Pohlavie: Stav: Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3966 Bydlisko: my heaven is your hell Karma:
Zaslal: 29 Máj 2008, 9:14 Predmet:
Sabo s tym na mna nechod. Len tak na rozohriatie: privatizacia slovenskej poistovne- uctovna hodnota 67 mld sk, s ulozkami v hodnote dalsich 20 mld sk, spolu 87 mld sk...Predane za 6 mld a nejake drobne allianzu. Ma vobec vyznam pokracovat?
///
Nedávno ste riadne vytočili kolegov v parlamente, keď ste prišli s kufríkom, na ktorom bola nálepka: Nekradnite, vláda nemá rada konkurenciu. 06.01.2004!!!
Pohlavie: Stav: Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3966 Bydlisko: my heaven is your hell Karma:
Zaslal: 31 Máj 2008, 19:27 Predmet:
som rad, ze sa bavis. ked bude mat fico na svojom konte rozkradnutych cca 900 mld korun a bude mat este niekto odvahu prist do parlamentu s podobnym "napadom" budem sa bavit aj ja .
Viete co ma zaujima. Vsecia fanusikovia koalicie nadavate len na minulu vladu. Ale ked sa tu preberaju kauzy sucastnej vlady, ich preslapy, (ikores, PPP, slavkov, vinica, tlacovy zakon atd... slotov podpis) nie ,ze by ste ich odsudily ale namiesto toho ich este aj obhajujete. Nadavate na Dzurindu, kricite ,ze tato vlada ja aka skvela. Staci sa hned pozriet na Meciara. Zlodej krici chytte zlodeja.
Viete co ma zaujima. Vsecia fanusikovia koalicie nadavate len na minulu vladu. Ale ked sa tu preberaju kauzy sucastnej vlady, ich preslapy, (ikores, PPP, slavkov, vinica, tlacovy zakon atd... slotov podpis) nie ,ze by ste ich odsudily ale namiesto toho ich este aj obhajujete. Nadavate na Dzurindu, kricite ,ze tato vlada ja aka skvela. Staci sa hned pozriet na Meciara. Zlodej krici chytte zlodeja.
Tymto slovami si prave dokazal, ze v tejto teme prehlad jednoducho nemas. BTW. politika- vo vseobecnosti- ideal nepozna
Zaslal: 31 Máj 2008, 22:21 Predmet:
sabo:
-ikores, statne zakazky za dzurindovej vlady 1,6 mld skk. co myslis kto staval byt dzurindovmu brachovi?
Citácia:
Išlo o zmluvy na výstavbu bytov pre šéfov Zeleznic jeden z nich mal dostat’ aj expremiérov brat Miroslav Dzurinda. Státne inštitúcie napriek tomu s Ikoresom casto spolupracujú.
Vedenie Zeleznic nechalo v roku 2000 a 2001 pristavit’ nad zelezniciarske byty na Bazovej ulici v Bratislave pät’ luxusných bytov pre vrcholových manazérov. Státny podnik, ktorý bol v tom case v niekol’komiliardovej strate, zaplatil za prestavbu viac ako 17 miliónov korún. Zeleznice neskôr priznali, ze zmluva s Ikoresom nebola výhodná, jej zrušenie by však bolo komplikované.
-do dnesneho dna vsetky PPP co kedy uzreli svetlo sveta pochadzaju prave z obdobia dzurindovej vlady.
-vinica??? dzurinda zhorel ako zachodovy papier. neviem co riesis.
-tlacovy zakon? precitaj si prispevok Tomasita.
-slotov podpis. nikto z nas nieco podobne neschvaluje!
///niekoho snad budu zaujimat aj prilohy. odporucam si pri citani tych mien radsej sadnut
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre