|
| Autor |
Správa |
Pedro109 Star

Stav:  Založený: 17.05.2007 Príspevky: 698 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 13:10 Predmet: Apple iPod vs. Microsoft Zune |
|
|
Takze zdravim vsetkych uzivatelov. Chcel by som pocut vas nazor, ktory prehravac by ste uprednostnili a preco. Prehravac chcem vyuzivat na hudbu a pozeranie videa (hlavne simpsoovcov ). Prehravac bude pouzivany so sluchadlami Koss Porta pro takze mi ide aj o kvalitu vystupu.
1. Apple iPod classic 80GB black
-2,5" display 320x240
-bateria 30h/5h
-cena: 240USD= cca 5520Sk
-viac info: http://www.apple.com/ipodclassic/specs.html
2. Microsoft Zune 30GB
-3" display 320x240
-bateria 13h/4h
-cena: 170USD= cca 3900Sk
-viac info: http://www.zune.net/en-US/products/zune30gb/default.htm
3. Microsoft Zune II, 80GB
-display 3,2" 320x240
-bateria 30h/4h
-cena: 249USD= cca 5700Sk
-viac info: http://www.zune.net/en-us/products/zune80gb/specs.htm
Skuste prosim poradit. Prehravac bude kupovany v USA a nasledne dovezeny na Slovensko. Neviete ako je to v takomto pripade so zarukou? Nieje nejaka medzinarodna? Mate niekto skusenosti s reklamovanim napr. dovezeneho iPodu? Vsetkym vopred dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1493
Zaslal: 20 Jan 2008, 13:19 Predmet: |
|
|
| Nevyznam sa do toho nijak ale keby mam brat tak berem iPod,mam Shuffle a neviem si ho vynachváliť.Najlepsie ked zavolas priamo do servisneho strediska Apple na Slovensku a spytas sa vid http://www.apple.sk/slo/servis/servis.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 13:36 Predmet: |
|
|
mam nano, som spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smoake Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 664 Bydlisko: PWD. by RED> Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 14:25 Predmet: |
|
|
ja mam presne ten isty ipod 80GB black a som uplne spokojny je sice trochu tazsi ale to nevadi, a musis este s jednym pocitat: original sluchatka k ipodu su uplne nahovno tam jednoznacne musis kupit druhe, ale kedze ty uz mas tie Porty tak to mas super, ja som si kupil Koss Spark Plug a som nadmieru spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 20 Jan 2008, 14:55 Predmet: |
|
|
| Smoake napísal: |
ja mam presne ten isty ipod 80GB black a som uplne spokojny je sice trochu tazsi ale to nevadi, a musis este s jednym pocitat: original sluchatka k ipodu su uplne nahovno tam jednoznacne musis kupit druhe, ale kedze ty uz mas tie Porty tak to mas super, ja som si kupil Koss Spark Plug a som nadmieru spokojny  |
No ja som tak na 70% rozhodnuty pre iPod len ma zaujal aj ten Zune. Niesu na iPode nejake nedostatky ktore by stali za rec? A neboj, original sluchatka by ma ani nenapadlo pouzivat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2674 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 16:33 Predmet: |
|
|
| Zabudol si na to ze apple prepocitava ceny podla pravidla USD = EUR. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 20 Jan 2008, 20:30 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Zabudol si na to ze apple prepocitava ceny podla pravidla USD = EUR. |
Ty si si zabudol precitat zvysok prispevku. Prehravac bude kupovany priamo v USA a teda rovno za dolariky. Inak tento krok zo strany Applu je viac ako povazlivy. Keby to mam kupovat za slovenske ceny sa mozem vykaslat na cely ich iPod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 535 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
lol nespekuluj s nejakym zune a chod do iPodu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 142 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
mal som moznost otestovat oba tieto prehravace a osobne sa mi na video viac pacil microsoft zune II... podla mojho nazoru ma skoro nebadatelne lepsi zvuk, prepracovanejsie ovladanie a este aj neznasam ipody  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pzad Amateur

Stav:  Založený: 16.09.2006 Príspevky: 30
|
| Návrat hore |
|
 |
Gizmoo Medium Star

Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 326 Bydlisko: Psytrancová Sásowá Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2008, 2:13 Predmet: Re: Apple iPod vs. Microsoft Zune |
|
|
| Pedro109 napísal: |
| Skuste prosim poradit. Prehravac bude kupovany v USA a nasledne dovezeny na Slovensko. Neviete ako je to v takomto pripade so zarukou? Nieje nejaka medzinarodna? Mate niekto skusenosti s reklamovanim napr. dovezeneho iPodu? Vsetkym vopred dakujem. |
S reklamaciou IPODu a APPLE veci je to tak ze ked mas potvrdeny zarucny list o kupe tak ti zoberu reklamacie v kazdom applecentre ci uz u nas alebo hocikde na svete.. to je na ipodoch super ... a chcem sa teda spytat zalezi ti na kapacite alebo aj na vsetkych moznostiach co by si mohol od ipodu vyuzit????
ked chces dat 5500sk za i pod tak doplat cca 1200sk a kup 8GB iPod Touch .. mal so tu hracku v rukach a je to nieco neuveritelne. ..obrovsky displej na pozeranie filmov, pocuvanie hudby, surfowania po nete, hrania hier.. je na to nehorazne vela aplikacii ktore su neuveritelne .. blizsie info je tu:
http://store.apple.sk/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=touch ... u nas vyde za 10600 najlacnejsie... cize ked mas moznost to kupit v USA ...
tak nevahaj a ber  |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 10:54 Predmet: |
|
|
| urcite iPod, v pripade nakupu v USA je zaruka 1 rok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 02 Feb 2008, 12:03 Predmet: |
|
|
| Schre! napísal: |
| urcite iPod, v pripade nakupu v USA je zaruka 1 rok. |
ale musim ho reklamovat iba v USA alebo mozem aj niekde tu? Inak iPod je uz kupeny, ja ho budem mat za cca 2 tyzdne.
edit: sorry nevsimol som si posledne 2 prispevky, takze dufam ze zarucak vyplneny bude, bolo to kupovane priamo od apple.com...touch som nechcel koli relativne malej kapacite a zase 16GB je dost drahy |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1304 Bydlisko: R.I.P. Paul Newman... Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 12:11 Predmet: |
|
|
| dufam ze sa netesis na kvalitny zvuk, pretoze budes velmi sklamany.kadejake serepeticky okolo toho nie su dolezite. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 02 Feb 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| dufam ze sa netesis na kvalitny zvuk, pretoze budes velmi sklamany.kadejake serepeticky okolo toho nie su dolezite. |
je to s tym zvukom take zle? aky iPod a na akych sluchadlach si testoval ty ak sa smiem spytat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|