ASUS X51L a linux

Všetko ohľadom Linuxu...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Takze sa rozpis, preco to nepomaha? Vypise ti daku chybu? Aku? K tomu prvemu, mas nacitany ovladac k wifine? Daj sem vypis z lsmod a mozes aj z lspci.
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

chlape fachcim mometalne na viste :( ...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

vvx napísal:chlape fachcim mometalne na viste :( ...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
julo aku mas wifinu? myslim typ, vyrobca a pod
vvx
Expert
Expert

Atheros AR5007EG
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

vvx napísal:Atheros AR5007EG
julo, ja mam tez atherods... som stahoval dake drivery madwifi... ale to na ubunte.. na mandrive som nic nemusel stahovat :D
vvx
Expert
Expert

noo ja neviem...proste hlavne mi ide oto,aby som niecim nahradil to tlacidlo pre spustenie wifi....
pato83
Addict
Addict

vvx napísal:chlape fachcim mometalne na viste :( ...a nechce sa mi zas hadzat do linuxu a copy to do visty a naspet...popisem ti to presnejsie uz cez vikend to budem aj na pc...takze ale som len dufam ci nedostanem nazov dakeho softu,ktory by mi mohol pomoct zpojazdnit wifinu,a pripojit sa na urcitu siet,tak ze zadam svoje meno a heslo ktore som dostal od spravcu...
Nazov aplikacii, ktore ti pomozu, si dostal.Tvoj problem :!: Vista je potom asi pre teba to idealne riesenie.
cRaCk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cRaCk »

fuuha tu sa to rozbehlo :D no ja som z ubuntu presiel na mandrivu aa wifi fachci bez problemov..a celkovo sa mi aj mandriva viac paci..taak thx za pomoc.. :D
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

cRaCk napísal:fuuha tu sa to rozbehlo :D no ja som z ubuntu presiel na mandrivu aa wifi fachci bez problemov..a celkovo sa mi aj mandriva viac paci..taak thx za pomoc.. :D
to som aj ja spravil :) s mandrivou som nemal ziadny problem s hw
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Samozrejme menej zručným userom, čo maju len minimálne znalosti s používaním počítača je mandriva control center a yast ideálnym (jediným) riešením.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

ja niesom menej zrucny user.. pouzivam mandrivu lebo sa tam nemusim sr*t s nejakymi primitivnymi blbostami ako v ubuntu a mandriva 2009 ma vylepsenu podporu pre notebooky... co sa tyka kvality tak sa to neda porovnavat s ubuntu a ich derivatmi
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Obaja sa mylite :D ...kazdy nech si pouziva to co mu vyhovuje....uprimne povedane ak nieco mozem urobit lahsie naco to robit tazsie :?: :) ....
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

LOLCATS napísal:uprimne povedane ak nieco mozem urobit lahsie naco to robit tazsie :?: :) ....
...lebo ak nieco urobis tazsie, tak sa viac naucis ... potom ti to ako tazke pripadat nebude ;)
cRaCk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

uz som prisiel na to ako rozbehat wifinu na mojom NB pod Kubuntu

Kód: Vybrať všetko

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=943189
podla tohoto navodu to šlape..ale mám problém po reštarte kompu to opäť prestane fungovať..:-/ neviete čo s tým?? ja tam na tej stránke že tam keď prepíšem súbor modules tak že by to malo ísť ale ten príkaz čo tam je na to mi nejak nefunguje..thx za rady :)
pato83
Addict
Addict

Pretoze pouzivas kubuntu a tam nie je textovy editor gedit. Mas tam kate, kwrite a potom vim, to najdes vsade, teda zatial som nasiel vsade. Takze prikaz, ktory ti otvori subor /etc/modules bude vyzerat takto:

Kód: Vybrať všetko

sudo kate /etc/modules
sudo kwrite /etc/modules
alebo sudo [textovy editor] /etc/modules
cRaCk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

funguje to..:)
Napísať odpoveď