Americas Army Online
majte pri pripajani trpezlivost, je tam velka fluktuacia, aj ked vam vypisuje ze je server full, skusajte 
...dobry ping vam zelam...
uvidime sa na druhej strane
//EDIT:
tak sa vam ospravedlnujem, je to server s verziou 2.8.0 kedze uz je 2.8.1 bude dost serverov...
napriek tomu, hlaste sa mi ti co maju zaujem o AA server len pre nas...
...dobry ping vam zelam...
uvidime sa na druhej strane
//EDIT:
tak sa vam ospravedlnujem, je to server s verziou 2.8.0 kedze uz je 2.8.1 bude dost serverov...
napriek tomu, hlaste sa mi ti co maju zaujem o AA server len pre nas...
tu mas dokument k serveru, aj ked si myslim ze v klientovi ktoreho tahas bude doc s navodom 
- Prílohy
-
- Getting Started With AA Server Manager.rar
- (1.1 MiB) 51 stiahnutí
no ja pomerne hej... a podla reakcie paru, mal kratsiu pauzu ale zda sa mi ze sa vnom o5 ozvala stara zavislostLord_3D napísal:chalani: hravate to často, lebo by som s vami skúsil aj ja...
takze aspon 3x do tyzdna si zadrvim... ak si xcel pocut nieco konkretne
2 hojko: ma napadlo ze nemusime blokovat IP zo sveta, proste si tam praskneme password
lebo poznam par hracov napr z polska ktori by to dokazali ozivit... v zmysle zabavy... alebo sa to da skombinovat... aj pass aj IP check...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???
to iste som mal aj ja. vobec neviem, kam som mal strielat.trafil som taku vec najblizsiu ku mne, vyzeralo to ako camo-siet nad bunkrom. staci ak trafis jednym z tych 2 raketometovhojko napísal:Nainstaloval som si to, trosku som sa zahral, len mam problem s treningom. Prvy a druhy bola pohoda, pri tretom mi robi problem raketomet, teda oba. Ak som dobre pocul, tak hovoril o tom, ze mam trafit bunker, lenze sa mi to nedari, resp. neviem po com presne strielat a tak nesplnim trening. Vie niekto co s tym???