slay napísal:
hej hej... tvoje intelektualne postrehy je radost citat.. len to asi nikto okrem mna nerobi..
Opat jedna z tvojich mimoriadne vecnych reakcii...
... uplne postaci, ked si si druhu cast predchadzajuceho prispevku precital ty, kvitujem vsak tvoje nadprirodzene schopnosti ; )
slay napísal:ale tak chcel som len povedat ze nikto o objavovani ameriky nehovoril tak neviem co splietas nezmysly opat.
O "objavovani Ameriky" hovorim JA. Dovody som na margo Radicovej citovanych slov v predchadzajucom poste vysvetlil jasne.
slay napísal: prve kydas na mna ze to vypisujem uz dva roky. ja poviem ze ano .. a niesom sam co si to myslim.. a dam ti ktomu este aj aktualny clanok.. a ty na to odrazu reagujes.. ze som objavil ameriku.. no ty si pekny klaun teda..
Preco pleties hrusky s jablkami?
1. Dva roky tu ako zufalec vypisujes, ako raz pride k zmene. Kedze kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze k zmene raz nevyhnutne prist musi, snazil som sa ta opat raz upokojit, ze tejto zmeny sa urcite dockas- dokonca som ti dal svoje slovo ; )
2. To, ze si spolu s Radicovou "objavil Ameriku"
suvisi s tvojim dalsim postom, v ktorom si uviedol link na rozhovor s nou... Zrazu "objavila Ameriku" v tom, ze prvy krat otvorene priznala absenciu "jasnej programovej vizie" opozicnych stran a potrebu "organizacno-strukturalnej zmeny" v tychto stranach. Presne o tom totiz hovoril Liska (ex-SDKU), Michel (ex-SDKU), Palko (ex-KDH), Miklosko (ex-KDH), Bauer (ex-KDH), Minarik (ex-KDH), Pcolinsky (ex-KDH) + vsetci signatari vyzvy Nastal cas na zmenu (dnes uz vsetko byvali- vyhodeni- clenovia SDKU-DS). Tato moja reakcia nijak nesuvisela s tvojim prechadzajucim postojom- tykala sa Radicovej (vid citat).
Odhliadnuc vsak od tvojho tradicneho motania diskusie vzdy ked si v uzkych... clovek by sa mohol zacat domnievat, ze Radicovu po tychto slovach postihne obdobny osud ako vsetkych tych, ktori na tento problem otvorene upozornovali uz pred nou. Nerobim si vsak ziadne iluzie, kedze osobne jej slova vnimam ako dost priehladnu snahu aktivizovat tabor byvalych volicov SDKU, ktori su zo sucasneho vedenia SDKU znechuteni a k prezidentskym volbam by pravdepodobne bud nesli- po sklamani z politiky SDKU zacali byt k politike apaticki- alebo by sa radsej rozhodli podporit byvalu podpredsednicku SDKU, dnes predsednicku Slobodneho fora, Z. Martinakovu- ktora svoj postoj voci sucasnemu vedeniu SDKU otvorene prejavila uz v r. 04.