Cize slay, nesuhlasis s opoziciou a aj napriek tomu budes volit SDKU. Stranu, ktora by vladu dokazala postavit snad len z opozicnych stran s ktorych politikou nesuhlasis?
Pohlavie: Stav: Založený: 25.07.2006 Príspevky: 995 Bydlisko: california, los angeles Karma:
Zaslal: 18 Júl 2008, 23:22 Predmet:
Dizzy, zvaz navstevu ocneho lekara, alebo sa daj vysetrit na dyslexiu alebo na psychiatriu.. len skus citat co je napisane.. zelovoc napisal " ak by existovala rozumna alternativa podpora by bola mensia" ja suhlasim ze rozumna alternativa ktora by dokazala naplnit stabilne koaliciu zatial nejstvuje.. sdku kdh smk su alternativou ale ich politika umoznila prave tu otrasnu vladu aka ja dnes.. a ano zaroven stale plati ze pre mna je kazda alternativa lepsia ako smer hzds sns.. ale zjavne to neplati pre kazdeho
A heker, ano som volic sdku, stale vo volbach vyberam stranu s ktorej nazormi a programom sa najviac zhodujem, bezohladu na to ci je schopna zostavit vladu alebo nie.. ak pride strana s ktorou sa zdhodnem viac budem volit ju.. kludne by som volil aj smer keby som si myslel ze je to prospesne.. a myslim ze to by mal robit kazdy podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia
Riaditeľ Ruskej federálnej tajnej služby povedal, že v Bratislave sa v apríli stretli predstavitelia IRI a mimovládnych organizácií zo Slovenska a ďalších krajín aby pripravovali prevrat v Bielorusku a zvrhnutie prezidenta Lukašenka a že majú na to 5 miliónov dolárov.
Ty kokos.. za chvíľu sa z propu dozviem, že slovenské mimovládky pripravovali aj útok na Afganistan.. a aj atentát na JFK, či Johna Lennona.. a že babka, ktorá šmarila hrach Jánošíkovi pod nohy, sa volala Dzurindová a deň predtým sa v krčme v Palúdzke stretla s babkou menom Miklošová, ktorá práve na tento účel na svojej záhradke vypestovala špeciálny dobre sa gúľajúci hrach..
//jimino.. v tejto téme sa "antifico" nerozoberá už pár rokov..
A co to ma spolocne s temou antifico? Na druhej strane - "nepovedal" to prop, ale vysoky predstavitel tajnej sluzby. Je len na tebe ci tomu uveris alebo nie...
krasna propaganda. festival pohoda a bludy v podani pana kvasnicu. Ved si urobme skladacku sami: Hrib + Kvasnica(+Malinova) + Pohoda + SME.
Ako to vravelo sme pred rokom? Pohoda je jedinym skutocne pravicovym festivalom No dakujem pekne... Ak toto je pravica, tak ja sa uz mozem fakt na toto vsetko vysr*t. (pardon)
Zaujimavy medialny priestor umeirajucej kauzy....
krasna propaganda. festival pohoda a bludy v podani pana kvasnicu. Ved si urobme skladacku sami: Hrib + Kvasnica(+Malinova) + Pohoda + SME.
Ako to vravelo sme pred rokom? Pohoda je jedinym skutocne pravicovym festivalom No dakujem pekne... Ak toto je pravica, tak ja sa uz mozem fakt na toto vsetko vysr*t. (pardon)
Zaujimavy medialny priestor umeirajucej kauzy....
Pohlavie: Stav: Založený: 25.07.2006 Príspevky: 995 Bydlisko: california, los angeles Karma:
Zaslal: 19 Júl 2008, 20:09 Predmet:
nuz prava strana slovenskeho spektra je sprachniveta, niekto sa ju pokusa liecit.. niekto hlada ine metody. kazdopadne skor ci neskor sa pravica bude konsolidovat.. ze to bude uz tieto volby to sa velmi nespolieham.. ale pevne verim ze dalsie uz urcite.. lebo potreba aj volici tu su.. a ak ma neaky hranaty populisticky komunisticky kysly ksicht 48 per tak to nie je zdrave hhh..
nuz prava strana slovenskeho spektra je sprachniveta, niekto sa ju pokusa liecit.. niekto hlada ine metody. kazdopadne skor ci neskor sa pravica bude konsolidovat.. ze to bude uz tieto volby to sa velmi nespolieham.. ale pevne verim ze dalsie uz urcite..
Ale ano slay, toto si nam tu za posledne 2 roky napisal uz niekolkokrat. Davam ti svoje slovo, ze zmena raz pride : )
slay napísal:
a ak ma neaky hranaty populisticky komunisticky kysly ksicht 48 per tak to nie je zdrave hhh..
Inak si OK? Zeby nasledok preferencii Smeru? Dufam, ze si bezprostredne po odoslani tohto postu nedostal infarkt : ))
PS: Preboha, clovece, neber to tak smrtelne vazne, lebo ta jedneho dna naozaj klepne.
Pohlavie: Stav: Založený: 01.07.2008 Príspevky: 107 Bydlisko: do toho ťa je ... Karma:
Zaslal: 19 Júl 2008, 23:29 Predmet:
slay napísal:
a ak ma neaky hranaty populisticky komunisticky kysly ksicht 48 per tak to nie je zdrave hhh..
júj sorry chlapi, že vám rušim debatu, už by som ani nereagoval ale slay, to podĺa teba je tých 48% občanov chorých hej? No neviem teda dajme sa liečiť dpc a ten populizmus a hranol už nejak vymeň nech to nevyznieva furt tak trápne bo už by som povedal, že mi tu furt cituješ korytkara Mikiho. Nakoniec mi tu chýba už len demagógia A čo je pointa? Slay to sú iba preferencie! Nemusia ta tak rozčuľovať. To im pripisujete takú veľku vážnosť? Ja nie, lebo podľa mna je to DOSŤ skreslené. Voľby ukážu ale na to si ešte trošku počkáme..inak nemaj boja ja smer neplánujem voliť, ale ktohovie...
"Som hlboko presvedčená, že opozičné strany, všetky tri, potrebujú, ak chcú byť úspešné v nastávajúcich voľbách, organizačno-štrukturálnu zmenu a programovú jasnú víziu,"
Radicova objavila Ameriku a slay spolu s nou : ) Co im este prednedavnom hovorili Liska, Palko, atd. resp. o com asi tak hovorila vnutrostrannicka iniciativa SDKU: Nastal cas na zmenu? Ja pri samodestrukcii sucasnej opozicie niekedy naozaj zasnem : ))
slay napísal:
inak nechapem co sa rozculujete.. clovek tu nemoze povedat svoj nazor bez toho aby ho hned nekomentovalo 10 cervenych z vysokym stupnom naparovania?
... : )
Ja tu vidim rozculovat sa len isteho slaya, pre ktoreho je kazdy s opacnym nazorom automaticky cerveny, prip. komunista, bolsevik, sedliak atd. atd.
“Ked zlodej krici, chytte zlodeja“
Uz davnejsie som si na diskusnych forach vsimol zaujimavy fenomen. Pre volicov antifico positiv je charakteristicke, ze miesto vecnej argumentacie okamzite oponenta oznacia vyssie spominanymi titulmi, pricom pointa oponenta ostava nepomenovana. Neslo by o nic spatne, pokym by presne tento pristup nebol tak typicky prave pre ortodoxnych komunistov: Naco obhajovat svoj nazor prostrednictvom argumentov? Pripadneho oponenta stacilo oznacit za kapitalistickeho imperialistu a bolo vybavene.
Ad tema ANTIFICO vs "OT": Kde je akcia, tam je reakcia. Alebo opat by kritikom sucasnej vlady viac vyhovovalo, keby sa tu nediskutovalo, ale len jednostranne kydalo na osobu Fica? Uz zalozenie tejto temy v sebe nesie istu davku politickej obmedzenosti (vid ANTI...). Napriek tomu, ako aj napriek uz existujucej teme k politike na Slovensku, bola tema zachovana.
Takze mili antifico positiv, prestante frflat, ako nemozte napisat svoj nazor bez toho, aby bol komentovany. Pokial chcete Fica kritizovat bez akejkolvek reakcie, potom odporucam antifico.sk (tam sa mozte vykricat do bezvedomia- nikto vas rusit nebude).
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre