|
|
|
| Autor |
Správa |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 14:27 Predmet: |
|
|
| Pedro109 napísal: |
| je to s tym zvukom take zle? aky iPod a na akych sluchadlach si testoval ty ak sa smiem spytat? |
mam iPhone (ktory ma byt podla stevea jobsa (veduceho apple) zaroven najlepsim a najdokonalejsim iPodom v historii, a testoval som to na:
Koss Porta Pro
AKG K27i
Koss SparkPlug
Sennheiser PX200 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

Stav:  Založený: 17.05.2007 Príspevky: 697 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
mam iPhone (ktory ma byt podla stevea jobsa (veduceho apple) zaroven najlepsim a najdokonalejsim iPodom v historii, a testoval som to na:
Koss Porta Pro
AKG K27i
Koss SparkPlug
Sennheiser PX200 |
skoda no, ja vacsinou pouzivam Porta Pro ale iPod bude vyuzivany prevazne na prenosne ucely kedy je zvuk pomerne ruseny okolim a pozeranie filmikov, kde je to jedno...ale aj tak dufam ze to taky prepadak nebude |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 2:49 Predmet: |
|
|
| Pedro109 napísal: |
| skoda no, ja vacsinou pouzivam Porta Pro ale iPod bude vyuzivany prevazne na prenosne ucely kedy je zvuk pomerne ruseny okolim a pozeranie filmikov, kde je to jedno...ale aj tak dufam ze to taky prepadak nebude |
nuz ak pocuvas rockovu alebo tvrdsiu hudbu, tak ta musim varovat, ze stredy ti budu prskat. skusal som hocico, ale nepomohlo to ani v jednom z pripadov. Ale ak ta nejak netrapi extremna kvalita zvuku, tak ipod. Zune som este nepocul, ale recenzie nema zle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 03 Feb 2008, 9:27 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| nuz ak pocuvas rockovu alebo tvrdsiu hudbu, tak ta musim varovat, ze stredy ti budu prskat. skusal som hocico, ale nepomohlo to ani v jednom z pripadov. Ale ak ta nejak netrapi extremna kvalita zvuku, tak ipod. Zune som este nepocul, ale recenzie nema zle. |
No rockovu hudbu pocuvam, ale skor take tie maksie variacie...inak iPod je uz kupeny, takze je rozhodnute, ku mne sa vsak dostane za tyzden az dva takze uvidime. Inak dakujem vsetkym ktori sa zacastnili debaty a pomohli mi.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cyclone Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.01.2008 Príspevky: 37
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:27 Predmet: zune |
|
|
Vseci ta nahovaraju na iPod lebo len to poznaju...podla mna je to blbost...ja si idem teraz kupit Zune 80gb...ma to vecsi displej, wifi a nemusis tam pesnicky davat cez iTunes co je strasna vyhoda...tiez to berem za dolare z ameriky...ja to skusim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1870 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 14:43 Predmet: Re: zune |
|
|
| Cyclone napísal: |
Vseci ta nahovaraju na iPod lebo len to poznaju...podla mna je to blbost...ja si idem teraz kupit Zune 80gb...ma to vecsi displej, wifi a nemusis tam pesnicky davat cez iTunes co je strasna vyhoda...tiez to berem za dolare z ameriky...ja to skusim  |
Je to taky problem nainstalovat jeden program ?
5 minut roboty... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 8:15 Predmet: |
|
|
Milujem samozvanych odbornikov, ktori sa povazuju za profikov iba na zaklade svojho ''skromneho'' nazoru...citujem:''podla sluchatok, ktore si uviedol na pocuvanie tej tvojej tvrdsej hudby vidim, ze si naozaj extremny odbornik ...''......mno..osoba do toho zjavne vidi. ak uz AKG nie su vhodne na tvrdsiu hudbu, tak potom chcem tie, ktore podla tvojho skromneho nazoru su. Dalej, iba pre teba, porovnaval som aj na sluchadlach Ultrasone iCans GOLD, ktore nestali lacny peniaz a mnoho ludi ich povazuje za spicku (vid testovacie vybavenie clena EISA Stereo a Video, pripadne WhatAHiFi). Takze velmi rad by som ti dal vypocut iPhone (ktory mimochodom vlastnim, takze viem, o com pisem, som zvedavy, kolkokrat si to pocul ty iPhone / iPod Touch, ktore maju oba navlas identicke chipy (modifikovany Creative?) a kolko krat si pocul iRiver alebo spominany Zune. MILUJEM takychto ludi, ktori trepu, ze napriklad Koss Porta Pro su prebasovane a blaa blaa blaa...v mp3 plaeroch existuje ista vecicka, ktora sa vola EQ (shitny iphone/ipod ho samozrejme nemaju odomknuty), ktora dokaze narobit priam zazraky. Dalej by som chcel vediet, preco spominani clenovia EISA povazuju PortyPro za to najlepsie v zakladnej triede....
-----------
Takze LOLO (tak si ma nazval ty), poprosim nejake hutne argumenty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 263 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 9:53 Predmet: |
|
|
Len aby ten Zune nepadal tak ako Windows, vies, jeden vyrobca ! iPodov som v zivote nedrzal tak vela, vlastne jeden 8GB Touch, 2GB Shuffle a novy 4GB Nano. Ovladanie je vsetko bombove, no niekedy sa mi zda ze aj Sony ma lepsi zvuk. A ked si uz do iPodu zapojil Sennheiser sluchadla (co som ja povazoval za uplne peckove, nieco ako Harman a Kardon v repro) a nebol nejaky eXtra zvuk, tak neviem teda..
// do takychto veci sa az tak nevyznam, takze ak som popisal hluposti tak ma poucte a nemusite hned K- a povedat mi ze som debilko ktory o tom nic nevie... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 10:41 Predmet: |
|
|
| moosha napísal: |
Len aby ten Zune nepadal tak ako Windows, vies, jeden vyrobca ! iPodov som v zivote nedrzal tak vela, vlastne jeden 8GB Touch, 2GB Shuffle a novy 4GB Nano. Ovladanie je vsetko bombove, no niekedy sa mi zda ze aj Sony ma lepsi zvuk. A ked si uz do iPodu zapojil Sennheiser sluchadla (co som ja povazoval za uplne peckove, nieco ako Harman a Kardon v repro) a nebol nejaky eXtra zvuk, tak neviem teda..
// do takychto veci sa az tak nevyznam, takze ak som popisal hluposti tak ma poucte a nemusite hned K- a povedat mi ze som debilko ktory o tom nic nevie... |
sennheiser je velmi daleko od najvyssej kvality Znacky ako Skullcandy, Ultrasone, Shure, Etymotic (iba stuple), Grado (hlavne tieto), Klippsch, V-Moda, BeyerDynamic, - to vsetko su viacmenej spicka v oblasti head audia...lenze tieto znacky dany odbornik, ktory mi dal K-, velmi tazko pozna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 10:47 Predmet: |
|
|
| ja by som to zhrnul takto: Ipod classic vlastnim asi 3 mesiace a som rad ze som sa rozhodol ako som sa rozhodol. Samozrejme ze ma aj dobre aj sabe stranky, medzi tie slabsie by som zaradil zvuk hlavne pokial sa ho pokusate prepojit s repro cez jeho vystup. Pokial pouzivate sluchadla (nemam ich vela vyskusanych ale pre porovnanie mozem uviest vsade diskutovane Porta pro) tak ze zvuk podla mna dobry a 90% uzivatelom to bude bohato stacit. Urcite ze su aj lepsie znacky playerov s lepsim zvukom, to nepochybne ale tento player sa netvari ako player pre audiofilov. Za cenu 250USD dava vybornu kapacitu, prijemne uzivatelske prostredie, velmi slusny display a dobru vydrz na bateriu, ako som vravel jeho vystup nebude 90% ludi povadzovat za ziadny problem, ja osobne tam chybicky vidim ale su pre mna pomerne zanedbatelne. Na seriozne pocuvanie hudby predsa sluzia ine veci ako mp3 prehravac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
robo1152 Light Expert

Stav:  Založený: 23.03.2008 Príspevky: 46
Zaslal: 15 Jún 2008, 11:48 Predmet: |
|
|
| ja sa tiež rozhodujem medzi classicom a zune ale radšej chcem už ten zune...po prezretí videí na youtube som sa rozhodol prenho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ares Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.01.2007 Príspevky: 267
Zaslal: 15 Jún 2008, 11:55 Predmet: |
|
|
Len taky maly OT:
Kazdy tu aj v inych prispevkoch blaboli, ze "Apple preratuva" 1 USD = 1 EUR. Take veci mozete pisat tak akurat do Noveho casu. Je to z dovodu toho, ze EU uklada obligatornost 2 rocnej zaruky u skoro vsetkych produktoch predavanych v jej clenskych statoch. Preto si kazdy predajca prihodi cenu (plus samozrejme este za dovoz, i ked vacsina suciastok Apple sa robi v Irsku). V USA je iba 1 rocna, avsak plati po celom svete.
Apple s tym maximalne nic nema. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dessan Novice

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 23 Jún 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
som nasiel tuto temu v googli tak by som vam len chcel povedat ze ja mam Zune z30 uz cca pol roka (od oktobra) a som absolutne spokojny..zvuk je prefektny, obraz tiez a teraz je posledna novinka ze uz podporuje aj hry tak aby ste sa v cakarni nenudili
ovladanie je absolutne instinktivne, ziadny problem
ja sa chystam kupit Zune2....nieze by mi na z30 nieco vadilo ale na dvojke je touch pad a je o trosku tensi |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|