SLay politika môže byť slušná keď ju prestanú ovládať slobodomurárske spolky a iné hnutia nekvasených chlebov. Stačí si prečítať dokumenty z 1SR kde objavili tajné skrýše slobodomurárov. Títo ľudia vo svojich rukách sústreďujú obrovskú moc a len od nich záleží kto sa kam dostane, v týchto lóžach pôsobí ta najväčšia smotánka nielen Slovenska. Každý kto sa im vzorpie skončí pod zemou. Tak zabili i Štefánika. Preto politika nemôže byť slušná, ona slušná nemá byť!
fico je kkt a cela nasa vlada je pekne je***ta..neviem co riesite..nikdy sa to nezmeni...no mozno tak za 100 rokov ak SR bude vobec existovat...vzdy sa najde niekdo kdo to doj*be
Pohlavie: Stav: Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1072 Bydlisko: california, los angeles Karma:
Zaslal: 03 Nov 2008, 20:46 Predmet:
IvanSk napísal:
SLay politika môže byť slušná keď ju prestanú ovládať slobodomurárske spolky a iné hnutia nekvasených chlebov. Stačí si prečítať dokumenty z 1SR kde objavili tajné skrýše slobodomurárov. Títo ľudia vo svojich rukách sústreďujú obrovskú moc a len od nich záleží kto sa kam dostane, v týchto lóžach pôsobí ta najväčšia smotánka nielen Slovenska. Každý kto sa im vzorpie skončí pod zemou. Tak zabili i Štefánika. Preto politika nemôže byť slušná, ona slušná nemá byť!
hej hej.. vsetci su slobodomurari a vsade su same tajne spolky, uz chyba len luke skywalker a dart weider .. a aj temny imperator co to vsetko riadi.. kamos to su dristy!
na nicom z toho totiz nezalezi.. ide o to ze ked zoberies masu ludi.. tak evolucne je u nas vyvinuty podvedomy hierarchicky system.. to znamena s matematickou presnostou formulovanu vetu : " Ak mame lubovolnu masu ludi X, tak sa v nej v ultra kratkom case vyprofiluju hierarchicke vazby". Kedze ludia niesu rovnaki ale su medzi nimi sikovni.. aj tupci.. moci chtivi vodcovia.. aj sproste ovce.. podliaci aj dobraci.. tak automaticky sa siet hierarchie poprepaja kadejako a vzniknu rozne spojenia a kktiny.. to je proste prirodzeny jav.. ktory je NEODSTRANITELNY.. a myslim ze dnes je moc v mode hovorit o roznych konspiraciach, spolkoch bla bla bla.. ale nadavat na take nema zmysel.. to uz rovno mozme vsetci nosit na trickach cegevaru a dristat kazdy den o revolucii ..
flasch: Vazne??? Skus to aj nejak podlozit a blizsie rozpisat.
nerozumiem čo chceš rozpisovať. nesleduješ správy? tu nie je čo rozpisovať. len idiot ho môže voliť (to je jeho slovník ). čo ste chceli to máte, červení...
hej hej.. vsetci su slobodomurari a vsade su same tajne spolky, uz chyba len luke skywalker a dart weider .. a aj temny imperator co to vsetko riadi.. kamos to su dristy!
Mozno, ale treba sa nad tym aj trochu zamysliet a dat si dokopi niektore suvislosti.
Je jasne ze clenstvo v lozach je tajne a tazko sa dozvieme kto je a kto neni jej clenom, ale na druhej strane o jeho clenstve moze vypovedat politka ktoru usktocnuje, ktorym smerom a koho mecenske zaujmi zastupuje.
Napr SUPERNOVA KDH z coho by som odcitoval tuto cast:
Znovu historická pamäť: Pred novembrom 1989 bol Ján Čarnogurský čestným kurátorom Charty 77 a de facto „disidentom“ ex offo. (Prepojenie chartistov s totalitným režimom prostredníctvom 13. oddelenia ÚV KSČ na čele s jeho šéfom Rudolfom Hegenbartom je už dnes dostatočne zdokumentované). Len ako perličku uvediem, že vo vedení Nadácie Charty 77 v tom čase boli o.i. aj George Soros, (fakticky sponzor), či Miroslav Kusý (za Dubčeka vedúci ideologického oddelenia ÚV KSS a aj dnes hlavný ideológ, ale vtedy najmä – príjemca sponzoringu)!
A nedavno tu krija postol zoznam zidov v politike kde bolo dalsich par zaujimavych mien.
Aj ked nikde nemam napisane ze su slobodomurari tak vzhladom na to ze slobodomurarstvo je vytvrom zidov - sionistov, aku politiku preferuje a ked porovnam mena ktore boli uvedene na zozname a aku politku oni preferuju mi logicky vypliva ze cez 90% tych ludi budu mat clenstvo minimlne v modrych lozach.
Pohlavie: Stav: Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1072 Bydlisko: california, los angeles Karma:
Zaslal: 18 Nov 2008, 23:45 Predmet:
tak aby tato vdacna tema neumrela.. kedze mam chvilu casu..
kali: na slobodomurarov, zidov a neviem co este.. ja niesom odbornik a na tomto fronte s tebou nemam sancu bojovat.. ale myslim si ze niektore veci su proste prehnane.. to je vsetko.
toto tiez nema chybu.. ked uz odborove zvazy sa zazmluvnuju s veducou stranou.. neda sa to nazvat niako inak ako ruka ruku myje aby sme vsetci boli pri korytku.. vraj vysledky su hmatatelne .. hej no.. par novych domov si postavili smeraci aj kozaci.. minule som videl saktora v tescu, musim uznat ze je dobre ziveny.. vykrmeny.. len tak dalej chlapci.. http://www.sme.sk/c/4175978/koz-bude-nadalej-podporovat-smer.html
no riadne ich odskodnili 0.65 z 3,2 to jest.. cca tak mozno patina hahaha.. a to neratame samozrejme znehodnotenie penazi, a to ze sa nemohli neviem ako dlho otacat.. uprimne myslim ze keby bol vo vlade aj dzingischan, ktory by pred volbami hrubo neklamal ludi a nerobil si z nich dobry den ze ich odskodni.. tak by ludkovia asi dostali rovnako.. ale hlavne ze vo volbach odovzdali spravne hlas http://www.sme.sk/c/4174484/veritelia-drukosu-dostanu-necelych-659-milionov-korun.html
Slovensko zaznamenalo určité zlepšenia, čo sa týka práv pacientov, ako aj informácií a ich výsledkov," povedal riaditeľ výskumu Arne Björnberg.
neviem sice co si mam pod tym predstavit.. ale v pohode.. podla mna sme sli o jednu priecku hore skor kvoli tomu ze niekto sa zhorsil.. nez ze my sme sa zlepsili.. ale tak dedo musel nieco zarepovat zo slusnosti ked sa ho pytali
gol cislo 2 http://www.sme.sk/c/4163317/fico-cirkev-nas-chape.html haha.. pozrime sa na komanca.. no uprimne nema to nic s chapanim.. je to to iste co s KOZ.. efekt snehovej gule.. mnozstvo vasich priatelov a tych co vas chapu, rastie priamoumerne s vyskou vasich preferencii
Citácia:
BRATISLAVA. Cirkvi a najmä katolícka podľa premiéra Roberta Fica chápe, aký silný sociálny rozmer má súčasná vláda . "Preto je veľmi prirodzené a normálne, že spolu komunikujeme a sa spolu stretávame. Chcem im poďakovať za veľmi konštruktívne stretnutie," povedal dnes Fico po spoločnom obede s diecéznymi katolíckymi biskupmi. Podľa neho išlo o pravidelné stretnutie.
tak a konecne zlaty klinec programu kvoli ktoremu som zakladal tento post.. lebo ma velmi citovo ranilo ze pocas mojej nepritomnosti sa nenasiel jeden svarny junak co by to tu dal.. a tak pripravil o tolko srandy cele spolocenstvo.. tak ladys and gentlemen.. tadaaa
Ale neda mi nereagovat na tie duchaplne myslienky o novinarskych idiotoch.
Vacsina z vas to samozrejme otocila proti Ficovi. Ze konecne pouziva svoj slovnik, ze sa konecne klasifikoval a podobne sracky.
No z mojho pohladu nebol vo svojom vyroku tak daleko od pravdy... .
A nie! Nie som pro-Ficovsky zanietenec.
- Skuste sa tak trochu zamysliet nad tym, ci by dnes boli madarsko-slovenske vztahy tam kde su, keby tu nebola snaha medii tuto temu neustale zivit a dramatizovat. A nehovorim len o slovenskej strane... .
- Skuste sa zamysliet nad tym co by dnes robila taka Malinova, keby sa okolo nej (v minulosti) v kuse netocili novinari a nepchali by na titulku kazdu jej odreninu a skrabanec. Pritom denne je na Slovensku zmlatenych x ludi ale tomu sa uz pozornost nevenuje.
- Skuste sa zamysliet aky by bol dnes obraz Slovenska v zahranici keby sa niektore individua vkuse netocili okolo Slotu a nerobili s nim rozhovory zakazdym ked si "hrkne". A doslova ho neprovokovali... . (v spojeni s provokaciou som nedavno videl reportaz asi to bolo v T*3, kde sa reporterka pytala Slotu na jeho nazor, ze Obama bol zvoleny za prezidenta. Ten odpovedal "prekvapivo" normalne a ked sa uz chystal odist od kamery, tak reporterka zahlodila poslednu otazku v style ze ci mu teda Obama nevadi na poste buduceho prezidenta... -nie doslovne tak) ==> No to bola z mojho pohladu jasna provokacia s cielom ziskat opat nejaku titulku asi o rasistickom Slovensku.
Uz davnejsie som si pustil len tak zo zvedavosti jeden video-komentar jedneho nemenovaneho novinara na volnej nohe na jednom nemenovanom denniku. Clanok bol v titulke tak mi hned udrel do oci. Cely "clanok" sa niesol v anti-ficovskej nalade co by nebolo tak zvlastne keby autor nezacal svoje tvrdenia podkladat cislami z "neexistujucich" statistik. Samozrejme si to viete predstavit. Pod clankom komentarov az po strop o tom ake je to svinstvo, co sme si zvolili to mame a pod. ale ze autor vlastne zavadzal to nikoho az tak moc nezaujimalo.
Myslim si ze mam pravdu ked poviem, ze ludi odjakziva pritahuju konflikty, zvraty, financna kriza a podobne veci z ktorych media tazia. A myslim, ze dost casto si tie vacsie susta prifarbia aby boli este vacsie a lepsie sa predavali. Dnes sa nehra o objektivitu a kvalitu. Dnes je to o cislach sledovanosti.
Pohlavie: Stav: Založený: 28.12.2005 Príspevky: 828 Bydlisko: Holy Land Karma:
Zaslal: 19 Nov 2008, 10:02 Predmet:
shak: mám podobný názor čo sa týka médií. Z pohľadu toho, že im v prvom rade ide o čo najväčší zisk je to prirodzené. To, že zavádzajú a často umelo vyrábajú fámy je už holt smola a vplyv doby.
No celý tvoj post mi príde podobný - nechcem ťa uraziť ani nič, no prečítaj si ho sám ešte raz a uvidíš, že sa dosť podobá na nejaké vysielanie v TV - efektne si odviedol reč a argumenty od témy FICO na tému médiá
k Ficovi - nemám rád populizmus, nemám rád "červených" a vadí mi že je až príliš okato sebestredný - z každej situácie sa snaží vytĺcť polit. kapitál pre seba.
No mne neslo o to do toho zatahovat Fica.
Ja som chcel hovorit len na temu medii a kedze sa tu par-krat spomenuli tie veci okolo idiotov - zazdala sa mi toto ako vhodna tema.
A kde najdem nieco o II. pilieri dochodkovom? Preto som sem povodne zasiel ale nechce sa mi citat tie stovky stran kym zistim, ze som v tej spravnej teme... .
Zaslal: 21 Nov 2008, 17:58 Predmet:
shak... bez urazky.. jednoducho naivne bludy!.. ma to asi taky isty zmysel ako nadavat ako je to dneska a ako to bolo volakedy.. proste zbytocnost v svojej najkrajsej podstate
media u nas su rovnake ako inde.. to je funkcia medii.. na to tu suu.. nikto nemoze za to ze fico je neschopny sedliak co sa nevie vyjadrovat, nie je chyba na to poukazat.. je to povinnost.. nikto nemoze zato ze slota je vulgarne extremisticke sedliacke individum co splieta hluposti na urovni retardovaneho orangutana.. nieje chyba na to upozornit.. nikto nemoze za to ze Hedvigu neboli schopni normalne presetrit a dodnes vyvstavaju nejasnosti.. media to musia vraviet.. su prirodzenym mechanizmom demokratickej spolocnosti ktory sam patra po preslapoch spolocnosti samej.. a je len na spolocnosti aka je uroven medii.. je to trh.. a ak slovensky naivny sedlak ktory voli fica chce citat v mediach extra blbosti a bude si kupovat tie platky co mu ich ponuknu.. tak take media u nas budu prekvitat.. ak sa slovak casom s kulturni a uprednostni serioznu zurnalistiku pred odpadom tak budu u nas prekvitat zase take media.. a meritkom uspechu bude dostojnost a kvalita.. vsetko je ako ma byt.. to ze fico nazval novinarov ako ich nazval.. je primitivizmus najhrubsieho zrna.. a len ukazuje na to aky gadzo z role sa moze dostat na post premiera.,.. hanba ficovi .. slotovy duplom.. a tej mrtvole meciara triplom.. vdaka nim sme na smiech.. a vdaka ich neschopnosti sa vyostruju vztahy z madarmi..
fico sa s mediami hra .. on nie je ich obetou ale ich usmernuje.. tak sa to robi.. teraz kedze media su momentalne jedinym jeho nepriatelom .. sa snazi obratit verejnost na svoju stranu tym ze zo seba robi janosika.. a po novom aj MUCENNIKa.. vraj " Bite ma hlava nehlava ale neutocne na moju rodinu ... " no velmi dojimave.. fakt .. rozplacem sa.. co nas svety robko robi.. aky je len dobry.. mucennik nas svety.. takto ten hajzlik len obracia priazen verejnosti na svoju stranu.. klasika na snivanie.. je to trapne.. ale na beznych hlupacikov to zabera a to z toho dovodu.. ze fico temami ako hyenizmus medii.. madarii.. nerealne dristy o odkupeni spp.. hluposti o financenej krize a pilieroch.. pred tym retazce, poistovne .. bla bla bla.. proste v mediach vytvara ZAMERNE bubliny .. ktore odputavaju pozornost od preslapov, necinnosti a neschopnosti jeho vlady.. trapko bude chodit hrat futbal, otvarat ihriska.. darovavat drevenych janosikov a pitchoviny.. zatial co pre krajinu defacto nerobi ten hajzlik absolutne nic.. index podnikatelskeho prostredia pada na minimalne hodnoty za posledne 4-5 rokov.. a jeho trend je proste zly.. fico bude zaplnovat media kravinami o energetickej sebestacnosti.. a blbosti .. namiesto realnych krokov ktore by pomohli.. proste nespravil nic.. len hra divadlo stale dokolecka.. jedna velka bublina.. o nicom..