Myslim ze tato tema je zbytocne, kazdy podla svojho gusta. AMD sice teraz jednoznacne vedie no v nedavnej minulosti to nebolo bohvie co. Ja som zastanca Intelu a nik ma neprehovori, teraz by som ho asi nekupoval, ale verim tomu ze za xvilu vyjde nieco co zrazi AMD na kolena, takze Intel Rulezz
sv3stka napísal:Myslim ze tato tema je zbytocne, kazdy podla svojho gusta. AMD sice teraz jednoznacne vedie no v nedavnej minulosti to nebolo bohvie co. Ja som zastanca Intelu a nik ma neprehovori, teraz by som ho asi nekupoval, ale verim tomu ze za xvilu vyjde nieco co zrazi AMD na kolena, takze Intel Rulezz
To aky chcete procak nie je jednoznacne.
Na ja mam v jednom pocitaci AMD a v drzhum Intel.
Momentalne je AMD lepsou a lacnejsou volbou.Ale nieco je natom pravdy ze Intel sa nechava ovladat inymi firmami a vtedy uz je ich produkcia narusena a hned su oslabeni.
To sa neda jednoznacne povedat ci AMD alebo Intel. Ja neviem aj ked su sice AMD-cka vykonnejsie ako Intel-i myslim si ze menej vydrzia. Pokial mate dost penazi na pravidelny upgrade pocitacu tak jednoznacne AMD lebo som niekde cital ze nataktovany AMD vidrzi omnoho menej ako Intel ale nebudem sa hadat. Viem ze Intel ma slabe zbernice ale viac by som volil istotu.
Vguru napísal:To sa neda jednoznacne povedat ci AMD alebo Intel. Ja neviem aj ked su sice AMD-cka vykonnejsie ako Intel-i myslim si ze menej vydrzia. Pokial mate dost penazi na pravidelny upgrade pocitacu tak jednoznacne AMD lebo som niekde cital ze nataktovany AMD vidrzi omnoho menej ako Intel ale nebudem sa hadat. Viem ze Intel ma slabe zbernice ale viac by som volil istotu.