špičku nôjho nosa nechaj na pokoji. A k holokaustu-prečo a akým spôsobom popieranie holokaustu smeruje k potláčaniu ľudských práv som vysvetlil už v iných témach, aaspoň tri krát, kde sa to rozoberalo. Je to rovnaké, ako (použijem debilný názorný príklad) so súkromným vlastnením antraxu. Ty povieš, že vlastniť antrax má právo každý, že samotné vlastnenie antraxu nijako nespôsobí biologický útok a vraždu stoviek, možno tisícov ľudí. Teda na vlastnení antraxu nie je nič zlé. Na základe tvojej domnienky povolíme všetkým občanom EU vlastniť toľko antraxu, koľko budú chcieť. Čo sa stane?kali520 napísal:Sepiroth, ja by som poopravil slovo kultura na rasa resp etnikum a to si dopln do tvojho prispevku ci to bude vobec mat logiku.
V tom pripade tu sloboda slova neni lebo ak poviem ze holokaust nebol tak nikoho s tym neobmedzujem, nevidim dovod preco by sa holokaust nemal popierat.
Obcas by si sa aj mohol zamysliet nad tym ze preco prave tento holokaust je trestnym cinom a neustale omielany a pripominany. Zjavne nedovidis a ani nechces dovidiet dalej ako na spicku svojho nosa.
Vysvetlím:
Popieranie holokaustu, teda šírenie "osvienčimskej lži", je nepriamym rizikom. Tak, ako vlastnenie antraxu. Tí, čo popierajú holokaust, to robia s intým zámerom. či už tomu sami veria, alebo nie, snažia sa svojou agendou získať čo najviac ľudí do skupín a organizácií, ktoré už budú pre ľudské práva a slobody (najmä práva na život) priamou a reálnou hrozbou. To už je použitie.
kultura, rasa, etnikum-zase sa tu hráš na slovíčka. Rasa neznamená NIČ. Etnikum? Prosím ťa, čo robí etnikum etnikom viac, než jeho kultúra?
Vieš, nemysli si, že sa snažím o niečom ťa presvedčiť. Skôr sa snažím ti oponovať, aby, keď sem zablúdi nejaký potenciálny nácko a natrafí na tieto tvoje "názory" videl aj inú stranu mince. Obaja dobre vieme, prečo sa ty a ľudia ako ty vyťahujete na internete. Je to novodobý a veľmi účinný spôsob získavania "posíl" z radov v internete stratených nerdov a asociálov, akými vlastne všetci náckovia sú. A hlavne-na internetových duchov naša polícia stále proste nemá-keby si sa svoju demagógiu snažil šíriť inak, už by si pravdepodobne sedel. (i keď sme na slovensku, takže možno ani nie) Schovávať sa za obrazovku a šíriť svoje zvrátené posolstvá po drôtoch, dodávať im silu "informáciami" získanými zase len z drôtu-to dokáže, kalinko môj, každý. Chcel by som ťa vidieť, ako by si toto vravel ľuďom, ktorí Osvienčim prežili a dodnes sú medzi nami.