ASUS MAXIMUS FORMULA motherboard
-
Everlast_4fun
Amateur
Chlapci ak ste si nevsimli tak ja tam mam napisane ze som menil zostavu koli doske. . Takze nenarval som tam tieto komponenty. . Totu su new komponenty takze moja odpoved nieje IRELEVANTNA na tuto temu . . sa ma pital na tuto terajsiu zostavu a nie na minulu. . minula bola horsia . . ces aj tu vediet??? 
No myslím, že k tejto téme je relevantnejšia tá zostava, pod ktorou si mal ASUS MAXIMUS FORMULU..
Nečakal som, že so zmenou dosky si menil aj zvyšok, to si ani nespomínal v Tvojom prvom príspevku.
Takže skús prosím Ťa ešte raz to všetko napísať, ale na zostavu, v ktorej bola tá Maximus Formula..
Vďaka..
Takže skús prosím Ťa ešte raz to všetko napísať, ale na zostavu, v ktorej bola tá Maximus Formula..
Vďaka..
-
Birkoff
Novice
- Kontaktovať používateľa:
ASUS Maximus Formula
Túto dosku už mám nejaký ten piatok, ale vyskytol sa problém s ASUS Utilitami (PC Probe II a AI Suite)...
Vzdy ked ich spustim, tak idem do BSOD...
Skusal som vzdy nove verzie tychto utilit s poslednym BIOSom...
Ma niekto podobnu skusenost?
Vzdy ked ich spustim, tak idem do BSOD...
Skusal som vzdy nove verzie tychto utilit s poslednym BIOSom...
Ma niekto podobnu skusenost?
Birkoff.. ja mal tento problém, keď som v AI Suite chcel cez AI Gear3+ prepnúť do módu Auto (čím sa má zapínať EPU).. v tom momente bol BSOD a následný reštart.
U mňa bol problém, že zo zdroja som zapojil iba 4pin napájanie pre CPU. Na doske sú odkryté len 4piny, zvyšné 4piny sú prekryté takou čiernou krytkou. Doplnil som ďalší 4pin na celkovo 8pin a odvtedy mi to ide pekne stabilne.. odvtedy som nevidel ani jeden BSOD..
Ale inak plno ľudí sa sťažuje na stabilitu tých Asus programov..
U mňa bol problém, že zo zdroja som zapojil iba 4pin napájanie pre CPU. Na doske sú odkryté len 4piny, zvyšné 4piny sú prekryté takou čiernou krytkou. Doplnil som ďalší 4pin na celkovo 8pin a odvtedy mi to ide pekne stabilne.. odvtedy som nevidel ani jeden BSOD..
Ale inak plno ľudí sa sťažuje na stabilitu tých Asus programov..