Anime
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
bol som velkym fanusikom (a stale aj som) rozpravky Yu Yu Hakusho, proste ma tu uplne dostalo svojim pribehom a fantaziou. Je to o chalanovi menom Yusuke, ktoreho smrt bola uplne zbytocna, zachranil chlapceka pred zrazenim autom tak, ze ho odsotil a sam pod tim autom skoncil. v tu chvilu sa objavuje niekde uplne inde, a to "inde" sa da definovat jak posmrtny zivot. kedze zomrel zbytocnou smrtou, dostane este sancu vratit sa do svojho povodneho tela. musi vsak preto podstupit skusku, ktorou si to vratenie zasluzi. skusku urobi a je spat na zemi, vsetci sa raduju a su zaroven prekvapeny, vratenie Yusukeho ludom s jeho okolia vybilo dych... v tu chvilu vsak jeho dobrodruzstva este len zacinaju. vratenim na zem sa zaroven stal aj detektivom sveta duchou. ma vsak jednu nadprirodzenu schopnost a tou je "uder sily". potrebuje sa vsak pre svoju pracu zdokonalovat, preto ho jeho sef koenma, asi 6 rocny chalan
posle na vycvik ku svetove presnulej ucitelke, ktora ovlada techniku reidoha, je stara a preto potrebuje svoju techniku niekomu odovzdat, v tu chvilu zacina Yusuke bojovat s roznimi zaujemcami v roznich disciplinach.
samozrejme vyhraje a tu sa zacinaju tie prave dobrodruzstva.
no zatial takto aby ste si o tomto anime urobili mensi obraz. pozrite si, urcite vas to chyti
sry ale tieto rozpravky nemaju s anime nic spolocne. pre priblizenie, anime postavicky su velke postavicky s velkymi lesklimi ocami a malymi ustami
viď.

samozrejme vyhraje a tu sa zacinaju tie prave dobrodruzstva.
no zatial takto aby ste si o tomto anime urobili mensi obraz. pozrite si, urcite vas to chyti
No ja zvyknem sledovat, hlavne v poslednej dobe animovane rozpravky ako Nemo, Za plotom, Madagaskar, Doba Ladová a pod... Mna to vie velmi zaujat, a odtrhnut od reality....
sry ale tieto rozpravky nemaju s anime nic spolocne. pre priblizenie, anime postavicky su velke postavicky s velkymi lesklimi ocami a malymi ustami
viď.

-
Enduro3333
Medium Professional
-
Linkman
Darca
Tento mesiac som pozeral
Midori No Hibi (Moje dni s Midori)
Melancholia Suzumia Haruhi
Nodame Cantabile
a
prave si stahujem toto
http://www.kukaj.sk/videa/2723/EF--The- ... me-trailer

Midori No Hibi (Moje dni s Midori)
Melancholia Suzumia Haruhi
Nodame Cantabile
a
prave si stahujem toto
http://www.kukaj.sk/videa/2723/EF--The- ... me-trailer
Na internetenevite kde by sa dalo stahnut Kiddy Grade
yo anime ja fayn .. len treba na to prist sam, alebo s malou pomocou, je to tak ze bud chces alebo nechces ... ako ostatne so vsetym .. 
a co sa tyka mojich serii, videl som Kral samanov, este tusim furt ide na Jetixe ..
, GitS I, II filmy proste super ..
, Karas, proste treba vidiet, Ergo Proxy, FMP, FMP fumofu, FMP TSR super komedialne , Trigun, Hell Girl to ma dojalo, teda asi zatial naj anime, a ta Ai je porste super ..
chystam sa na druhu seriu Jigoku Shoujo Futakomori .. a je toho este vela ... aktualne som dopozeral Saikano, a.k.a. Saishuuheiki Kanojo, odporucam pre tych co maju dost happy endov .
a to sem tam nieco co chodi na Animaxe ..
samozrejme Hellsing vratane OVAciek ...
neviem ci sa da spristupnit profil na tam mam zaznacene co som videl ...
prosto anime je fenomen, ktory sa dostava konecne aj ku nam ..
a co sa tyka mojich serii, videl som Kral samanov, este tusim furt ide na Jetixe ..
neviem ci sa da spristupnit profil na
Kód: Vybrať všetko
www.animenewsnetwork.comprosto anime je fenomen, ktory sa dostava konecne aj ku nam ..
bezpodmienecne Dragon Ball Z,proste od toho lepsiu rozpravku som nevidel,na nej som vyrastal ako,pametam sa dosiel som zo skoly,a hned eb ku telke,proste to nemalo chybu,miloval som to,to sa nedalo opisat,ako 10rocne decko som si sadol ku telke,a som snival
..no co uz,teraz uz ako 18rocny mam vsetky casti,aj GT,ale je to proste dobre a pozeratelne aj teraz,a medzi druhu najlepsiu anime rozpravku by som zaradil Yu Yu Hakusho,tiez je to celkom dobra Anime rozpravka,videl som to asi 3krat cele,a este aj teraz by som si to pozrel,dufam,ze to pokracovanie bude,urcite kazdy spomina v dobrom na Yusuke Urameshiho 
sry usiRev,ale Elfen Lied mi uz moc pripada na nieco desive,dost krvy,brutalita,uz to troska prehanaju nie?usiRev napísal:a skoro by som bol zabudol.. este musim odporucit Elfen Lied ... vazne super ... dalo by sa to prirovnat ku Saikanu, ale len podobnostou postav ... ale treba vidiet .. nedajte sa zmiast tymto obrazkom, nie je to nic eroticke, i ked su tam obcas nejake tie narazky ...
jj teraz to zacali davat na animaxe, nevime ako je to s kvalitou cekeho dabingu, ale je super ... teda aspon tie prve 4 casti co som stihol kuknut ..Maki napísal:videl niekto Death Note? mozno nie az taky akcny animac - skor psychologicky ale podl mna dost super.. a na elfen lied sa chystam len nemam casu nan