|
|
|
| Autor |
Správa |
maskov1 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 24 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 17:24 Predmet: Anglicka nabijacka |
|
|
Caute vsetci, dufam mi pomozete...
Som v Anglicku a ako asi viete jazdi sa tu na inej strane cesty a dokonca maju aj ine nabijacky...
Planujem kupu notebooku, presnejsie tento:http://www.pcworld.co.uk:80/martprd/store/pcw_page.jsp?BV_SessionID=@@@@2030865699.1214234194@@@@&BV_EngineID=ccdgadeeheljhedcflgceggdhhmdgmh.0&page=Product&fm=null&sm=null&tm=null&sku=643226&category_oid
Notebook mi pride s Uk adapterom na nabijanie, co je dost blbe kedze planujem sa vratit na Slovensko... Viem ze sa nabijaci adapter sklada z dvoch cacsti, jedna cast je "skrinka" z ktorej ide rovno drot do notebooku, k tejto "skrinke" sa pripaja nabijaci kabel, ktory je uz pre kazdy kontinent rozdielny...
Takze su dve moznosti:
A) kupit "travell adaptor" (tak to tu volaju), ktory vlastne zapichnem do klasickej Slovenskej zasuvky a do toho adaptera uz pripojim len nabijacku na notebook
// blbe je ze sa bojim ze to casom spalim, neviem kolko to znesie, bolo by blbe keby ten travell adaptor bol urceny len pre sprostosti typu holiaci strojcek, je tam poistka, ale aka silna ani srnky netusia ked je to zalaminovane
B) dako od HP zohnat cisto bud celu nabijacku, alebo uz spominany len nabijaci kabel... Rad by som sa priklonil k tejto moznosti, tak mi pls pomozte najst daky link na svk na adapter...alebo daco poradte...
PS: kuknite performance toho nb, aj vyzor je good, grafika sice slabsia ale to az tak nevadi.. Radsej by som kupoval na SVK nb, ale tento ma laka, jediny problem je jak vyriesim to nabijanie...
THX vopred za rady
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2335 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 17:26 Predmet: |
|
|
| vol moznoast A, kamos ma PSP z Uk a to pouziva uz asi 1 rok a ide to, a neni to moc drahe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 227
Zaslal: 23 Jún 2008, 21:02 Predmet: |
|
|
| Tiez som za ten travel adapter, my sme si takisto davnejsie doviezli notebook z Anglicka a nebol s tym ziadny problem.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2008 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
maskov1 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 24 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 22:43 Predmet: |
|
|
skusim potom na svk kupit ten 230 2-3 zilovy kabel, nech to je pohodlne... Ak by som nezohnal v ziadnom elektre tak kupim redukciu
Este raz thx za rady
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 23:37 Predmet: |
|
|
| - ja som mal podobny problem s PDA ... poriesila to redukcia za 100SK ... zatial vsetko slape ako ma ... neberiem to ako nepohodlnu vec kedze je taka mala ....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|