|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 703 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 19:24 Predmet: |
|
|
| No podla mna je uplna nahodicka ze prave vtedy okolo isiel niaky atentatnik a povedal si ze teraz je ten spravny cas.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sato42 Light Star

Stav:  Založený: 24.04.2006 Príspevky: 201
Zaslal: 27 Dec 2007, 19:38 Predmet: |
|
|
"urcite" ju zabili bolsevicky sionisti aby mali kde predavat zbrane XD
no skor ju zabili ludia z jej strany aby tak vyprovokovali vacsie emocie u obyvatelstva a pootvorili tak cestu k revolucii, pri troche stastia zije a vybera si co najvacsu plazmovu telku aby v chatke na aliaske mohla pozerat na ovocie vlastej smrti, no ale netreba byt zase az taki optimisti, najskor uz prdi do hliny...
samozrejme vzdy tu ostavaju moznosti 1.ze islo o nejakeho extra iniciativneho blbca 2.ze mr. general bol aroganty za kzadu cenu 3.nejaky amicky packal bol iniciativny za kazdu cenu, no povazujem to za menej pravdepodobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 708 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 1:43 Predmet: |
|
|
| je jasne, ze nikto z nas nema dokumenty CIA, mossadu, FSB a ostatnych tajnych sluzieb, ale je nanajvys zaujimave, ze umrela prave tato zena tesne pred volbami. ked niekto povie, ze to bola cira nahoda, povie hlupost, pretoze toto je uz druhy atentat po jej prichode do rodneho pakistanu, ktory sa odohral tesne v jej blizskoti. nie som konspiracny teoretik, ale niekto "vyssi" za touto vrazdou urcite je... (je len na vas ci si vyberiete sucasneho pakistanskeho prezidenta Mušarrafa, CIA, alebo osud...) -> mozno sa to niekedy nase deti dozvedia |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 689 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 1:54 Predmet: |
|
|
| "dobra dusa" co aktivne brala uplatky a postavila si zlatu vilku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2769 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 1:58 Predmet: Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
Čo si o tom myslíte je jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí  |
kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2564
Zaslal: 28 Dec 2007, 7:09 Predmet: |
|
|
| cui bono? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2281 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 10:17 Predmet: |
|
|
J.O.S.E: ja som myslel ze pakistanska,ale ako povies
prepokldany vyvoj: obcianska vojna "jadro" v rukach islamskym militantov zasah US "jadro" vo vzduchu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Doris Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2007 Príspevky: 95 Bydlisko: Blava Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 11:07 Predmet: |
|
|
| ...uz v obdobi, ked sa tato politicka vracala do svojej rodnej krajiny boli vyvijane tlaky na jej osobu, bolo jej pohrozene smrtou ( Al-Khaida), bola vyraznou zenskou osobnostou v politike pre to, co robila...a tak ju odstranili, nedala si totiz povedat...urcite to nebola nahoda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3815 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 14:51 Predmet: |
|
|
(18.10.07) pocas jej navratu zautocili na jej konvoj samovrazedni atentatnici. zomrelo tam vtedy 133 ludi a dalsich 400 bolo zranenych.
jackb, vidis to moc cerne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2045
Zaslal: 28 Dec 2007, 16:16 Predmet: |
|
|
| nwo potrebuje na toto miesto niekoho ineho, kto bude vediet lepsie a rychlejsie naplnit jeho ciel... celkom urcite by som za tym nehladal nahodu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2348
Zaslal: 28 Dec 2007, 18:17 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
| nwo potrebuje na toto miesto niekoho ineho, kto bude vediet lepsie a rychlejsie naplnit jeho ciel... celkom urcite by som za tym nehladal nahodu... |
Skorej by som povedal ze zomrela kvoli tomu, ze bola sucastou NWO. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 18:32 Predmet: Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú |
|
|
| mi-chau napísal: |
| kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky... |
tak ale vysvetlenie si milý mi-chau nedal nijaké a ani si neargumentoval, takže, a mojim právom je pýtať sa a staviať otazky do rôznych poloh - a tvojim ked sa nemýlim ak s niečim nesúhlasiš tak by si to mal zdvôvodniť, lebo ty nie si častým prispievateľom v sekcii politika tak len aby si niekto nepomyslel, že ide z tvojej strany o naháňanie príspevkov /ak rozumieš čo tým naznačujem/
Podľa najnovších správ, ktoré som zachytil v spravodajstve TA3 ma útok na svedomí al-kajda
btw. všetkým tým, ktorí čítali túto temu sa ospravedlnujem za drobný preklep v úvode témy, pripúšťam že to bolo robené na rýchlo v dôsledku mojej zaneprázdnenosti - ale v podstate vieme o kom hovoríme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 959 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 18:54 Predmet: re |
|
|
| za jej smrtou urcite stoji musarraf a z al-kaidou je to len taka zasterka. sam vyhlasuje, ze ju zabili ludia z al-kaidy, ktory sa niekolkokrat v roku 2003 pokusili zabit aj jeho (myslim, ze keby ho chceli zabit tak je uz davno mrtvy)... ale to su len vykriky do neznama. pre pakistan je to velmi zle do buducna. zaujmave je ako tato krajina moze vobec vlastnit jadrovu zbran, ale dnes sa vsetko toci okolo ropy, prikladom je iran |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1716 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 19:18 Predmet: |
|
|
tak to dopada ked chce vo vychodnom svete robit zena politiku a ma ambicie, ktore su pre urcite skupiny neprijemne a nebezpecne ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|