ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
JorgeB
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JorgeB »

Je to obycajny komunista
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

vidim ze ludia co hlasovali za neho nejak nemaju argumenty..
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

staci mi ked vidim ako sa kamarati s Lukasenkom ...... no comment ... populisticky komunista ... blba kombinacia

a reformy uz aj tak nezastavi .... ak by to aj nahodou xcel urobit musel by mat v parlamente vacsinu lebo ho nikto v tom nepodpori (mozno jendine sudruhovia z KSS)
Blade 55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade 55 »

Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
Pán Fico , vedel som že ste zlý politik sle ze ste aj zlý právnik?
To bol podla mna najlepsi vyrok tohto roka.A este som si vsimol ze Fico si neprečita zakon vo svojom plnom zneni a hovori o ňom.A takehoto človeka chce na poste premiera vidieť jedna tretina slovenského národa.A teraz niekto povedzte,že slováci sa nedajú tri krát po sebe oklamať.
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Blade 55 napísal:Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
To bol podla mna najlepsi vyrok tohto roka.A este som si vsimol ze Fico si neprečita zakon vo svojom plnom zneni a hovori o ňom.A takehoto človeka chce na poste premiera vidieť jedna tretina slovenského národa.A teraz niekto povedzte,že slováci sa nedajú tri krát po sebe oklamať.
JJ, presne tak :)
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

fico a smer su proste k*k*ti..stale len p*cov*ny hovoria.ako priklad uvediem to porvnavanie nakupov u nas a v zahranici.smer si zobral zakladne potraviny a nakupil ich u nas a niekde u susedov alebo v EU.potom prisiel s vysledkom ze u nas je to samozrejme najdrahsie..nasledne si tu istu vec zobral na musku Trend a vyslo najavo ze fico to nakupoval v nejakom sakramenstky drahom obchode.
Je tiez pravda ze v zahranici fica a spol nechcu.ako priklad uvediem spolupracu nemeckej SPD a CSSD..smer medzi seba moc nepustaju,CSSD so smerom diskutuje ale iba bez SPD...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Blade 55 napísal:Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
jednooky je medzi slepymi kralom... zial je to tak...
fico okrem zavadzania nevie nic... rad by som vedel ako a z coho xce zaplatit tie obrowske dlhy co ma jeho smer... kedze uz toho vela na privatizaciu nie je...
boze, zosli nanho meteorit... najlepsie vtedy ked vsetkych 150 darmozracov bude v NR... dakujem... :aasmile1:
Blade 55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade 55 »

deblasco napísal: jednooky je medzi slepymi kralom... zial je to tak...
fico okrem zavadzania nevie nic... rad by som vedel ako a z coho xce zaplatit tie obrowske dlhy co ma jeho smer... kedze uz toho vela na privatizaciu nie je...
boze, zosli nanho meteorit... najlepsie vtedy ked vsetkych 150 darmozracov bude v NR... dakujem... :aasmile1:

Uz viem preco chce Fico stale vediet ze kto prevzal dlh SDKU,on chce aby ho prebaral aj SMERu 8)
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Chudak Fico ten navie ani jednu vetu sformovat...sak som pozeral o 5 min. 12 s ficom a mikim, no to bola takaaaaaa sranda :lol: :lol: .A naviac sa mi pacia ten Vladkovo-Ficove babicky, co furt na Dzurindu nadavaju.Som zvedavy jak by sa ony zachovali keby mail taku tazku situaciu riesit :!:
Lobista
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lobista »

Bohuzial aj ked Fico je aky je a ma okolo seba mnohych defraudantov, je dnes jedinou lavicovou alternativou tejto vlade. Vsak uvidime, co z neho bude po volbach.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Niekto pisal ze je proti privatizacii lebo chce aby mu "nieco este ostalo", dnes v TV ale hovoril ze oni privatizovat nebudu..
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Niekto pisal ze je proti privatizacii lebo chce aby mu "nieco este ostalo", dnes v TV ale hovoril ze oni privatizovat nebudu..
1. jedna vec je co hovori a druha co spravi
2. aby ziskal peniaze so statneho podniku, nemusi ho predsa privatizovat. privatizaciou ziska max jednorazovu proviziu, ale ked si tam dosadi vlastnych ludi, tak ma z toho kopec penazi a zavdaci sa tym ludom, ktori ho cely cas podporuju
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

zoberme si to takto, ktory nesprivatizovaný statny podnik je dnes ziskový (okrem jaslovských bohuníc).... ak niekto viete dajte vediet
btw tym ze sa sprivatizuju elektrarne priklad Zapadoslovenske elektrarne ma spolocnost EON energy. V Blave je napr. Siemens a pod. tympadom ze tych firiem bude vela bude nutno ceny napr. elektriny postupne znizovat (konkurencieschopnost tie ceny bude tlacit dole).
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:zoberme si to takto, ktory nesprivatizovaný statny podnik je dnes ziskový (okrem jaslovských bohuníc).... ak niekto viete dajte vediet
btw tym ze sa sprivatizuju elektrarne priklad Zapadoslovenske elektrarne ma spolocnost EON energy. V Blave je napr. Siemens a pod. tympadom ze tych firiem bude vela bude nutno ceny napr. elektriny postupne znizovat (konkurencieschopnost tie ceny bude tlacit dole).
statne podniky su naviac malo efektivne, prilis byrokraticke, do funkcii su dosadzaodzovani ludi ana zaklade stranickej prislusnosti a nie naozajstnej kvalifikacie a podobne..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

A ak si niekto mysli ze stat ma dotovat stratove podniky aby davali nizsie ceny obcanom a tak priviest stat do krachu tak nech mne niekto da 10 sk a ja mu predam mlieko za 5 sk asi tak.
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Fico je zaujimavy clovek. Co sa mi na nom paci, tak jeho vzrast - proste to ze je pomerne velky. Aspon by uz nevyzeralo tak smiesne ked sa nas politik postavi vedla akehokolvek zahranicneho (okrem aziatov) a siaha mu po pas :D Co chce on ako clovek je tazko rozoberat, lebo ho osobnen nikto z nas nepozna. V kazdom pripade je to populista a vie si ziskat ludi. Preto sa okolo neho zoskupili ludia, co maju snahu vytazit este co sa da. Momentalne vydim jedinu alternativu - nechat dovladnut mikulasa a potom sa uvidi aka bude situacie
majo01
Amateur
Amateur

VY ko*oti!!!

Príspevok od používateľa majo01 »

Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...

// edit: Ospravedlňujem sa za urážky a vulgárne vyjadrenia, viem, že každý má právo na vlastný názor a preto odteraz sa budem vyjadrovať len v diplomatickej rovine a verím, že to budú realizovať aj ostatní v rámci skvaltinenia diskusie.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: VY ko*oti!!!

majo01 napísal:Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...
co na to povedat?
Zober si ludi co stoja za ficom. Sami multimilionari..
Ak je toto tvoj nazor tak ta fakt lutujem. Skus mi vysvetlit ze cely zapadny svet hodnoti vyvoj na Slovensku pozitivne. Ak by to bolo take ako pises asi by to vsetci netvrdili nie? Su aj oni hrozni? Alebo vsetci su blazni len ja (a Fico) lietadlo...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nazor "zapadneho sveta" nema vyznam.
Zapadny svet sa zaujima o to, co je pre neho vyhodne, nie o to ako sa tu zije ludom.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nazor "zapadneho sveta" nema vyznam.
Zapadny svet sa zaujima o to, co je pre neho vyhodne, nie o to ako sa tu zije ludom.
nesuhlasim, ved sa udeluju mnohe ratingy, rebricky a podobne ktore to hodnotia. A so zapadnym svetom porovnavam preto, lebo oni su na tom lepsie a nas ciel je sa zlepsit.
:arrow: A ked ti, co su na tom najlepsie hovoria ze sme na dobrej ceste, tak asi vedia co hovoria nie? Jedine ze by ste sa chceli priblizit skor Ukrajine a podobnym krajinam tak chapem vase rozhorcenie
Napísať odpoveď