Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú
-
peterkozel
Medium Professional
Zeby Bhuttova s neicim nsuhlasila a preto musela zomriet? Sice neverim tomu ze by on tak velmi prozapadne orientovana s nicim nesuhlasila. Ale nebol by som prekvapeny keby v tom mali prsty UsraelSpojené štáty už pred zavraždením Bhuttovej plánovali vyslať vojakov do Pakistanu
William M. Arkin v blogu Washington Post dňa 26. decembra napísal, že americké špeciálne jednotky hodlajú značne rozšíriť svoju prítomnosť v Pakistane, čo má byť údajne súčasť snáh vycvičiť domáce jednotky, schopné úcinne zasahovať proti teroristom.
Po útokoch 9/11 používali Spojené štáty vojenské základne na území Pakistanu na výpravy do Afganistanu. Keď však zvrhli talibanskú vládu a ustanovili si operačnú základňu v Bagrame, na sever od Kábulu, postupne sa z Pakistanu takmer úplne stiahli. Pakistan odvtedy obmedzuje pohyb amerických vojsk pri pohraničných vojenských operáciách, ako aj para-vojenské operácie na území Pakistanu. Pentagon je však veľmi sklamaný, že pakistanské jednotky nie sú schopné kontrolovať afgánsko-pakistanské pohraničné územia a robia si starosti kvôli tam operujúcim islamským extrémistom.
Pentagonské zdroje hovoria, že pre nového veliteľa amerických špeciálnych síl admirála Erica T. Olsona je teraz nanajvýš dôležité uzavrieť s Pakistanom inú zmluvu. O tejto zmluve sastále ešte diskutuje, ale vyjednávania sa už blížia ku koncu a Pentagon hovorí, že už začiatkom nového roka môžu byť príslušníci americkej armády na pakistanskom území.
Admirál William Fallon z amerického centrálneho velenia o zmluve hovoriť nechcel, ale minulý týždeň povedal pre Voice of America, že je spokojný s poslednými proti-teroristickými snahami Pakistanu. "Za posledných niekoľko mesiacov sme boli svedkami, že sú ochotnejší používať svoju pravidelnú armádu (na afgánskej hranici) a v tomto úsilí, podľa mňa, my môžeme veľmi pomôcť a poskytnúť im výcvik a pomoc na základe svojej skúsenosti s nedávnymi povstaleckými aktivitami a s teroristickým problémom v Iraku a v Afganistane. Myslím, že s nimi máme veľa spoločného a budeme radi, keď to budeme môcť robiť." ...
http://blog.washingtonpost.com/earlywarning/2007
/12/musharrafs_woes_have_opened_a.html?
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=7764
http://www.blisty.cz/2008/1/2/art38079.html
Dalsi z moznych dôvodov na zabitie Bhutovej. Autor clanku rozobera rozhovor sa Benzair Bhutovov a Davidom Fosterom kde Bhutova tvrdi ze Usama bin ladin je mrtvy.
Dalsi z moznych dôvodov na zabitie Bhutovej. Autor clanku rozobera rozhovor sa Benzair Bhutovov a Davidom Fosterom kde Bhutova tvrdi ze Usama bin ladin je mrtvy.
Zaujimave, najma s ohladom na uvedene fakty ako s suvislosti s predmetnym videom (interview s Bhuttovou), tak v suvislosti so snahou vplyvnych medii cenzurovat klucovu vetu, ktorou si Bhuttova u Buschovych neocons priatelov urcite nenarobila- ako si mohla dovolit spochynit existenciu hlavnej postavy v najvynosnejsom americkom sci-fi trhaku o nutnosti boja proti terorizmu?kali520 napísal:http://www.blisty.cz/2008/1/2/art38079.html
Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú
kedze do tejto sekcie fakt casto nechodim pisat ale len citat tak vela prispevkov tu odo mna nenajdete, a co sa ti na mojom prispevku nepaci? Zvyraznil som tvoju otazku na konci prveho postu, ako moze byt atentat nahoda kriste? To je argument - otazka je nezmyselna. (ako napr. "bola nehoda nahodna? bola umyselna vrazda nehoda?").J.O.S.E napísal:tak ale vysvetlenie si milý mi-chau nedal nijaké a ani si neargumentoval, takže, a mojim právom je pýtať sa a staviať otazky do rôznych poloh - a tvojim ked sa nemýlim ak s niečim nesúhlasiš tak by si to mal zdvôvodniť, lebo ty nie si častým prispievateľom v sekcii politika tak len aby si niekto nepomyslel, že ide z tvojej strany o naháňanie príspevkov /ak rozumieš čo tým naznačujem/ ...
A nestvi ma s posthuntingom, napisal si sprostost tak som si musel rypnut.
Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú
milý mi-chau skúsil si porozmýšľať nad tou otázkoumi-chau napísal:kedze do tejto sekcie fakt casto nechodim pisat ale len citat tak vela prispevkov tu odo mna nenajdete, a co sa ti na mojom prispevku nepaci? Zvyraznil som tvoju otazku na konci prveho postu, ako moze byt atentat nahoda kriste? To je argument - otazka je nezmyselna. (ako napr. "bola nehoda nahodna? bola umyselna vrazda nehoda?").
A nestvi ma s posthuntingom, napisal si sprostost tak som si musel rypnut.
teraz je to už zbytočná otázka kedže videozáznam jasne ukazuje že o nijaku náhodu isť nemohlo kedže sa strieľalo na Bhutovu a následne ten atentátnik odpalil bombu
správa
jasne a ty ked pôjdeš do afganistanu a budeš sa prechádzať po meste a naraz buchne nejaká bomba a ty budeš mrtvy tak niekto išiel isto po tebe čo ťa houby pozna - skôr si bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste niemi-chau napísal:nezda sa ti ze ked zomrela nasledkom (ci uz vystrelu alebo vybuchu) musel za jej smrtou niekto stat? cista logika