sa nic nezmenilo tak taky vztah by som prehodnotila, lebo alkohol neuznavam. Takze zaverom, dovod rozchodu by bolo pitivo.
to ze neuznavas alkohol neznamena, ze teraz vsetci okolo teba by mali prestat pit, myslim, ze jak sa to neprehana kazdy tyzden 7x tak....clovek by mal najst istu hranicu :) myslim, ze v takom pripade by to nemalo nikomu vadit. Ono je to take pomerne dost individualne...tazko sa to zovseobecnuje
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

najsmutnejsie je ze najviac piju deti do 18.. vlastna skusenost po 17ke ma to uz nebavilo a teraz mam 19 a zajdem si maximalne na pivo, ziadne piatkove "oslavy" nehrozia,..
midnight_man
Guru
Guru

braino.swk napísal:najsmutnejsie je ze najviac piju deti do 18.. vlastna skusenost po 17ke ma to uz nebavilo a teraz mam 19 a zajdem si maximalne na pivo, ziadne piatkove "oslavy" nehrozia,..
to mas ako so vsetkym, to co clovek nemoze to ho najviac taha :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ale tiez neni najlepsia volba sa hrnut do vztahu s tym ze nieco sa mi na dotycnej osobe nepaci a idem do vztahu s tym ze ho/ju zmenim...niekomu to sice problem nerobi ale ja neviem ci by som si zvykol keby ma chcel niekto zmenit...proste som taky aky som a ked sa ti nepaci tak somnou nic neries :lol:
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

midnight_man napísal:to ze neuznavas alkohol neznamena, ze teraz vsetci okolo teba by mali prestat pit, myslim, ze jak sa to neprehana kazdy tyzden 7x tak....clovek by mal najst istu hranicu :) myslim, ze v takom pripade by to nemalo nikomu vadit. Ono je to take pomerne dost individualne...tazko sa to zovseobecnuje
Tak to je samozrejme ze nebudem robit paniku a stres pre seriozne pitie. Ale co som si vsimla na priatelovi, odvtedy co spolu chodime uplne prestal s chalanmi chodit na tie ich vyjazdy. Sama ho posielam ze je to blbe ze zrazu prestal, lebo teraz to vyzera ze kvoli mne. Povedal nato iba tolko, ze jemu tvrdy alkohol vobec nechuti :arrow: tak mi teraz povedzte ze naco vlastne vtedy pil?
Teda z pohladu nealkoholika nerozumiem veciam akoze pijem pijem, potom grciam grciam. Nevidim v tom moc zmysel, ale kazdy ako sa mu paci, kym ma do toho tiez nenuti :roll:
Alkohol s mierou je OK
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sak ja som nehovoril o kazdodenej piatike , co ja viem raz dva krat za mesiac ist desi na dobre vinko , pivko dat si nejaky fajny aperitiv a podobne ...
Ale poznam par , kde je chalanisko tzv. pod papucou , kde ma vyslovny zakaz pozivat alkoholicke napojde ... o com je ten vztah , ked druha strana nedokaze z nadhladom tolerovat mensie ci vacsie vystrelky ...
midnight_man
Guru
Guru

Janta napísal:Tak to je samozrejme ze nebudem robit paniku a stres pre seriozne pitie. Ale co som si vsimla na priatelovi, odvtedy co spolu chodime uplne prestal s chalanmi chodit na tie ich vyjazdy. Sama ho posielam ze je to blbe ze zrazu prestal, lebo teraz to vyzera ze kvoli mne. Povedal nato iba tolko, ze jemu tvrdy alkohol vobec nechuti :arrow: tak mi teraz povedzte ze naco vlastne vtedy pil?
Teda z pohladu nealkoholika nerozumiem veciam akoze pijem pijem, potom grciam grciam. Nevidim v tom moc zmysel, ale kazdy ako sa mu paci, kym ma do toho tiez nenuti :roll:
Alkohol s mierou je OK
no tak bud rada ze na to prisiel sam ;) co s toho maju? tych par hodin ktore si aj tak nikdy nepamataju :D
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

síce pekná debata sa tu rozbehla s hromadou zaujímavých názorov, ale nejak sme pozabudli na toho chudáčiska, ktorého teraz ignoruje jeho vyvolená :wink:
DarK_AngeL: mal by si s ňou o tom hodiť reč...normálne...lebo ak ti toto bude robiť stále, keď niečo vyvedieš, tak je to potom horšie ako s matkou. Skrátka jej vysvetli, že to bol len chvíľkový skrat a že sa ti to nestáva...ospravedlň sa jej (aj keď neviem za čo, ale asi len na to čaká....proste ženská) a dúfaj v dobrý koniec....nerob z toho tragédiu, skús celú tú vec trošku odľahčiť
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

frajerky by mali nechat chalanom aspon jeden den do tyzdna na kamosov a alkohol.... >>> piatok :D
midnight_man
Guru
Guru

SlimEm napísal:frajerky by mali nechat chalanom aspon jeden den do tyzdna na kamosov a alkohol.... >>> piatok :D
no neviem neviem ci akurat take nieco by nam pomohlo....
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem ja praveze necitim potrebu ist sa desi takymto sposobom bavit bez priatelky ... Dokazem sa kontrolovat , a ked sa nahodou stane , ze nieco nesadne , zevraj to na mne nie je absolutne vidiet , to az rano :)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Dark angel ja som mal uplne rovnaky problem este na zakladnej puberta bol som mlady a chcel som jedno dievca chcel som byt frajer a ixol som asi 4 deci borovicky potom som vsak grcal odpadol a nevedel o sebe jedine co mi spoluziaco hovorili bolo ze som vkuse vykrikoval po nej(JUlia sa volala) a ze som chcel taky naje*any tancovat lenze ked som sa postavil v okamihu som bol naspet pri dlazke takze na parket som sa ani nedostal dufal som ze to bude v pohode a ze sa to spravi pisal som jej ale ona nic ani neodpovedala ani sa na mna v skole nepozrela.......... dufam ze budes mat viac stastie ako ja (ale jednu vec musis pochopit ze ona nieje jedina holka na svete 8) a ze v mori je vela ryb
Jirka_Nitrak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jirka_Nitrak »

Alkohol > Baby
daj prednost alkoholu!
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

Jirka_Nitrak napísal:Alkohol > Baby
daj prednost alkoholu!
ty v tom mas jednoznacne jasno... 8)
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

mam pocit ze sa za teba hanbila... Ked uz nie si free treba si aj pozor dat na to! :!:
Napísať odpoveď