|
| Autor |
Správa |
BabySHAQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 16:02 Predmet: Americký futbal |
|
|
Zaujimali by ma Vase nazory nan . Co si o myslite o tomto sporte Paci sa vam Hravate ho niekto Ake su vase oblubene timy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 16:06 Predmet: |
|
|
Videl som zopár krát je to zaujímavé ale nepoznám pravidlá Takže ak sa ich niekedy naučím tak si ASI na to nájdem čas . A na Slovensku dosť veľký problém zapojiť sa do nejakého klubu. Mám dojem že asi som nejaký slovenský klub videl ale niesom si istý . |
|
| Návrat hore |
|
 |
BabySHAQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 16:08 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
Videl som zopár krát je to zaujímavé ale nepoznám pravidlá Takže ak sa ich niekedy naučím tak si ASI na to nájdem čas . A na Slovensku dosť veľký problém zapojiť sa do nejakého klubu. Mám dojem že asi som nejaký slovenský klub videl ale niesom si istý . |
Tak tie pravidla su az tak zlozite neni , a k tym klubom na Slovensku mas : Bratislava Monarchs , Zvolen Patriots a Kedysi boli aj Nitra Knights . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Danny_Vin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 169 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 14:10 Predmet: |
|
|
| Americky futbal? radsej normalny klasicky, ale nepohrdnem ani americkym, niekedy si pozriem aj ten, ale tiez tie pravidla bohvieako neovladam. Ani tymy velmi nepoznam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 424 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 15:21 Predmet: |
|
|
| ja radšej klasický futbal... ten americký sa mi moc nepáči... nejak ma nechytá tá atmosféra hry... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3488 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 15:54 Predmet: |
|
|
tak ako hra vcelku zaujimave, pravidla su neni az tak tazke, len tych povelov pri rozohravani... hra dobra, ked sa chce niekto vynervovat, v klude si udriet alebo drcnut do druheho. bavi ma to pozeravat, ci uz vo filmoch alebo zapasy (ale to nie moc casto)
OT: ale ked extrem, tak australsky futbal. to je ako americky pre dospelych. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1212
Zaslal: 27 Feb 2007, 17:01 Predmet: |
|
|
| toto by som chcel nekedy vyskusat velmi ma to fascinuje taky drasticky sport ale lubi sa mi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 22:06 Predmet: |
|
|
celkom je to dobry sport.aj som ho hraval na PC (madden 06) tak ako tak tie pravidla ovladam a tiez poznam aj niake tymi ale neviem cele nazvy tych timov.A hrat by som si zahral (vsak treba skusit) ale zatial ostavam pri clasickom fut.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|