ale podla mna to nie je o tom ze veris.....ty sa proste musis dostat do neakeho stavu...ci veris alebo nie...tam ide o to ...ci to chces..a sa na to sustredis...abo tak neako mi to bolo vysvetlovane.....JumperAL napísal:qwerty-xyz: pises tu veci ako keby si o tom nic nevedel, ked nevies tak to neodsudzuj a nepis take blbosti, neboj takym co myslia ako ty sa to aj tak nikdy nepodari.
Astrálne putovanie
-
qwerty-xyz
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked som mal -nast, tak som sa troska venoval esoterike. Skusal som astralne cestovat, no nikdy sa mi to nepodarilo. Mal som precitane knizky od tibetskeho lamu Dr. T. Lobsanga Rampy, hlavne Skolu Esoteriky (kto sa zaujima o esoteriku, vrelo odporucam). Aby sa clovek naucil astralne cestovat, musi si zvolit ciel a drzat sa ho, cize mat pevnu volu. Mne pevna vola chyba, tak som po pol roku trening vzdal. Kazdy den som kvoli tomu meditoval a poviem vam, i ked sa mi to nepodarilo, mal som pocit, ze je to stale blizsie a blizsie...No smola, tak mi treba. Teraz by som musel zacat od zaciatku. Raz by som sa chcel na to dat...Netreba sa toho bat, je pravda, ze je viac urovni astralu a mozu sa tela zmocnit nizsie bytosti, ale ak sa im to dovoli. Dolezite je nebat sa. Niektori ludia praktizuju taku vec, ze pred tym, nez cestuju poprosia Boha, alebo proste vyssie sily, aby ich od takych bytosti chranili. A je po probleme.
-
Digital
Guru
Astrálne cestovanie
Astrálne cestovanie je (podľa Lobsanga Rampu) odloženie fyzického obalu spirituálnejšou časťou tela, vznesenie sa do iných dimenzií a na konci svojej striebornej šnúry navštívenie inej časti sveta.
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo.
http://mujweb.atlas.cz/www/astralni.cestovani/
http://www.greenfrog.cz/astral/
Zazili ste niekto ?
Strieborná šnúra je zväzok vyžarujúcej energie, ktorá je schopná predĺžiť sa do nekonečna. Nie je to hmotné vlákno, ako sval alebo tepna či kus povrázka, ale je to sám život, je to energia prepájajúca fyzické telo s telom astrálnym.
Človek má rad tiel. Predbežne nás zaujíma len telo fyzické a stupeň naň bezprostredne nadväzujúci - astrálne telo. Môžeme si predstaviť, že keď sme v inej dimenzii, môžeme prechádzať stenami alebo prepadávať podlahami, pričom však môžeme prechádzať stenami a prepadávať podlahami iba odlišnej hustoty. V astrálnom stave veci tohto každodenného sveta nie sú pre nás nijakou prekážkou. Domové dvere nezadržia človeka vnútri alebo vonku. Ale aj v astrálnom svete sa vyskytujú dvere a steny, ktoré sú pre nás, keď sa v astráli pohybujeme, pevné a tvoriace zábranu, rovnako tak, ako sú dvere a steny na tejto Zemi prekážkou pre fyzické telo.
http://mujweb.atlas.cz/www/astralni.cestovani/
http://www.greenfrog.cz/astral/
Zazili ste niekto ?
ac
Astrálne cestovanie - môže byť práca na niekoľko mesiacov alebo rokov...Cez letné prázdniny som sa o lucidné sny ezoteriku dosť zaujímal, a nejak mimovoľne sa mi podarili 3 menšie zážitky. Prvý krát bolo keď som zaspával a zrazu som sa na sekundu - dve citil na zemi. Zľakol som sa,otvoril oči a bol som v posteli...druhý krát bolo keď sa mi sníval sen a zrazu som sa prebudil (bol to velmi plynulý prechod) v nejakom inom stave, cítil som ako keby som sa ponáral dole,dole,ako keby som padal a zároveň som cítil celkové upadanie vedomia pričom som pred očami po celý ten čas videl rôzne pestré farby (dodnes nechápem čo tie farby mali znamenať
)...nakoniec som sa z toho nejak dostal,lebo vedomím som sa tomu bránil,vravel som si aby som nepanikáril ale snažil som sa tomu upadaniu zabrániť. Potom to prešlo a ja som bol absolútne paralyzovaný...bolo to uplne super, až neopísateľný pocit,ako keby som nemal telo..nič som si necítil,dokonca ani hlavu. A posledný taký zážitok bol keď sa mi snívalo že som astrálne vycestoval,potom som sa zobudil,zase tie farby upadanie....nebolo to však už také ako vtedy, no tentoraz to bolo sprevádzané takým veľmi nepríjemným piskotom...paralýza už nebola... 
-
P3Bo
Guru wannabe
2 Digital: Lobsang rampa je anglican vlastným menom Cyril Henry Hoskins (autor bestselleru Tretie oko) ktory v Tibete nikdy nebol uznava teorie astralneho cestovania a mnohe ine a hovori o tom. Ďalej vo svojej novsej knihe hovorí aj o tom že zem je dutá a prirovnáva ju ku kokosovému orechu z ktorého dvoma protikladnými otvormi vytieklo mlieko.... Podobne ako aj jeho predchodcovia sa vyhýba vysvetleniu preco do tychto dier nevtiekli vody oceánov. Naopak vyhlasuje ze astronauti a nikdy nevideli otvor na severnom pole pretoze boli prilis zaneprazdnený inymi cinnostami. A podla rampu je polárna ziara odrazom vnutorného slnka ktoré sa nachádza v strede nasej zeme.....
Nic v zlom cital som knihu tretie oko mam taky dojem ze aj ty digital silne na mna zaposobila ale myslim ze tento clanok dokazuje ze vela z jeho tvrdeni len lovia senzacie je to clovek ktoreho v modernej dobe nahradil Dan Brown.
Nic v zlom cital som knihu tretie oko mam taky dojem ze aj ty digital silne na mna zaposobila ale myslim ze tento clanok dokazuje ze vela z jeho tvrdeni len lovia senzacie je to clovek ktoreho v modernej dobe nahradil Dan Brown.
P3Bo napísal:2 Digital: Lobsang rampa je anglican vlastným menom Cyril Henry Hoskinsautor autor bestselleru Tretie oko ktory v Tibete nikdy nebol uznava teorie astralneho cestovania a mnohe ine a hovori o tom. Ďalej vo svojej novsej knihe hovorí aj o tom že zem je dutá a prirovnáva ju ku kokosovému orechu z ktorého dvoma protikladnými otvormi vytieklo mlieko.... Podobne ako aj jeho predchodcovia sa vyhýba vysvetleniu preco do tychto dier nevtiekli vody oceánov. Naopak vyhlasuje ze astronauti a nikdy nevideli otvor na severnom pole pretoze boli prilis zaneprazdnený inymi cinnostami. A podla rampu je polárna ziara odrazom vnutorného slnka ktoré sa nachádza v strede nasej zeme.....