Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Apple iPod vs. Microsoft Zune
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
seth82
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 02 Feb 2008, 14:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedro109 napísal:
je to s tym zvukom take zle? aky iPod a na akych sluchadlach si testoval ty ak sa smiem spytat?
mam iPhone (ktory ma byt podla stevea jobsa (veduceho apple) zaroven najlepsim a najdokonalejsim iPodom v historii, a testoval som to na:
Koss Porta Pro
AKG K27i
Koss SparkPlug
Sennheiser PX200
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pedro109
Star
Star

Založený: 17.05.2007

PríspevokZaslal: 02 Feb 2008, 19:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
mam iPhone (ktory ma byt podla stevea jobsa (veduceho apple) zaroven najlepsim a najdokonalejsim iPodom v historii, a testoval som to na:
Koss Porta Pro
AKG K27i
Koss SparkPlug
Sennheiser PX200
skoda no, ja vacsinou pouzivam Porta Pro ale iPod bude vyuzivany prevazne na prenosne ucely kedy je zvuk pomerne ruseny okolim a pozeranie filmikov, kde je to jedno...ale aj tak dufam ze to taky prepadak nebude
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 03 Feb 2008, 2:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedro109 napísal:
skoda no, ja vacsinou pouzivam Porta Pro ale iPod bude vyuzivany prevazne na prenosne ucely kedy je zvuk pomerne ruseny okolim a pozeranie filmikov, kde je to jedno...ale aj tak dufam ze to taky prepadak nebude
nuz ak pocuvas rockovu alebo tvrdsiu hudbu, tak ta musim varovat, ze stredy ti budu prskat. skusal som hocico, ale nepomohlo to ani v jednom z pripadov. Ale ak ta nejak netrapi extremna kvalita zvuku, tak ipod. Zune som este nepocul, ale recenzie nema zle.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pedro109
Star
Star

PríspevokZaslal: 03 Feb 2008, 9:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
nuz ak pocuvas rockovu alebo tvrdsiu hudbu, tak ta musim varovat, ze stredy ti budu prskat. skusal som hocico, ale nepomohlo to ani v jednom z pripadov. Ale ak ta nejak netrapi extremna kvalita zvuku, tak ipod. Zune som este nepocul, ale recenzie nema zle.
No rockovu hudbu pocuvam, ale skor take tie maksie variacie...inak iPod je uz kupeny, takze je rozhodnute, ku mne sa vsak dostane za tyzden az dva takze uvidime. Inak dakujem vsetkym ktori sa zacastnili debaty a pomohli mi. Smile
Návrat hore
Cyclone
Light Expert
Light Expert

Stav: Prihlásený
Založený: 22.01.2008

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 14:27    Predmet: zune Odpovedať s citátom  

Vseci ta nahovaraju na iPod lebo len to poznaju...podla mna je to blbost...ja si idem teraz kupit Zune 80gb...ma to vecsi displej, wifi a nemusis tam pesnicky davat cez iTunes co je strasna vyhoda...tiez to berem za dolare z ameriky...ja to skusim Smile
Návrat hore
Tomasko
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 14:43    Predmet: Re: zune Odpovedať s citátom  

Cyclone napísal:
Vseci ta nahovaraju na iPod lebo len to poznaju...podla mna je to blbost...ja si idem teraz kupit Zune 80gb...ma to vecsi displej, wifi a nemusis tam pesnicky davat cez iTunes co je strasna vyhoda...tiez to berem za dolare z ameriky...ja to skusim Smile
Je to taky problem nainstalovat jeden program ? Rolling Eyes

5 minut roboty...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 8:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Milujem samozvanych odbornikov, ktori sa povazuju za profikov iba na zaklade svojho ''skromneho'' nazoru...citujem:''podla sluchatok, ktore si uviedol na pocuvanie tej tvojej tvrdsej hudby vidim, ze si naozaj extremny odbornik ...''......mno..osoba do toho zjavne vidi. ak uz AKG nie su vhodne na tvrdsiu hudbu, tak potom chcem tie, ktore podla tvojho skromneho nazoru su. Dalej, iba pre teba, porovnaval som aj na sluchadlach Ultrasone iCans GOLD, ktore nestali lacny peniaz a mnoho ludi ich povazuje za spicku (vid testovacie vybavenie clena EISA Stereo a Video, pripadne WhatAHiFi). Takze velmi rad by som ti dal vypocut iPhone (ktory mimochodom vlastnim, takze viem, o com pisem, som zvedavy, kolkokrat si to pocul ty iPhone / iPod Touch, ktore maju oba navlas identicke chipy (modifikovany Creative?) a kolko krat si pocul iRiver alebo spominany Zune. MILUJEM takychto ludi, ktori trepu, ze napriklad Koss Porta Pro su prebasovane a blaa blaa blaa...v mp3 plaeroch existuje ista vecicka, ktora sa vola EQ (shitny iphone/ipod ho samozrejme nemaju odomknuty), ktora dokaze narobit priam zazraky. Dalej by som chcel vediet, preco spominani clenovia EISA povazuju PortyPro za to najlepsie v zakladnej triede....
-----------
Takze LOLO (tak si ma nazval ty), poprosim nejake hutne argumenty.
Návrat hore
moosha
Light Star
Light Star

Založený: 02.05.2008

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 9:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len aby ten Zune nepadal tak ako Windows, vies, jeden vyrobca Very Happy ! iPodov som v zivote nedrzal tak vela, vlastne jeden 8GB Touch, 2GB Shuffle a novy 4GB Nano. Ovladanie je vsetko bombove, no niekedy sa mi zda ze aj Sony ma lepsi zvuk. A ked si uz do iPodu zapojil Sennheiser sluchadla (co som ja povazoval za uplne peckove, nieco ako Harman a Kardon v repro) a nebol nejaky eXtra zvuk, tak neviem teda..

// do takychto veci sa az tak nevyznam, takze ak som popisal hluposti tak ma poucte a nemusite hned K- a povedat mi ze som debilko ktory o tom nic nevie...
Návrat hore
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 10:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

moosha napísal:
Len aby ten Zune nepadal tak ako Windows, vies, jeden vyrobca Very Happy ! iPodov som v zivote nedrzal tak vela, vlastne jeden 8GB Touch, 2GB Shuffle a novy 4GB Nano. Ovladanie je vsetko bombove, no niekedy sa mi zda ze aj Sony ma lepsi zvuk. A ked si uz do iPodu zapojil Sennheiser sluchadla (co som ja povazoval za uplne peckove, nieco ako Harman a Kardon v repro) a nebol nejaky eXtra zvuk, tak neviem teda..

// do takychto veci sa az tak nevyznam, takze ak som popisal hluposti tak ma poucte a nemusite hned K- a povedat mi ze som debilko ktory o tom nic nevie...
sennheiser je velmi daleko od najvyssej kvality Very Happy Znacky ako Skullcandy, Ultrasone, Shure, Etymotic (iba stuple), Grado (hlavne tieto), Klippsch, V-Moda, BeyerDynamic, - to vsetko su viacmenej spicka v oblasti head audia...lenze tieto znacky dany odbornik, ktory mi dal K-, velmi tazko pozna...
Návrat hore
Pedro109
Star
Star

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 10:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som to zhrnul takto: Ipod classic vlastnim asi 3 mesiace a som rad ze som sa rozhodol ako som sa rozhodol. Samozrejme ze ma aj dobre aj sabe stranky, medzi tie slabsie by som zaradil zvuk hlavne pokial sa ho pokusate prepojit s repro cez jeho vystup. Pokial pouzivate sluchadla (nemam ich vela vyskusanych ale pre porovnanie mozem uviest vsade diskutovane Porta pro) tak ze zvuk podla mna dobry a 90% uzivatelom to bude bohato stacit. Urcite ze su aj lepsie znacky playerov s lepsim zvukom, to nepochybne ale tento player sa netvari ako player pre audiofilov. Za cenu 250USD dava vybornu kapacitu, prijemne uzivatelske prostredie, velmi slusny display a dobru vydrz na bateriu, ako som vravel jeho vystup nebude 90% ludi povadzovat za ziadny problem, ja osobne tam chybicky vidim ale su pre mna pomerne zanedbatelne. Na seriozne pocuvanie hudby predsa sluzia ine veci ako mp3 prehravac.
Návrat hore
robo1152
Light Expert
Light Expert

Založený: 23.03.2008

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 11:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja sa tiež rozhodujem medzi classicom a zune ale radšej chcem už ten zune...po prezretí videí na youtube som sa rozhodol prenho...
Návrat hore
Ares
Light Star
Light Star

Založený: 27.01.2007

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 11:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len taky maly OT:

Kazdy tu aj v inych prispevkoch blaboli, ze "Apple preratuva" 1 USD = 1 EUR. Take veci mozete pisat tak akurat do Noveho casu. Je to z dovodu toho, ze EU uklada obligatornost 2 rocnej zaruky u skoro vsetkych produktoch predavanych v jej clenskych statoch. Preto si kazdy predajca prihodi cenu (plus samozrejme este za dovoz, i ked vacsina suciastok Apple sa robi v Irsku). V USA je iba 1 rocna, avsak plati po celom svete.

Apple s tym maximalne nic nema.
Návrat hore
Dessan
Novice
Novice

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Jún 2008, 14:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

som nasiel tuto temu v googli tak by som vam len chcel povedat ze ja mam Zune z30 uz cca pol roka (od oktobra) a som absolutne spokojny..zvuk je prefektny, obraz tiez a teraz je posledna novinka ze uz podporuje aj hry tak aby ste sa v cakarni nenudili Very Happy
ovladanie je absolutne instinktivne, ziadny problem
ja sa chystam kupit Zune2....nieze by mi na z30 nieco vadilo ale na dvojke je touch pad a je o trosku tensi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: