|
|
|
| Autor |
Správa |
Snake7778 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.09.2008 Príspevky: 59 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2008, 22:46 Predmet: |
|
|
anime som kukal kedysi trocha v telke, viac som to začal sledovať až keď ma na to namotal spolužiak na výške.
spomeniem niektoré tituly, čo som už zhliadol:
Monster Rancher, Kickers, Kamikaze Kaitou Jeanne, Yu-Gi-Oh! -toto sú z tých prvších.
Naruto, Full Metal Panic Fumoffu, Elfen lied(ale tento žáner moc nemusím, aj keď to malo zaujímavý príbeh ), Shaman King a ešte zopár dielov niekoľkých anime čo púšťal spolužiak, ale neviem názvy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
| inflater napísal: |
nie, mam este zdravy rozum [15rocny, a nepocuva hip hop, rap, techno a nepozera anime a manga. K-? ] |
Pozeram a myslim si ze tiez mam zdravy rozum... anime sa mi paci ovlea viac ako nejake filmy, pretoze je velmi malo dobrych filmov, ale samotna vyroba anime nieje taka zlozita ako natocenie filmu, preto je tam krajsie rozpracovany pribeh, a aj preto sa mi to paci
| LOLCATS napísal: |
Tento song z FMA je uplne uzasny. Sranda je to ze je v rustine (hladal som japonsku verziu lenze blbec som zabudol citat ze takto to je aj v seriali)
Je uplne super : http://www.youtube.com/watch?v=BcTcl2dylwY |
Ked sme uz pri tej hudbe z anime ... strasne sa mi paci pesnicka ktora bola v Narutovi 1.serii na konci ked isli titulky Akeboshi - Wind:
http://www.youtube.com/watch?v=xmYi2tW95ag
a z Bleach taka klasika no Hazel Fernandes - Number One:
http://www.youtube.com/watch?v=6CUEOQtfsLE |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 502 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2008, 13:30 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
ja som aktivny konzument vyssie spominanych mačov nevedeli by ste mi poradit nieco ako naruto+shippuden, bleach, shaman king, alebo este fate/stay night ?? |
Vedel ale skor mangu ? Chces ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 816 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2008, 13:29 Predmet: |
|
|
| Kesoman napísal: |
| Vedel ale skor mangu ? Chces ? |
hmm mangu moc nemusim, ak je na vyber aj anime, pretoze farbu, pohyb a zvuk mi nenahradi nic, hlavne pri bojoch(dialogy su v pohode v mange) ale ak je iba manga, tak si pozrem aj tu.. tak napis teda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|