|
| Autor |
Správa |
firewolf Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2008 Príspevky: 13
Zaslal: 04 Júl 2008, 19:18 Predmet: Anonymny bankovy ucet |
|
|
Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1868 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 19:44 Predmet: |
|
|
| scasti to je paypal, ktory vznikol s takymto zamerom (ochrana udajov), ale asi to nie je presne to, co hladas |
|
| Návrat hore |
|
 |
firewolf Amateur

Zaslal: 04 Júl 2008, 19:55 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
| scasti to je paypal, ktory vznikol s takymto zamerom (ochrana udajov), ale asi to nie je presne to, co hladas |
Da sa na paypal poslat z normalneho osobneho uctu prachy bez zbytocnych extra poplatkov zo slovenskej republiky ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1868 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 19:58 Predmet: |
|
|
| to sa praveze neda, preto som dodal, ze to asi nebude presne to, co hladas.. $ mozes presuvat medzi PP uctami, respektive PP uctom a bankovym uctom, na ktory sa viaze embosovana karta registrovana v systeme |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1741 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
| taketo sluzby ako myslis ty poskytuju napriklad sukromne banky, svajciarske banky a podobne. podla mna sa chod spytat do banky. imho je to sluzba bezna za urcity poplatok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2689 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 20:35 Predmet: Re: Anonymny bankovy ucet |
|
|
| firewolf napísal: |
Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ...  |
dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je
k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato |
|
| Návrat hore |
|
 |
firewolf Amateur

Zaslal: 04 Júl 2008, 22:29 Predmet: Re: Anonymny bankovy ucet |
|
|
| Filipito napísal: |
dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je
k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato |
Neboj , nechcem nikoho oje*** , ale naco niekomu davat moje osobne udaje ... no ale ked zase mam platit za ich schovanie tak to mozem **** taku demokraciu .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5407
Zaslal: 04 Júl 2008, 22:53 Predmet: |
|
|
| Čo to má spoločné s demokraciou? |
|
| Návrat hore |
|
 |
firewolf Amateur

Zaslal: 05 Júl 2008, 9:51 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
| Čo to má spoločné s demokraciou? |
Slobodu .... co to je za sloboda nazoru a rozhodnuti ked ja si neprajem mat zverejnene osobne udaje a predsa su ! , tak isto svoje zdravotne zaznamy , a predsa sa ku nim hociake institucie ( zdravotne poistovne, banky) mozu bezproblemov dostat ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
| a nie si ty trochu paranoik? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1267 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 14:26 Predmet: |
|
|
Prosim ta pekne, kto uz by ta chcel obrat o tvojich 200 sk na ucte...
Pokial hovoris o demokracii tak doslova to znamena Vlada Ludu a nie anonymny bankovy ucet |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 313
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:33 Predmet: |
|
|
| vymazane |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5407
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:40 Predmet: |
|
|
Aj narkobarónom by sa hodili anonymné účty. Tiež teroristom, politikom...
| marian152 napísal: |
niekedy mi to pripada ze tu vladne len 150 ludi, nie vsetci ...a ten anonymny ucet, neviem co je na tom nepochopitelne, ked vyhram v sportke tych 150 000 000 tak tiez budem chciet taky ucet. Mozno ma obrovsky stos penazi, tak chce mat trocha sukromia.  |
Banka poskytuje informácie iba tým, ktorí na ne majú právo, takže ak by si o tej výhre nepovedal nikomu ty, nikto by to nevedel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1137 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
marian, kebyze ma 150 melka tak mu tych par korun za anonymitu neublizi. Osobne si myslim ze firewolf je kapku paranoik.
firewolf: tym, ze si uzavrel zmluvu s bankou, poistovnou atd. si umoznil to, aby s tvojimi osobnymi udajmi bolo istym sposobom nakladane. Nechces? Nepodpis. Hotovo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14698 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 3:07 Predmet: |
|
|
| marian152: Vyhru v "sportke" si mozes prevziat osobne v hotovosti, pripadne si zaloz ucet niekde mimo uzemia SR a daj si to poslat tam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|