No neviem ale, zeby prepad z 12.75 na 7.15 bol naratst 11,5%? :-/k6 napísal:S AMD to nepochybne ide uz dlhsiu dobu dole vodou. Ale tusim som nedavno niekde zachytil (CNBC asi), ze akcie AMD v poslednej dobe celkom poskocili. Medzikvartalny narast 11,5% ci tak nejak... Nemozem to uz nikde najst, viete niekto viac?
AMD alebo Intel
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co si myslite o AMD Phenom
Ahojte.
Ako som kukal Intelacke C2Dcka objavil som AMD Phenom
Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s tym procakom.
A este sa chcem spytat na co sa hodi ?
(na aky druh prace)
Dakujem
Ako som kukal Intelacke C2Dcka objavil som AMD Phenom
Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s tym procakom.
A este sa chcem spytat na co sa hodi ?
(na aky druh prace)
Dakujem
jixo - phenomy su nastupcami Athlonov, akurat su postavene na vylepsenej architekture - K10. Inac sa da povedat ze su pouzitelne rovnako ako aj Athlony. Kdekade sa docitas o strasnej chybe revizie B2, ktorej prejav je takmer nepravdepodobny a strasi len na papieroch, ale zvelicuje sa o106. Osadis ich aj do povodnych dosiek s AM2 socketom, avsak plnohodnotne ich funkcie dokazes vyuzit s novsimi AM2+ doskami.
Napriek tomuto vsak nevidim jediny dovod v sucasnosti ist do AMD, kedze aj v pomere cena/vykon je vyhodnejsi intel. Ledazeby si nutne potreboval quadcore.
Napriek tomuto vsak nevidim jediny dovod v sucasnosti ist do AMD, kedze aj v pomere cena/vykon je vyhodnejsi intel. Ledazeby si nutne potreboval quadcore.
Farlo.. takt procesora v Hz v dnešnej dobe už nie je taký podstatný ako pred niekoľkými rokmi.. na výkon vplýva mnoho iných faktorov, preto začal aj Intel číslovať CPU, aby bolo ako-tak vidno ich rozdiel. Si všimni, že procesory sa už niekoľko rokov držia na úrovni 3GHz +/-, pričom podľa istého zákona by v dnešnej dobe mali byť už na úrovni 6-10GHz.. 
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
Shark NX
Addict
Si zober napr Intel Dualcore E2200 (2200MHz 800FSB 11Nasobic) 2700Sk
Vdaka vysokemu nasobicu a nizkej FSB si ho mozes nataktovat velmi vysoko ...
Napr Ked zdvihnes Bus na 333MHz (1333 MHz FSB) tak mas z 2,2GHz 3,66GHz pri povodnom napati alebo zdvihnutom na 1,3V Co je velmi slusny vykon a jedine co mu chyba oproti modelom E6850 atd je Cache a pri tom usetris velke Prachy
Vdaka vysokemu nasobicu a nizkej FSB si ho mozes nataktovat velmi vysoko ...
Napr Ked zdvihnes Bus na 333MHz (1333 MHz FSB) tak mas z 2,2GHz 3,66GHz pri povodnom napati alebo zdvihnutom na 1,3V Co je velmi slusny vykon a jedine co mu chyba oproti modelom E6850 atd je Cache a pri tom usetris velke Prachy
Treba brat do uvahy to, ze E8### su teraz novinka, a E6### uz sa prestali vyrabat. Este sa ale dopredavaju a ich ceny boli povodne vyssie. Ak maju stary nakup, a s cenou nechcu ist pod neho, tak sa niet co divit ze lepsi CPU je zaroven aj vyrazne lacnejsi.Farlo napísal:slabši CPU a drahši ? alebo ja som ozaj lama
-
AXO
Professional
AMD 1Q 08: nižší příjmy, propouštění, ale optimismus....
no vidim ze 55% ludi co hlasovali za AMD (9.4.2008) ako najlepsi vyrobca CPU, bude asi sklamanych....
a pod tym prispevok:
ja osobne si neviem vysvetlit, ci AMD tak uskodila kupa ATI, alebo robia take mizerne CPU, ved maju nizsie ceny, ale ludia aj tak radsej kupuju drahsi Intel (ja som jeden z nich)...
DPC ale ja nechcem aby bol INTEL monopol (protimonopolny urad s tymi ich smiesnymi pokutamy 200 milionov dolarov su pre intel drobnostou), ved ked bude stat CPU 20 000SK tak budem na PC setrit 10 rokov ?
Takze na druhu stranu zase drzim palce AMD/ATI aby neskrachovali
a pod tym prispevok:
Kód: Vybrať všetko
Mírný optimismus AMD znamená v jejich řeči, že další kvartál nejspíš ještě přežijouDPC ale ja nechcem aby bol INTEL monopol (protimonopolny urad s tymi ich smiesnymi pokutamy 200 milionov dolarov su pre intel drobnostou), ved ked bude stat CPU 20 000SK tak budem na PC setrit 10 rokov ?
Takze na druhu stranu zase drzim palce AMD/ATI aby neskrachovali