| Autor |
Správa |
DarK_AngeL Amateur

Stav:  Založený: 22.01.2008 Príspevky: 23
Zaslal: 09 Jún 2008, 6:39 Predmet: alkohol |
|
|
asi pred mesiacom som sa namotal na jednu babu strasne vkuse na nu myslim.dostal som jej kontakty odvtedy si stale piseme.velmi casto. no jedneho dna som sa opil ako debil ze som pomaly osebe nevedel...odvtedy neodpise..opity som sice bol ale nebol som v styku s inymi babami..:co mam s tym robit vzhladom na t oze som citlivy to som mnou dobre trepe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2491 Bydlisko: Vinařky A2, Brno :D Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 6:57 Predmet: |
|
|
| sa s tebou nebavi ze si sa opil? alebo si jej vyvolaval ozraty a nieco vravel a ani si to nepamatas? hm?... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DarK_AngeL Amateur

Stav:  Založený: 22.01.2008 Príspevky: 23
Zaslal: 09 Jún 2008, 7:12 Predmet: |
|
|
| nie videla ma len riadneho dodrbaneho doslova |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2245 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 7:13 Predmet: |
|
|
mozno jej vazne vadi alkohol u ludi ktorych ma rada skus sa jej nejako miernejsie ospravedlnit ze to bola chyba a ze ta to mrzi mozno povoli alebo jej nechaj cas mozno sa casom ozve ved ktovie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 2133 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 9:25 Predmet: |
|
|
| podla mna skus zistit od jej kamaratok co sa deje, alebo ani nemusis a rovno za nou nabehni s kyticou ze ta to mrzi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2491 Bydlisko: Vinařky A2, Brno :D Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 9:28 Predmet: |
|
|
kazdopadne jej napis aspon sms ze ta to mrzi, ze ta tak videla a ze sa s nou chces porozpravat...
okrem toho... spit sa ako doga nieje umenie.. umenie je pit do nalady a potom prestat, nech este aj vies kto si a ako sa spravat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 98 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
Pred mesiacom spravil take cosi aj moj ale uz priatel, s chalanmi ze ideme si posediet, samozrejme predtym na izbe si dali do nosa a po ceste na miesto totalneho ozeriania sa, vsetci traja predo mnou "vystali" na mur skoly kedze sme sli okolo. Do mna vtedy vpalilo sto certov lebo priatel dobre vedel ze som nevypila vtedy ani kvapku alkoholu, von som s nimi nechcela ist lebo som vedela ze budu len a len nasavat, tak som cakala ze ked ma uz tahal, tak ze bude tolerantnejsi... ked sa vratil tak som mu nadala do psov ked si znackuje stlpy, bola som dost nahnevana, lebo fakt som totalny abstinent takze taketo spravanie nemusim vidiet odvtedy na taketo vyjazdy chodi sam
Takze ak je dievcina podobny typek ako ja, budes to mat tazke vyzehlit, ale tak ak chodis rad na taketo nazvem to ozieracky a ona to nebude tolerovat aj ked ta nebude vidiet....tak lepsie od nej ruky prec, obaja to budete mat tazke. Nech sa ti dari
Aha rada: musis jej dokazat, ze nie si pravidelny opilec a ze to bola skor nahoda a chyba ak to tak citis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1223 Bydlisko: SA/TN Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:07 Predmet: |
|
|
| Preboha vsak co si jej urobil? Nic. ty si sa opil, co to ma s nou? Nebol si s inou, neotravoval ju, neovracal ju... Opytaj sa jej preco jej to vadi a potom to napis sem. Aj ja by som to rada vedela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2942 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:02 Predmet: |
|
|
| mozno nieco s rodinou ..niekto sa uchlastal alebo otec pije, nici rodinu a tym sa postaral o jej problem s alkoholom ..nikdy nevies |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:11 Predmet: Re: alkohol |
|
|
| DarK_AngeL napísal: |
| ...odvtedy neodpise... |
co tak jej zavolat ?
(zas len sku*vene SMSky )
EDIT: BTW suhlasim s brainom podomnou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 777 Bydlisko: 75th regiment Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
neviem, zas tak uplne normalne ako tu vsetci tvrdite to podla mna nieje.
mne by tiez dost vadilo keby sa priatelka opila dost nepekne.... dost moc by mi to vadilo.. ja tiez odkedy sme spolu ak pijem na nejakej akcii tak naozaj len "symbolicky" |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2475 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
| vek? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2272 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
Kua však človek si musí raz poriadne uťať ..Ak to netoleruje a nechápe dnešnú dobu tak potom nechápem ju..Pre takú kravinu a ak spolu ani nechodíte sa urazí..tak to dievča prosím pekne nemá rozum  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 542
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:12 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
kazdopadne jej napis aspon sms ze ta to mrzi, ze ta tak videla a ze sa s nou chces porozpravat...
okrem toho... spit sa ako doga nieje umenie.. umenie je pit do nalady a potom prestat, nech este aj vies kto si a ako sa spravat |
presne tak Maki ... najlepsie je dat sa do nalady, hned je atmosfera uvolnenejsia ... samozrejme s alkoholom netreba prehanat, aby clovek potom nelutoval co zrobil a povedal |
|
| Návrat hore |
|
 |
poharvody Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 234
Zaslal: 09 Jún 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
| ved jej napis ze preco sa neozyva...podla mna nie preto co videla:)mozno len nema chvilu cas:)sa nebooj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|