|
|
|
| Autor |
Správa |
noft Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2007 Príspevky: 17 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
| hondzo napísal: |
| mam taku otazocku...ja teraz ficim na Narutovy a niektori tu spominaju nejakeho Naruta Shippuuden. Co to vlastne je?? nejake volne pokracovanie Naruta?? a ako vlastne skonci obycajny Naruto?? videl som ten zapas pri saskemu ale neviem ako dopadol...za odpovede diky |
Toto nerob,ze sa opytas na dej,potom ti to len skazi zazitok+ten kto to tu napise,napise spoiler,a vela ludi,co to pozera nebude rada.Naruto shipuuden su este lepsie casti nez Naruto.Vychadzaju kazdy stvrtok v Japonsku,ale ty asi nevies JAP,takze si pockas na piatok,kedy to vyjde s eng titlami a jedna stranka robi vzdy preklad prave vydanej casti este v ten den. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 683 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 16:03 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
Naruta zobral Jiraiya-sama na 2-ročný tréning...Naruto Shippuuden je pokračovanie Naruta po tréningu už skoro s dospelým Narutom...vynikájuce časti shippuuden  |
mozem lne suhlasit .... pravidelne kazdy tyzden na tom frcim ked pridem piatok z intraku....len teraz tie specialy ma srali lebo potom naruto vychadzal kazde 2 tyzdne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1298 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 19:25 Predmet: |
|
|
no to aj mňa to bolo čakania  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zavulon Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 764
Zaslal: 18 Apr 2008, 19:45 Predmet: |
|
|
Odporucam : Blue Gender, Kiddy Grade, Record of Lodoss War,
... |
|
| Návrat hore |
|
 |
inflater Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 256 Bydlisko: Púchov, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 21:29 Predmet: Re: Anime |
|
|
| H5ck2r napísal: |
Sleduje este niekto z vas anime?  |
nie, mam este zdravy rozum [15rocny, a nepocuva hip hop, rap, techno a nepozera anime a manga. K-? ] |
|
| Návrat hore |
|
 |
joejoe Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 24 Apr 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
mne sa anime nepaci ....ale ked som bol mensy zral som pokemon a digimon  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ema Novice

Stav:  Založený: 04.05.2008 Príspevky: 3
Zaslal: 04 Máj 2008, 17:19 Predmet: |
|
|
anime je podla mna skvela vec...
a vobec to nieje tak, ze by to bolo len o mačoch ako je naruto, alebo ichigo v bleachi...
taky honey and clover, to je perfektny vysokoskolsky doják, a grves of fireflies je film, ktory zachytava dej posledneho dva druhej svetovej vojny a jeho obeti, fakt silny pribeh.
my neighbor totoro ani nehovoriac, to je prca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 18:53 Predmet: |
|
|
anime...hm...iba ak kyberpunkové filmy Ghost in the shell a Miyazakiho filmy (napr. Mononoke-hime, Cesta do fantázie)...môžem len potvrdiť, že to nie sú len tí mačovia...myslím, že pre bežných konzumentov anime by bol dokonca Ghost in the shell 2: Innocence toxický  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1421 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 19:56 Predmet: |
|
|
| Tak GitS dvojku som mierne nepochopil, ale to bolo aj mojou neschopnostou to spravne prelozit. Budem to musiet este niekedy zohnat a pozriet odznova. Ale jednotka bola fasa vec, mindfuck jak sa patri. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|