antquarium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

pinco napísal:Podľa mňa to nebude žiadny NASA gél. Keď je netoxický a k tomu aj výživný znamená to, že ho môžem zjesť aj ja? To je hlúposť a zároveň skvelá ukážka vynaliezavosti niektorých ľudí ako dokážu predať dokonca aj "TURBO" mravce.
musim ta sklamat, ale naozaj je to vynalez nasa, ktora studovala spravanie a zivot mravcov v beztiazovom stave. turbo mravce su preto, lebo boli vyslachtene zvlast pre tuto prilezitost. a to ze je vyzivny neznamena, ze je vyzivny aj pre teba. a netoxicky, hmmm, detske pastelky s napisom netoxicke by si asi tiez nejedol :wink: neotravia ta, ale rozhodne ti po nich nebude najlepsie :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ades napísal:musim ta sklamat, ale naozaj je to vynalez nasa, ktora studovala spravanie a zivot mravcov v beztiazovom stave. turbo mravce su preto, lebo boli vyslachtene zvlast pre tuto prilezitost. a to ze je vyzivny neznamena, ze je vyzivny aj pre teba. a netoxicky, hmmm, detske pastelky s napisom netoxicke by si asi tiez nejedol :wink: neotravia ta, ale rozhodne ti po nich nebude najlepsie :)
ale detské pastelky nie sú výživné :P ... Vyšlachtené mravce, naozaj tomu veríš?! Ja nie a navyše tento komentár hovorí tiež o tom, že až tak TURBO NASA to nie je
Nám to tiež splesnivelo,ale z tých 15 mravcov doteraz čulo žijú ešte tri.Tá
gelová hmota zozelenela,zvraštila sa splesnela na čierno.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no tuto vec mam uz od rana v hlave !! zhanal som nejake peniaze lebo na ucte mi sviety NULA :(
takze mam par otazkok : ked si to kupim a mravce sa mi tam namnozia a bude ich tam strasne vela ! tak co mam robit ? zas chytat ich nebudem .( strach ... :lol: )
dalsia : niekde som videl ze tie " akvarka " su vyplene aj inou naplnou !?
next: co sa tyka toho plesnivenia dufam ze tam bola ina pricina !! a nie kazde "akvarko " takto dopadne.
a asi posledna Kde si tuto vec mozem kupit ? mamka je proti ale ked som zrusil akvarko je mi smutno nemam sa naco pozerat .... :)
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Hmmm... Zaujimava myslienka mat nieco take doma. Ktovie, co by na to povedal zbytok rodiny?! :D Vzdy som chcel mat nejake zviera doma, nikdy sa mi to nepodarilo, lebo rodicia proste nedovolili. Tieto mravce by boli asi najprijatelnejsie. :P
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Ak mi zaplatíte tých 2000, tak vám pôjdem tie mravce nachytať osobne a každý deň im budem nosiť čerstvý šalát.

A aby som nespamoval: čo sa stane, keď sa im minie ten gél? Dá sa vymeniť?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

[quote="pinco"][/quote]Pinco som si isty ze to nechali na slnku ... inac by sa tomu nic nestalo ... znamy to ma ... z 19 mravcov mu po asi 6 mesiacoch zije este 15 hmota ma stale rovnaku farbu aj na fotkach ... tzn nesmie to nechat zaparit ... inac sa zacnu vytvarat plesne a Slnecny svit ich v tom este podpori ...
Thek_SVK
Professional
Professional

mravce

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No tak to vidim prvy krat, vyzera to zaujimavo, ale tie mravce su fakt dosť drahe a naviac,asi by ma viac bavilo pozerat sa an rybicky ako mravce. Ale zaujímavý napad. :licklips:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

R1k1nko napísal:no tuto vec mam uz od rana v hlave !! zhanal som nejake peniaze lebo na ucte mi sviety NULA :(
takze mam par otazkok : ked si to kupim a mravce sa mi tam namnozia a bude ich tam strasne vela ! tak co mam robit ? zas chytat ich nebudem .( strach ... :lol: )
ja z teba nemôžem :hehe: ... a čo myslíš, že mravce šukajú medzi sebou?! Mravec naloží mravčicu odzadu a sa narodia malé mravčeky vśak? :hehe: Aby sa mohli rozmnožiť potrebuješ kráľovnú a tú ti asi nepredajú :wink:
ades
Guru
Guru

R1k1nko napísal: takze mam par otazkok : ked si to kupim a mravce sa mi tam namnozia a bude ich tam strasne vela ! tak co mam robit ? zas chytat ich nebudem .( strach ... :lol: )
mravce nesulozia, takze sa ti nepremnozia, na to by si potreboval kralovnu :roll:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Paradna vecicka, moze byt zabavne tie mravce pozorovat, este keby tak sami mysleli a zacali si tam budovat civilizaciu. :lol:
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

JurijRubanov napísal:Ak mi zaplatíte tých 2000, tak vám pôjdem tie mravce nachytať osobne a každý deň im budem nosiť čerstvý šalát.

A aby som nespamoval: čo sa stane, keď sa im minie ten gél? Dá sa vymeniť?
:D salat im bude na prd,lebo zeru henten modry gel..a on sa tak rychlo neminie, proste jedna kolonia ti vydrzi polroka a za ten polrok minie 10% z toho gelu
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Uz to ma aj niekto doma ?
ades
Guru
Guru

okonenipica napísal:Uz to ma aj niekto doma ?
mal som to uz, oplati sa, je to zaujimave.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

ades napísal:mal som to uz, oplati sa, je to zaujimave.
mal si to ? a preco nemas ? ako to je s tim gelom po case ? ako dlho ti mravci vydrzia ?...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Už som sa rozhodol, že si to dakedy kúpim :)
..dakedy, keď budú peniaze, teraz je to asi na 9. mieste.. :lol:
ades
Guru
Guru

okonenipica napísal:mal si to ? a preco nemas ? ako to je s tim gelom po case ? ako dlho ti mravci vydrzia ?...
gel je aj po case konzistencie ako na zaciatku. v podstate to mam aj teraz, ale len v skrini, lebo mam to najvacsie a uz pol roka som na intraku, tak neviem co by som s tym cez tyzden robil. mravcov som setrne rozpucil, netrpeli.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a tie chodby su uz spravene alebo si to urobia tie mravce ... :(
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

dawo napísal:a tie chodby su uz spravene alebo si to urobia tie mravce ... :(
Podla mňa si ich spravia asi sami...aby sa nedudili
ades
Guru
Guru

dawo napísal:a tie chodby su uz spravene alebo si to urobia tie mravce ... :(
tie chodby si spravia mravce sami, lebo ten gel je zaroven aj ich potravou a postupne ako sa nim prezieraju tvoria aj chodby
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ades napísal:tie chodby si spravia mravce sami, lebo ten gel je zaroven aj ich potravou a postupne ako sa nim prezieraju tvoria aj chodby
a totie rastlinky sa to da aj bez nich objednat???... keby som chcel mozem si tam dat aj vlastne mravce???
Napísať odpoveď