|
| Autor |
Správa |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 19:48 Predmet: Anime |
|
|
Sleduje este niekto z vas anime?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kandler Medium Star

Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 404
Zaslal: 26 Jan 2006, 20:07 Predmet: |
|
|
Nj videl som nejake filmy. Napr. Ghost in da shell 1 a 2. Sa teraz niekedy chystam cheknut appleseed... celkovo je podla mna anime jedinecna moznost ako vyrozpravat kvalitne pribehy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 26 Jan 2006, 20:49 Predmet: |
|
|
| kandler napísal: |
Nj videl som nejake filmy. Napr. Ghost in da shell 1 a 2. Sa teraz niekedy chystam cheknut appleseed... celkovo je podla mna anime jedinecna moznost ako vyrozpravat kvalitne pribehy  |
jj suhlas, hlavne preto ze tam "neexistuje" fyzika a naozaj sa tam moze vyburit fantazia tvorcov / scenaristov...
mam zopar na HDD dokonca v jap s eng titulkami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
Appleseed rulz ^_^ [cellshade anime]
Fifa: AC [pc anime]
Fifa: SW [pc anime]
Fifa: The Last Order [original anime]
Steamboy [original anime]
Cowboy Bebop [original anime]
Spirited Away [original anime]
Howl's Moving Castle [original anime] - toto som ece nevidel :/
Nausica of the Valley of the Wind [original anime]
Princess Mononoke [Hime] [original anime]
My Neighbour Totoro [original anime]
proste Ghibli [moj bracho je uplny profik na anime ja som len lama ale tieto si pamatam bo sa mi strasne lubili]
atd ...anime je super styl na vyjadrenie emocii, ma brutalnu dynamiku a niekedy az moc prehnane efekty...co je len dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 22:33 Predmet: |
|
|
| NOIR,Ghost in teh Shel 1,2 Magic Knight, rozpozerane Hikaru no GO a este mam rozpozerane Ragnarok The Animation... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 22:38 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
| NOIR,Ghost in teh Shel 1,2 Magic Knight, rozpozerane Hikaru no GO a este mam rozpozerane Ragnarok The Animation... |
Ro Animation je pecka ...bracho to stiahol x krat x krat zmazal ...som to nikdy nedopozeral ...hrozne smiesne vyslovuju mnoho spoluhlaskove slova ^_^...coldo bolto... ok uz nejdem pisat bo spammujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 26 Jan 2006, 22:44 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
Ro Animation je pecka ...bracho to stiahol x krat x krat zmazal ...som to nikdy nedopozeral ...hrozne smiesne vyslovuju mnoho spoluhlaskove slova ^_^...coldo bolto... ok uz nejdem pisat bo spammujem  |
Ale hra je lepsia:)) ale to uz je
//^link: suhlas hra rulz ^_^ [crusader: grand cross build] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
Zaslal: 26 Jan 2006, 22:52 Predmet: |
|
|
ja som pozeral hellsing(namak riadny) potom este o nejakom vampire hunter D ci tak nejako a to bolo tiez celkom dobre ale na hellsing to nemalo, ten alucard bol sef s tou 10-kilovou buxackou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bLaCk.ShEeP Amateur

Stav:  Založený: 11.11.2006 Príspevky: 22 Bydlisko: ReD pLaNeT Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 22:18 Predmet: |
|
|
anime serialy neznasam, ani sama neviem preco, ale proste su mi proti srsti...ale za to, ten styl kreslenia je uplne uzasny! ten sa mi velmi paci, kto tak vie kreslit tak RESPECT!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 22:42 Predmet: |
|
|
ked je cas tak rad, niektore su peckove  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 23:00 Predmet: |
|
|
-___^ anime rullz - aj ked som videl iba shaman kinga a hellsinga a potom utrzkovite par serialov... ale mi tu teraz kvasi par DVD s anime a manga, len na to nemam cas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZOMBIE Amateur

Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 28
Zaslal: 20 Nov 2006, 20:30 Predmet: |
|
|
nedávno som videl dva: 1/vampire hunter D: bloodlust, 2/ninja scroll.
obidva vyborne, vrelo odporučam. chytilo ma to a zhanam si dalsie anime filmiky
dalsie, co som videl:
mononoke - super
ghost in the shell - super ale, musel som kukat viackrat, v hlave trocha chaos asi treba kuknut aj serial a dvojku
akira - kult, ked niekto povie anime, napadne ma akira |
|
| Návrat hore |
|
 |
jAssin Light Expert

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 3:25 Predmet: |
|
|
Ja som mensy fanatik Napr samurai shamplooo??Vzdy ked nieco ide tak sa snazim si to nahrat alebo aspon pozriet.A zbieram aj obrazky a tie su fakt krasne! |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:56 Predmet: |
|
|
| jAssin napísal: |
Ja som mensy fanatik Napr samurai shamplooo?? |
samurai champloo je hodne kvalitne, skoda ze uz nebode viac casti  |