ano moze ale kurier by ti mal zavolat a ked si v skole tak by ti to mal teoreticky doniet do skoly ale ked mu povies aby to doniesol domou ze je doma mama oco tak v pohode donesie domou
ja som objednaval grafiku, ramky, zdroj a napalovacku. Dokonca boli este aj taky dobry ze po objednavke mi vymenili ramky za ine [ na moju prosbu bo som sa sekol ]. Vsetko doslo vpohodicke, s kurierom som sa stretol a este tam na mieste mi to otvoril a som to skontroloval.
Filipito napísal:ano moze ale kurier by ti mal zavolat a ked si v skole tak by ti to mal teoreticky doniet do skoly ale ked mu povies aby to doniesol domou ze je doma mama oco tak v pohode donesie domou
Filipito, ako píšeš tak alza je až 18+ nie ? To ma zarazilo, ten balík môže prevziať aj človek pod 18 ? Pretože ak viem tak sa podpisuje prevzatie..
LOL, co trepete ? JA mam 16, a ked sme objednavali z alzy, tak to objednala mama a ja som to prevzal ako 15 rocny. Jedine co ti staci je obciansky preukaz, ...
Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov .
Lyson2580q napísal:Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov .
toto ma dostalo Counter Strike 1.6 Non-Steam to mal byť vtip či omyl ? Ale neviem... Na druhej strane tomu človeku čo to privezie môže byť jedno či to prevezme syn alebo otec ak mu dá sumu tak prečo nie ?
Toto nie je vtip to je realita ma 14 rokov a hra uz 7 rokov cs-ko to iste vzdy cisto jak pri**bany a vzdy iba cs-ko cele dni ,cely rok je to cisty zavislak, ja napriklad cs-ko nemozem ani citit ja si potrpim na grafike a proste na vsetkom, ale jeho v cs-ku este nikto neporazil Chudak chlapec... Ale kazdy hra to co mu ide na svojom pc
Lyson2580q napísal:Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov .
Tak to ho asi niekto poriadne oje*al Non steam sa kupit neda, ... a aj keby, tak naco by mu bol ? Vsak nonsteam stiahnes z kazdej 2 stranky, ...
No ja neviem,ale kupit sa da sak ja som mu hovoril, ze nech si to stiahne,ale on cosi hovoril o serveroch ci ocom ja uz ani neviem, ze proste bude mat nejake vyhody ked si to kupi ja keby to mal stiahnut.
trepes dve na tri.. ani nevies o com tu pises...
ani nevies co to znamena non-steam...
chcem vidiet obchod kde predavaju non-steam a este to dokonca aj kurier donese
//
Lyson2580q napísal:No neviem a ani ma to nezaujima.On proste hovoril, ze su tam nejake vyhody.Pointa je v tom, ze mu to predal kurier a nemal 18.
no ok... ale clovek ti tazko aj toto uveri, ze nema 18 a predal mu to ked tu o*ebavas.. alebo ja neviem uz omfg
V skratke si sa sekol. NoSteam nekupis. To je len taky nazov. Unas to niektory povazuju za "legalnu offline" verziu hry CSka. CS NoSteam ma kazdy kto nema poondenych 200,- Sk na CSko. Tym ze tvoj kamos si asi kupil CS Anthology ziskal STEAM_ID s ktorym moze viac ako hrat na NoSteam serveroch.