Atrix24 napísal:Cawte co mam spravit ked som dobojoval s tym mojim majstrom a potom som vysiel z Animusu tak sa rozpraval doktor z tymi chlapikmi v ciernom za sklom, potom ta Lucy povedala ze ma este budu potrebovat. Potom som zosadol z animusu a vydel som take cervene na zemi a doktor mi povedal ze nech dlho neodpocivam ze sa pomna zachvilu vratia a teraz tam stojim jak kkt a neviem co dalej Diky
SPOJLER Nov ed jako ked si v hre pouziival Eagle eye tak ho aj pouzijes teraz myslim ze z tlacidlom E a pojdes do tej miestnosti kde spis a tam sa pozres na stenu a das to a uvidis to iste cervene a potom sa na to pozrie a titulky a koniec SPOJLER
zdravim vie mi niekto povedat ako mam prejst tu skoro poslednu cast s Robertom ked na mna vyskoci asi 10 rytierov a potom sa mam byt este aj s Robertom???Mam ho zabit tak laicky???ze najprv sa viporiadam s tymi rietrmi a potom a s Robertom alebo je v tom nieco ine???pls help...
normalne zabijes tych rytierov - a ked pride na rad on, tak ho prepichnes mecom alebo vytiahnes z ruky ten skryty nozik a zabijes ho ked bude lezat na zemi... tvoja volba
rochedo napísal:normalne zabijes tych rytierov - a ked pride na rad on, tak ho prepichnes mecom alebo vytiahnes z ruky ten skryty nozik a zabijes ho ked bude lezat na zemi... tvoja volba
Pacho_007 napísal:zdravim vie mi niekto povedat ako mam prejst tu skoro poslednu cast s Robertom ked na mna vyskoci asi 10 rytierov a potom sa mam byt este aj s Robertom???Mam ho zabit tak laicky???ze najprv sa viporiadam s tymi rietrmi a potom a s Robertom alebo je v tom nieco ine???pls help...
Pacho_007 napísal:zdravim vie mi niekto povedat ako mam prejst tu skoro poslednu cast s Robertom ked na mna vyskoci asi 10 rytierov a potom sa mam byt este aj s Robertom???Mam ho zabit tak laicky???ze najprv sa viporiadam s tymi rietrmi a potom a s Robertom alebo je v tom nieco ine???pls help...
Co ja viem mne to prislo ako bitka ako kazda ina. Ono v podstate len kry a cakaj na pritutok ako vzdy, ked odyebes rytierov tak pride na rad robert. Ak mas ale malo hp tak prestan bojovat a behaj...stale dookola (priestor pre boj ma v podstate tvar kruhu)... az kym sa ti hp nedoplni
moc diky za vasu ochotu velmi si to vazim...ale teraz mam iny problem....uz som zabil vsetkych z minulosti a vystupil som z animusu....Lucy a starky odficali prec a myslim ze mam dve pera...precital som si postu z troch pc co tam maju a videl som aj tie graffiti na zemi dkonca aj titulky som si pozrel vo svojej izbe ale dalej neviem co mam robit....pls help
rochedo napísal:zabil si aj toho finalneho bossa ? skus ist spat ci sa neda - mne po precitani toho skryteho textu nad mojou postelou sa zacali titulky a konec hry
jasne to aj mne ale potom som este mohol behat po tych miestnostiach a hrat sa s pc a citat si postu ale neviem co dalej...a nemala by byt hlavny boss ta Lusy...niekde som to velmi davno cital....pls hel...
Pacho_007 napísal:jasne to aj mne ale potom som este mohol behat po tych miestnostiach a hrat sa s pc a citat si postu ale neviem co dalej...a nemala by byt hlavny boss ta Lusy...niekde som to velmi davno cital....pls hel...
SPOJLER: hlavny boss je tvoj majster - ktory ti doteraz daval ulohy, ked s nim skoncis tak je myslim koniec... vratis sa do realneho zivota a zacnes vidiet tie obrazy... SPOJLER:
potom co si zabil toho roberta - co si robil dalej ?
Pacho_007 napísal:jasne to aj mne ale potom som este mohol behat po tych miestnostiach a hrat sa s pc a citat si postu ale neviem co dalej...a nemala by byt hlavny boss ta Lusy...niekde som to velmi davno cital....pls hel...
rochedo napísal:
SPOJLER: hlavny boss je tvoj majster - ktory ti doteraz daval ulohy, ked s nim skoncis tak je myslim koniec... vratis sa do realneho zivota a zacnes vidiet tie obrazy... SPOJLER:
potom co si zabil toho roberta - co si robil dalej ?
no potom mi povedal volaco kral a siel som do svojho mesta a potom som zabil nasho veduceho a skoncil som v real case a videl som tie obrazy pohrabal sa v troch pc co su tam a dalej neviem....medzi tim som samozrejme prisiel do svojej izby a isli mi titulky...myslel som ze je to koniec ale tie obrazce predsa len nieco znaenaju no nie???a preco ma to po titulkach hsilo spat do hry???
asi to nepokladaju za koniec kedze uz dopredu vedia ze to bude trilogia.. Ale aj u trilogie je mozne sa na zaver kazdej casti postarat o solidne ukoncenie (teraz ma napada trebars baldur's gate - dva diely + dva datadisky = 4 slusne konce)
KoCi napísal:asi to nepokladaju za koniec kedze uz dopredu vedia ze to bude trilogia.. Ale aj u trilogie je mozne sa na zaver kazdej casti postarat o solidne ukoncenie (teraz ma napada trebars baldur's gate - dva diely + dva datadisky = 4 slusne konce)
Ja si myslim ze od konca prvej casti trilogie sme nemohli cakat zase antasticky zaver, vysvetlilo sa nieco, ale na druhej strane tu musi byt nieco s cim zacnu druhu cast.
Retne napísal:Ja si myslim ze od konca prvej casti trilogie sme nemohli cakat zase antasticky zaver, vysvetlilo sa nieco, ale na druhej strane tu musi byt nieco s cim zacnu druhu cast.
to hej ale tak cool spravenu hru sa da ukoncit aj inak zober si napr Prince of Persia kazda jedna ma brutal koniec...moj osobny nazor je ze jednotka mala naj koniec a bolo to spravene tak ze dal ocavat dalsi diel