no k teme
mam iPhone uz skoro rok 3G 8Gb a som s nim nad mieru spokojny
jedine co sa mi nepaci je ze mi uz raz nieco zblblo ze nereagoval displej na dotyk
mobil pracoval len nereagoval na dotyk a ze sa neda vybrat baterka
inac je perfektny
uz si musim kupit 3GS
Keď macbook odpojím z nabíjačky hneď sa vypne. Skúšal som aj iné baterky a nič. Chvílu ukazuje, že baterry is not charging a potom to hodí: baterry is not available. Skúšal som aj iný adaptér, aj inú baterku. Fakt neviem kde môže byť problém?
Skúšal som aj upgrade baterky.
Bol tam pôvodne 10.4 (V ňom to neišlo kôli starému OS). Tak som dal upgrade na snow leopard 10.6 (Tam už baterka upgradnuť išla). Problém to nevyriešilo. Ale keď som stiahol batery updater 1.4 tak mi to hodilo error o starom OS. Že tam mám mať 10.5.6 alebo vyšší (10.6.2 je vyšší)
Dokáže mi s tým niekto pomôcť? Prípadne nejaký kontakt na niekoho kto by to zvládol?
Ale radsej s tym zabehni do apple store, su ochotny...mali by mat technikov priamo v predajni, napoja ti book na analyzu a presne ti povedia v com je problem a opravia ti to...mas to v zaruke nie?
Apple iPad oficialne od 3.4 v US obchodoch. Na SVK a CZE by mal dorazit v lete, ale samozrejme, ze sa bude dat k nemu prist aj inou cestou a to dovozom napr.
Co sa tyka Apple tak mozem povedat ze som maximalne spokojny. Doma mame Apple asi od 1996, este sme zacinali s takym starym modelom, potom k nemu pribudol v roku 1999 prvy iMac, Powerbook G4, posledny model iMacu a iPod. Za tolke roky musim povedat ze maximalna spokojnost, nakolko som v podstate nikdy nemal nijaky vaznejsi problem. Dizajn podla mna neporovnatelny s konkurenciou, hardware mi zatial slape super a co sa tyka software tak mam v pocitaci vsetko co potrebujem .... ine veci si ... ehhhmm, nejako zadovazim z netu.
O tom ci su Apple produkty drahe sa da polemizovat, pravda je ze tu v SR to nie je najvacsia vyhra a ja sam som este ani jeden nekupoval na Slovensku, teda asi len otec ten prvy. Nerad sa pustam do plamennych diskusii ohladom Mac vs. Windows, nakolko ja nepotrebujem nikoho o nicom presviedcat. Ja akurat viem hovorit za seba a rozhodne nemam v plane od Macov upustit. Bohate mi staci Windows ktory mam v pracovnom kompe.
Pocujte, zhanam nieco podobne Dreamweaveru, na tvorenie webov...kedze sa ucim html/css tak by mi to snad pomohlo robit to v nejakom editore, pozna niekto nieco dobre pre mac? Nieco okrem Dreamweaveru...mohlo by byt aj free
Chlpaci potrebujem radu, kedysi som prehraval filmy cez nejaky prehravac, ktory prehraval snad vsetko bez problemov, no nejak som sa ho musel nahodne zbavit nechtiac, neviem ho uz najst, neviem jak sa volal, mam pocit ze mi ho poradil niekto tu v tejto teme. NEviem teda cez co prehravat filmy, kedze ked to skusam cez quicktime, tak nejde zvuk atd...poradte nieco.