|
| Autor |
Správa |
w@ter Light Expert

Stav:  Založený: 03.05.2005 Príspevky: 39
Zaslal: 18 Sep 2005, 13:04 Predmet: any ideas ? |
|
|
| mam doma stary srot - duron 850, abit kt7a, 128 MB RAM, 20 GB HDD, realteka a wifi marvell - na ktory som nahodil debiana a xcem aby slapal ako router. no a ten pipo stroj sa po 2 - 3 dnoch uptimu rozhodne ze ee. a uz ziadna komunikacia. neda sa ani pripojit cez putty. co je ten najvacsi problem pretoze mi to bezi headless. neviete niekto v com to je ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1307 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2005, 23:27 Predmet: |
|
|
Uf, no tak to je zaujimave. Najlepsie by bolo pozriet sa na ten komp fyzicky. Treba zistit, ako su na tom daemony, popripade, ci fakt nezatuhol, co sa mi moc nezda.
Mne sa stava, ze tiez moj server v skole nexodi, ale to zas kvoli castym vypadkom elektriky v skole. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|