ani tak nejde o to, ze ci to niekto vie alebo nevie prekonvertovat. ono je skor problem s tym, ze to nikto zatial nevie vyuzitjohny141 napísal:podla mna vetsina ludi si to vie prekonvertovat na MP3, ak nie tak beriem spet
Antikomar
no a v konecnom dosledku to teda funguje. budes sice dostipany, ale aspon ako placebo to zaberie. budes dostipany, ale nebude ti to tak vadit, lebo si budes mysliet, ze keby si tu vecicku nemal, tak by si bol dostipany viacej
tak potom to funguje. ty si happy, ze to "funguje", komare su happy, ze maju jedlo a tvorcovia su happy, ze sa to ludom paci
tak co je potom na tom zle?

-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Otrasny piskot, podla mna je ten program zbytocnostou, teda nema ziadne vyuzitie, vsak normalne ho mat pusteni clovek nemoze, by asi skapal a pri spanku uz toboz nie. Takze tu zostava uz len moznost pustit ho ked je doticny clovek prec a necha zasvietene v izbe a otvorene okno, ale to je celkom mala pravdepodobnost, a co sa tika toho ci si myslim ze to tie komare odplasi? Celkom aj ano.
-
hojko
Site Admin
Explo!D: Aj ked si pri PC, tak to mozes mat pustene, nikto ti nekaze to mat hlasno. Myslis, ze ked komare lietaju, ze vydavaju zvuk hlucny ako elektricka? Uplne stisit, tak aby si to ani nevnimal. Ja proti komarom radsej pouzivam Raid do zastrcky, stoji to asi 220 korun a mas tam naplne. Ked ti nalieta haved do izby, staci to dat tak na 20 minut do zastrcky a je pokoj. V baleni je asi 10 naplni, ktore by mali vydrzat tusim 6 hodin, potom nove naplne stoji okolo 60 korun, takze je to prijatelna cena. Za tych 60 korun dokazes mat hadam aj cely mesiac bez komarov.
Radsej budem pouzivat dalej svoju elektrolampu (220Sk v akcii v metre + 60Sk nahradna trubica). Taka ta fialova ziarivka, okolo ktorej je vinutie s 220V. Vyhody: Nepotrebuje dalsie plniace naplne (trubica vydrzi tisicky hodin), poskytuje dodatocne efekty (ked tam nalietne komar, vysoko efektivne ho to specie). Akurat v pripade vacsieho mnozstva havede to trosku smrdi spalenym masom. 
// EDIT: Pre menej chapavych - Hojko nemysli SATA RAID.
// EDIT: Pre menej chapavych - Hojko nemysli SATA RAID.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Explo!D
Darca
Aha, bo som si myslel ze to musis mat nahlas a co sa tika toho raidu, tak to hej, asi najlepsi sposob ako sa zbavit komarov.hojko napísal:Explo!D: Aj ked si pri PC, tak to mozes mat pustene, nikto ti nekaze to mat hlasno. Myslis, ze ked komare lietaju, ze vydavaju zvuk hlucny ako elektricka? Uplne stisit, tak aby si to ani nevnimal. Ja proti komarom radsej pouzivam Raid do zastrcky, stoji to asi 220 korun a mas tam naplne. Ked ti nalieta haved do izby, staci to dat tak na 20 minut do zastrcky a je pokoj. V baleni je asi 10 naplni, ktore by mali vydrzat tusim 6 hodin, potom nove naplne stoji okolo 60 korun, takze je to prijatelna cena. Za tych 60 korun dokazes mat hadam aj cely mesiac bez komarov.
My sme v skole robili na praxi stavebnicu na odpudzovanie komarov. A nastavovala sa tam frekvenicia 19Khz. V cinnosti zariadenia to odvovodnili tym ze ked netopiere hladaju svoju korist tak vydavaju tento zvuk(odrazi sa a vrati spat) a tym dokazu netopiere zistit kde maju svoje zradlo
. No a komare by mal tento zvuk odpudzovat ako varovny signal pred bliziacim sa predatorom
Mno to je teoreticky "rozbor" preco ten zvuk. Ale po otestovani pristroja v praxi som nepocitil ziadny efekt
(stal okolo 150,-Sk) a najlepsie bolo ze som si vyhliadol komara v izbe nenapadne som k nemu podisiel zapal som odpudzovac asi 10cm za nim a on si kludne dalej sedel na stene
=> bud som mal zle nastavenu frekvenicu...alebo je to dobry odrb 
btw. Ako odpudzovac psov to funguje na 100%
btw. Ako odpudzovac psov to funguje na 100%
-
zvonenie33
Light Professional
-
Lord PROXI
King