Asus X51 seria - problem s SP3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Asus X51 seria - problem s SP3

Príspevok od používateľa k6 »

Zdravim, mam malicky problem. Na firme som vyfasoval ntb ASUS X51R (ano, viem ze je to srot, ale ako servisny NTB to staci...), bez OS. Fukol som tam WinXP professional SP2 CZ + debian. Problem je v tom, ze po nainstalovani SP3 uz windows nenabehne. Je jedno aky dam typ startu, vzdy hodi BSOD a nasledny restart. Neviete nahodou, ako na to?

Dakujem
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Predpokladam ze uz si skusil reinstall wimu, alebo predtym este skusit nieco s opravou windowsu. Nevies aku chybu ti to hadze? Vacsinou prvy alebo druhy riadok je typ chyby.
k6
VIP
VIP

Jasne, reinstall bol. Skusal som na CISTU instalaciu XP (ale uplne cistu, ani drivre...) dat ten SP3 a sprava sa to rovnako. Co je na tom BSOD neviem, lebo hned sa to resetne... kde vypnem ten okamzity reset pri chybe? Nejak si nespominam..
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

No ja ani neviem ze sa to da vypnut, myslim ten restart :D no nic, ja to riesim tak ze si zoberem telefon z fotakom a uz vies asi co dalej :D
Problem vidim v tom ze SP3 ti asi nainstaluje nejaky driver a ten sa nasledne "pobije" s nejakym inym, SPcka maju v sebe defaultne drivre a tie ti to asi sposobuju. Skus sa dostat k nazvu tej chyby a skus pozret na nete mozno na stranke MS bude nieco.
k6
VIP
VIP

No, momentalne tam tlacim anglicke okna s integrovanym SP3, tak uvidim.
Napísať odpoveď