Anarchia
vyraz idealny stav spolocnosti mi v tomto pripade nepripada velmi idealny ked by sa pekar rano vysral na pecenie rozkov a kazdy by sa vykaslal na svoju ulohu v tejto spolocenskej strukture. A pokial by v anarchi ludia nesrali na svoje povinnosti ako by mohla nastat rovnost medzi pekarom a banikom? Banik sa predsa namaka viac, nie?
Neukrizujte ma mam na to asi obmedzeny pohlad, vsak?
Neukrizujte ma mam na to asi obmedzeny pohlad, vsak?
-
Začiatok Konca
Professional
to axXis...dobre,pripúšťam "istú formu vládnutia",ale nie,tak ako je to teraz...veď koľko majú politici výhod...a o koľko vyšší plat..a prečo?...veď nerobia o nič viac,ako každý iný človek..
to mi-chau...ide o to,že by sa na to nevysral...a že by ho ani nenapadlo,neurobiť to...pretože na jeho práci visia ďaľší ľudia...
neviem...ako vy..je tam strašne veľa vecí nedoriešených...ale aj kvôli tomu,že je to pre dnešnú spoločnosť kravina...viem si to predstaviť...ale vy asi nie...
to mi-chau...ide o to,že by sa na to nevysral...a že by ho ani nenapadlo,neurobiť to...pretože na jeho práci visia ďaľší ľudia...
neviem...ako vy..je tam strašne veľa vecí nedoriešených...ale aj kvôli tomu,že je to pre dnešnú spoločnosť kravina...viem si to predstaviť...ale vy asi nie...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nieco na tom budeLife cycle of a punk
1.Poser: This punker may have just found Green Day on MTV, or may have just learned about his first less famous punk band from the internets. A punk in this stage will reveal himself by speaking constantly of the same three punk groups, Hot Topic, and what color his hair is this week.
2.Punk Rocker: After so long floundering as a poser, the punk begins to understand. Teh government is evil. Anarchy is the way of the future. Down with government! These punkers know of at least five local punk outfits and dozens of hardcore big-name acts.
3.Intelligent Punk: Overexposure to an anarchist point of view compels a long-term punk rocker with the notion that anarchy is best executed through communism. Reasonably speaking, every nation on earth needs the largest possible government to enforce the banishment of all government. Intelligent Punks preach Marxism and fiery indignation toward whoever Michael Moore filmed his last documentary about. Many ebay their leather jackets and turn vegan at this stage. Their selection of music more closely resemebles the college radio charts found in Rolling Stone magazine.
4:Yuppie: After failing to abort at least one child, many punkers put the college education that daddy paid for to good use. They find work for a big company that lets them listen to anti-corporate punk rock on their iPods. Their lifetime of political ideology can be summed up in the single pro-Democrat or anti-W bumper sticker which their homeowner's assocation allows on each minivan or SUV. These punkers speak fondly of the Ramones in an attempt to remain non-offensive, and follow their children to Simple Plan concerts on the weekends.
ja som zasadne zato,aby si kazdy robil co chce,ked s tym neobmedzuje ostatnych.ale rudy anarchizmus toto podporuje?princip tychto ideologii je-nesuhlasis s nami?pojdes na prevychovu do gulagu.alebo Ta rovno odjebeme.alebo mas nieco,co nemam ja?zoberiem Ti to(a bude to akoze spolocne).inak v mene takychto rudych ideologii bolo napachanych najviac svinstiev.ZitePunkom napísal:To si len myslite.. Nikdo vam neserie na hlavu.. Robite si co chcete... Co lepsie moze byt..!
kolko je skutocne rozumnych a aj ludsky dobrych ludi ,a su ticho,a takito si tu vystrkuju rozky ako certi zo zapalkovej krabicky.
a to nielen anarchisti,ale aj vselijaki ti marxisti,trockisti,maoisti.nechapem,co moze normalneho mladeho cloveka na tychto extremnych smeroch politiky pritahovat.v dnesnej dobe si mozes vybrat zo siroke spektra volnocasovych zaujmov,a nie bojovat za nejake fiktivne rovnocenne postavenie imigrantov v spolocnosti,alebo hlasat triednu nenavist.
a tato demokracia nieje nic moc,ale asi je to to najiidealnejsie,co tu mozme v dnesnej dobe mat
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
ok,no uz som precital.ja som za kazdy system,ktory umoznuje a nepotlaca individualny vyvin cloveka,jeho schopnosti,slobodne rozhodnutia a tak,ale ideologia zalozena na kolektivizme je presny opak tohoZitePunkom napísal:Kamarát skús si prečítať celú tému a nevyťahuj tu na mňa príspevok z prvej strany, pretože len ukazuješ svoju debilitu a lenivosť si prečítať celú tému..tak sa zobuď, zober si čajík, kávičku a prečítaj si ju celú...tak veľa Ti to nedá a dozvieš sa aj niečo nové..
-
Nopredsaja
Amateur
no ako tato tema je fakt zbytocna a cudujem sa ze mala taky velky ohlas na podnet jedneho asi naozaj 14 rocneho typka.
k teme// anarchia by fungovat mohla,no podla mojho nazoru si ju vacsina ludi nevie predstavit,a preto nou opovrhuju aj ked nad tym neuvazuju.
Ak by sa o anarchiu pokusilo teraz nefungovala by,lebo ludia su doslova zkazeny mocou a peniazmi,ak by sa anarchizmus ujal este niekedy vtom 18storoci tak verim tomu ze by tu bola doteraz.
Demokracia je nedomyslena a stat svoju autoritu zneuziva
Ja si o tom mysliem nieco taketo
k teme// anarchia by fungovat mohla,no podla mojho nazoru si ju vacsina ludi nevie predstavit,a preto nou opovrhuju aj ked nad tym neuvazuju.
Ak by sa o anarchiu pokusilo teraz nefungovala by,lebo ludia su doslova zkazeny mocou a peniazmi,ak by sa anarchizmus ujal este niekedy vtom 18storoci tak verim tomu ze by tu bola doteraz.
Demokracia je nedomyslena a stat svoju autoritu zneuziva
Ja si o tom mysliem nieco taketo
Zite Punkom, take tvrdenia co Ty davas uz aj moja 12 rocna sestra vie ze to su kraviny. Ty chces aby mal clovek ktory studoval 18-20 rokov rovnaky majetok ako niekto kto sa nikdy neucil a kope kanale? A maju byt rovnaky len preto ze obaja su ludia? Takuto ideu moze uznavat len ten kto kope tie kanaly pretoze ziadny clovek ktory nieco dokaze by to neuznaval bola by to samovrazda. Dokazom toho je aj to ze anarchiu nikto okrem socpunkerov a najnizsej triedy neuznava. Kazdemu sa zije slusne az na tych, ale oni sa nechcu zmenit, radsej nech pre nich pracuju vsedci ostatny. Tak sa Ta spytam ked chces taku Anarchiu, ake nemas dnes slobody? Co by si chcel? Zabijat ludi? Drogovat cely den? Ozierat sa od 8 rano do 24 vecer zadarmo?
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
drístajte...anarchia v niektorých afrických štátoch je (napr. Somálsko?) lebo - anarchia = bezvládie spôsobené neexistenciou verejnej autority integrujúcej spoločnosť
a nie je tam anarchia, lebo anarchia = želaná forma medziľudských vzťahov založená na dobrovoľnej spolupráci bez toho, aby bola vynucovaná alebo riadená inými
wow...už ste počuli o viacvýznamových slovách?
a nie je tam anarchia, lebo anarchia = želaná forma medziľudských vzťahov založená na dobrovoľnej spolupráci bez toho, aby bola vynucovaná alebo riadená inými
wow...už ste počuli o viacvýznamových slovách?
-
Nopredsaja
Amateur
tak jednoducho tento svoj nazor vysvetlit uprimne neviem,mam proste vsebe pocit ze ludia su uz zvyknuty na tento system,alebo inak...v ludoch(u vacsini)kali520 napísal:Preco v 18 storoci, preco uz nie v 19 alebo 17? Ludia boli, su a vzdy budu rovnaky.
je nejaka vlastnost,ktora im zabranuje mysliet nejak uplne bez pravidiel,vela zvas si to nevie predstavit,no kebyze ludia uz od neviem kedy (18storocie bol priklad) by zili v inom state,a nie tak ze im stale niekto rozhodoval o osude,urcite by to tu vyzeralo inak...ale ako hovorim toto je moj,mozno dost divny,ale moj nazor