fico je totalny magor..len a len kritizuje(na tom je postavena cela kampan smeru) ale ze by dal aj nejaku inu alternativu k tomu co robi vlada,to nie...on si len trepne, media o tom potom napisu a sprosti slovaci tomu uveria...tak ako aj ty...je to smutnemajo01 napísal:Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...
Je mi jedno, ako sa za tejto vlady rozprava o zvysovani zivotnej urovne, lebo ja nic necitim. Prave naopak. Ja uz tejto vlade neverim. Studujem na gymnaziu (prekvapenie, co???), chcem ist na vysoku. Ale neviem, kde mam na to zobrat, este ak zavedu poplatky... Dalsi priklad: Som casto chory, odmala na liekoch(niektori budu mat poznamky tipu-to vidim...)a kazdu chvilu musim platit za lieky jak hovado. Nehovoriac o poplatkoch u lekarov. Mohjol by som pisat dalej.Viem, ze moj nazor je medzi mladymi nepopularny, ale tiez nie u kazdeho. Podla mna na tomto fore su ludia, ktori nemaju najmensie problemy s vyzitim a tym tato s*urvena vlada vyhovuje... Vacsina ludi, ktorych sa to dotyka, totiz ani nemaju pocitac a uz vobec nie internet, aby sem prispeli. Dzurindova vlada mysli len na bohatych a ostatnych by najradsej vyhubili. Dnes som pocul, co chce Fico spravit, ak vyhra volby a tak dufam, ze mu to vyjde. A vy si myslite, co chcete, ja uz som v zivote zazil dost a viem svoje. Piste vase nazory, som uprimne zvedavy...
// Je pekne, ze s tolkymi uzivatelmi tu suhlasis, ale nemusis to tu preto svojimi suhlasmi doslova zaspammovat. Tomasito
ANTIFICO
Re: VY ko*oti!!!
hubertus napísal:fico je totalny magor..len a len kritizuje(na tom je postavena cela kampan smeru) ale ze by dal aj nejaku inu alternativu k tomu co robi vlada,to nie...on si len trepne, media o tom potom napisu a sprosti slovaci tomu uveria...tak ako aj ty...je to smutne
a co ma robit ked je v opozicii ???
nechapes ze v tom je jeho nebezpecenstvo!?ZenniX napísal:pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
naslubuje ti hory doly aby sa dostal do vlady a potom sa na teba vykasle a kedze prezentuje rozpravky, co bude robit potom? nik nevie... a to je na nom to najhorsie...
dalsia vec, ma za usami ako malo ktory politik, natlacili sa donho a dojeho strany take prasule, ze ak sa nestane premierom, skonci s bombou pod autom
pozri...u neho sa da hned vydedukovat ze to co keca je nesplnitelne...proste len nahana volicov v kazdej kategorii(#1 vyrok: Ak budem premierom tak odskodnim vsetkych ktori boli postihnuti krachom nebankovych institucii) z toho ma hlasy...a same dalsie nesplnitelne klamstva. Preco ho pustat k moci ked je jasne ako to skonci...a Slovensko zase strati 4 roky za zapadom. Dzurindova vlada mozno nieje dokonala ale je to to najlepsie co mame(ale nie mensie zlo !!!)ZenniX napísal:pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
K preferenciam...aj pred poslednymi volbami mal smer vysoke preferencie ale ludia sa nastastie rozhodli inak...dufam ze to tak bude aj teraz a aj ked bude mat vacsinu tak sa k zostavovaniu vlady nedostane.
2 zennix, keby to ma splnit, vies o tom ze aj z tvojich dani sa bude vyplacat to odskodnenie?GothaR napísal:(#1 vyrok: Ak budem premierom tak odskodnim vsetkych ktori boli postihnuti krachom nebankovych institucii)
blbost..ked nieco vypracuje tak to moze predlozit parlamentu na schavelnie ako alternativu k tomu co predklada vlada..a kedze trepe o tom ze vlada je mensinova a nema podporu v parlamente, tak by mu to malo aj prejst...alebo ze by dalsi vymysel z jeho gebule??ZenniX napísal:a naco to bude vypracovavat ked neni vo vlade .... nezmoze nic .... tam sa je o korupcii a nie demokracii ....
nevynechavaj tolko volnych riadkov pod citaciou... deblasco
z mojich dani ? mne je jedno co s nimi trobia mne nepomoze ci ich daju tam abo tamdeblasco napísal:2 zennix, keby to ma splnit, vies o tom ze aj z tvojich dani sa bude vyplacat to odskodnenie?
aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...ZenniX napísal:z mojich dani ? mne je jedno co s nimi trobia mne nepomoze ci ich daju tam abo tam
-
mastermind
VIP
uplne suhlasim.deblasco napísal:aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
tebe je mozno jedno ci pojdu peniaze tam alebo tam. mne nie.
ja tiez suhlasimdeblasco napísal:aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
Opozicny politik by mal poukazovat na skutocne chyby a preslapy a nie kritizovat kazdy jeden vladny krok a popritom si nahanat hlasy rozpravanim bajok.ZenniX napísal:a co ma robit ked je v opozicii ???
a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?deblasco napísal:aha, no ak tebe to je jedno, mne nie, rozhodne ma uraza ze nejaku chumaj ktory za vidinou 35% a viac vynososv zobral svoje uspory a vrazil ich do BMG... 2 roky mu vyplacali dividendy, potom prisiel o vsetko... a teraz by som ja, co som sa zachoval rozumne, alebo aspon logicky a nejebol som tam peniaze mal "prispievat" na ich odskodnenie...
napriklad do skolstva, na vedu a do zdravotnictva a nie ludom do vacku ktori prisli o svoje prachy svojou hlupostou...ZenniX napísal:a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?
pojdem prehram v rulete a budem pozadovat odskodnenie, aj s urokami...
rozmyslas ty vobec alebo strelis 2na3 len tak od pasu?
-
mastermind
VIP
ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co majuZenniX napísal:a tie tvoje dane by si dal komu radsej ? ludom ktori o vsetko prisli alebo mikimu ?
navyse ich uz prva Dzurindova vlada, upozornovala, avsak nemohla to povedat na plne usta, ze ludia nedavajte tam peniaze, ved je to podvod, ale nie, ked niekto slubi 40% rocny vynos tak tam dam peniaze aj keby neviem co bolo. Kto tam dal peniaze dal ich tam dobrovolne na svoje vlastne riziko. A nemoze cakat, ze teraz niekto pride a odskodni ich. Nex si nahanaju peniaze od firmy BMG a nie od statu. A nahanat si volicov na slub, ze ich niekto odskodni je zvratene. Ludia ani nevedia, ze ich bezne ucty, vkladne knizky, terminovane ucty a pod, su sice chranene statom, ale to vlastne nie je pravda. Su chranene Fondom na ochranu vkladov, a ked ten potrebuje peniaze na odskodnenie po skrachovanych bankach musi si poziciat peniaze od NBS, takze stat je akoby v pozadi:)mastermind napísal:ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co maju
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked uz sme pri tom horizonte a bmg invest
tak stoji za to pozriet
http://web.archive.org/web/200105160220 ... rizont.sk/
http://web.archive.org/web/200112240855 ... index.html
tak stoji za to pozriet
http://web.archive.org/web/200105160220 ... rizont.sk/
http://web.archive.org/web/200112240855 ... index.html
Garancie
Vždy sme sa snažili, aby Vaše peniaze boli čo najlepšie zabezpečené. Chceme byť k Vám čo najbližšie, aby naši odborníci mohli pracovať len pre Vás.
Našimi garanciami sú:
* ručenie obchodným majetkom materskej spoločnosti Horizont Slovakia o. c. p., a. s., vo výške 3,6 miliardy korún
* sieť viac ako 60 pobočiek po celom území Slovenska
* tím odborníkov
* 6-ročné skúsenosti
* tisíce spokojných klientov
hej lenze to je nieco ine .... to je hazard ...a toto mal zarucit stat aby sa to nestalo ,ze to niekto vytunelujemastermind napísal:ludia o peniaze prisli svojou hlupostou. tak ako napisal deblasco, ked prehram v rulete tak isto nebudem ziadat stat o nahradu. nech sa dane pouziju na to na co maju