|
| Autor |
Správa |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 794 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 13:20 Predmet: |
|
|
| ved ona sama tvrdila ze musarraf robi malo pre jej bespecnost a pri tom prvom utoku ktory prezila sama ukazala prstom na musarrafa |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 17:37 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Odkial vies, ze ju zabili, resp. nechali zabit islamisti? ; ) |
kto potom?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 18:27 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
kto potom?  |
Urcitu paralelu som naznacil na predch. strane, no v konecnom dosledku: "to se nikdo nedovi, ty muj kvitku medovy", mozno ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2348
Zaslal: 01 Jan 2008, 23:10 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
Spojené štáty už pred zavraždením Bhuttovej plánovali vyslať vojakov do Pakistanu
William M. Arkin v blogu Washington Post dňa 26. decembra napísal, že americké špeciálne jednotky hodlajú značne rozšíriť svoju prítomnosť v Pakistane, čo má byť údajne súčasť snáh vycvičiť domáce jednotky, schopné úcinne zasahovať proti teroristom.
Po útokoch 9/11 používali Spojené štáty vojenské základne na území Pakistanu na výpravy do Afganistanu. Keď však zvrhli talibanskú vládu a ustanovili si operačnú základňu v Bagrame, na sever od Kábulu, postupne sa z Pakistanu takmer úplne stiahli. Pakistan odvtedy obmedzuje pohyb amerických vojsk pri pohraničných vojenských operáciách, ako aj para-vojenské operácie na území Pakistanu. Pentagon je však veľmi sklamaný, že pakistanské jednotky nie sú schopné kontrolovať afgánsko-pakistanské pohraničné územia a robia si starosti kvôli tam operujúcim islamským extrémistom.
Pentagonské zdroje hovoria, že pre nového veliteľa amerických špeciálnych síl admirála Erica T. Olsona je teraz nanajvýš dôležité uzavrieť s Pakistanom inú zmluvu. O tejto zmluve sastále ešte diskutuje, ale vyjednávania sa už blížia ku koncu a Pentagon hovorí, že už začiatkom nového roka môžu byť príslušníci americkej armády na pakistanskom území.
Admirál William Fallon z amerického centrálneho velenia o zmluve hovoriť nechcel, ale minulý týždeň povedal pre Voice of America, že je spokojný s poslednými proti-teroristickými snahami Pakistanu. "Za posledných niekoľko mesiacov sme boli svedkami, že sú ochotnejší používať svoju pravidelnú armádu (na afgánskej hranici) a v tomto úsilí, podľa mňa, my môžeme veľmi pomôcť a poskytnúť im výcvik a pomoc na základe svojej skúsenosti s nedávnymi povstaleckými aktivitami a s teroristickým problémom v Iraku a v Afganistane. Myslím, že s nimi máme veľa spoločného a budeme radi, keď to budeme môcť robiť." ...
http://blog.washingtonpost.com/earlywarning/2007
/12/musharrafs_woes_have_opened_a.html?
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=7764
|
Zeby Bhuttova s neicim nsuhlasila a preto musela zomriet? Sice neverim tomu ze by on tak velmi prozapadne orientovana s nicim nesuhlasila. Ale nebol by som prekvapeny keby v tom mali prsty Usrael |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
| kali520: chcela tam priviezt amikov > vojakov, keby vyhrala volby clintonova(tusim) v amerike, tak by sa jej to aj podarilo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2348
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2008, 0:16 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
http://www.blisty.cz/2008/1/2/art38079.html
Dalsi z moznych dôvodov na zabitie Bhutovej. Autor clanku rozobera rozhovor sa Benzair Bhutovov a Davidom Fosterom kde Bhutova tvrdi ze Usama bin ladin je mrtvy.
http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg |
Zaujimave, najma s ohladom na uvedene fakty ako s suvislosti s predmetnym videom (interview s Bhuttovou), tak v suvislosti so snahou vplyvnych medii cenzurovat klucovu vetu, ktorou si Bhuttova u Buschovych neocons priatelov urcite nenarobila- ako si mohla dovolit spochynit existenciu hlavnej postavy v najvynosnejsom americkom sci-fi trhaku o nutnosti boja proti terorizmu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 708 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2769 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 3:16 Predmet: Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
| tak ale vysvetlenie si milý mi-chau nedal nijaké a ani si neargumentoval, takže, a mojim právom je pýtať sa a staviať otazky do rôznych poloh - a tvojim ked sa nemýlim ak s niečim nesúhlasiš tak by si to mal zdvôvodniť, lebo ty nie si častým prispievateľom v sekcii politika tak len aby si niekto nepomyslel, že ide z tvojej strany o naháňanie príspevkov /ak rozumieš čo tým naznačujem/ ... |
kedze do tejto sekcie fakt casto nechodim pisat ale len citat tak vela prispevkov tu odo mna nenajdete, a co sa ti na mojom prispevku nepaci? Zvyraznil som tvoju otazku na konci prveho postu, ako moze byt atentat nahoda kriste? To je argument - otazka je nezmyselna. (ako napr. "bola nehoda nahodna? bola umyselna vrazda nehoda?").
A nestvi ma s posthuntingom, napisal si sprostost tak som si musel rypnut. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 19:44 Predmet: Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú |
|
|
| mi-chau napísal: |
kedze do tejto sekcie fakt casto nechodim pisat ale len citat tak vela prispevkov tu odo mna nenajdete, a co sa ti na mojom prispevku nepaci? Zvyraznil som tvoju otazku na konci prveho postu, ako moze byt atentat nahoda kriste? To je argument - otazka je nezmyselna. (ako napr. "bola nehoda nahodna? bola umyselna vrazda nehoda?").
A nestvi ma s posthuntingom, napisal si sprostost tak som si musel rypnut. |
milý mi-chau skúsil si porozmýšľať nad tou otázkou asi nie pretože som ňou narážal či bola náhoda, že sa ten atentátnik odpálil práve pri Bhutovej a teda či mal v pláne zabiť ju alebo mal v plane zabiť čo najviac ľudí
teraz je to už zbytočná otázka kedže videozáznam jasne ukazuje že o nijaku náhodu isť nemohlo kedže sa strieľalo na Bhutovu a následne ten atentátnik odpalil bombu lenže to som ešte vtedy vedieť nemohol lebo tieto záznamy neboli pre naše media v tom čase prístupne a pracovali na tom aby ich zohnali, takže neže ťa napadne ma teraz obviniť alebo ako ty hovoríš podpichnúť, že som videl záznam a napísal som tu blbosť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2769 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 0:59 Predmet: |
|
|
| je jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí |
nezda sa ti ze ked zomrela nasledkom (ci uz vystrelu alebo vybuchu) musel za jej smrtou niekto stat? cista logika |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 06 Jan 2008, 1:47 Predmet: |
|
|
Jasna rafinovana prespekulovana samovrazda.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 20:21 Predmet: správa |
|
|
| mi-chau napísal: |
| je jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí |
nezda sa ti ze ked zomrela nasledkom (ci uz vystrelu alebo vybuchu) musel za jej smrtou niekto stat? cista logika |
jasne a ty ked pôjdeš do afganistanu a budeš sa prechádzať po meste a naraz buchne nejaká bomba a ty budeš mrtvy tak niekto išiel isto po tebe čo ťa houby pozna - skôr si bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste nie alebo sa pri tebe nachádzal niekto kto škodil a bolo ho treba odstraniť bože to ty maš ale logiku si prečítaj uplne prvý príspevok tam som ešte nevedel že to bola zamerané na Bhutovu ti to už druhýkrát píšem tak si priznaj že si urobil chybu a vybavné  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

|
Zaslal: 06 Jan 2008, 22:08 Predmet: |
|
|
| netvrdim ze nie, ked na teba padne strom tak za tvojou smrtou nestoji nik ale ked zomries pri vybuchu bomby tak za tvojou smrtou niekto stoji, ci uz umyselne alebo nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 264
Zaslal: 02 Mar 2008, 18:20 Predmet: |
|
|
| jimino napísal: |
| dvaja sa biju, treti vyhrava... |
Máš pravdu CIA !  |