ASUS X51L a linux
chlape fachcim mometalne na viste
...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
julo aku mas wifinu? myslim typ, vyrobca a podvvx napísal:chlape fachcim mometalne na viste...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
Nazov aplikacii, ktore ti pomozu, si dostal.Tvoj problemvvx napísal:chlape fachcim mometalne na viste...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
-
cRaCk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
uz som prisiel na to ako rozbehat wifinu na mojom NB pod Kubuntu podla tohoto navodu to šlape..ale mám problém po reštarte kompu to opäť prestane fungovať..:-/ neviete čo s tým?? ja tam na tej stránke že tam keď prepíšem súbor modules tak že by to malo ísť ale ten príkaz čo tam je na to mi nejak nefunguje..thx za rady 
Kód: Vybrať všetko
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=943189Pretoze pouzivas kubuntu a tam nie je textovy editor gedit. Mas tam kate, kwrite a potom vim, to najdes vsade, teda zatial som nasiel vsade. Takze prikaz, ktory ti otvori subor /etc/modules bude vyzerat takto:
Kód: Vybrať všetko
sudo kate /etc/modules
sudo kwrite /etc/modules
alebo sudo [textovy editor] /etc/modules