AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

body25: :wink: no sewas. čo ako ste dopadli na futbale? :D. presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím :wink:. to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú :). ale to je už OT :D. takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY" :? asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil :?. takže tak takže tak :wink:.

ale ináč čo sa týka HH, je fakt jeden z naj no.
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Reli.c napísal:body25: :wink: no sewas. čo ako ste dopadli na futbale? :D. presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím :wink:. to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú :). ale to je už OT :D. takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY" :? asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil :?. takže tak takže tak :wink:.

ale ináč čo sa týka HH, je fakt jeden z naj no.
) celkom dobre sme dopadli len3:0 sme dostali :) Tak neivem ci mam v tom az tak jasno ale tak vies stale si myslim ze Rytmus je tu na Sk jeden z naj co sa tyka HH ako tak hudby. Tak nenapisal by som ze sa nestaram co druhy pocuvaju mna to zaujima ale myslim si ze kazdy ma svoj styl a ze kazdy ma iny nazor na rozne veci. A teraz neviem ako by som tuto vec obhajil ja alebo Rytmus?? Ja ho neviem obhajit fakt si nasral do huby peniaze ho zmenili.. mam klipy predaj zlate platne..murdar rap ktory ta hnet zmakne zlaty majk legendarnu show co viac dodat peniaze robia svoje.
mi-chau napísal: //keby chcel nekomercne ukazat ako ma v p... tak na odovzdavanie nepride :idea:
nemyslis si ze to bol lepsi sposob? keby neprisiel tak by ho aj tak dostal a to uz by nikto nevidel ze ci si ho nechal alebo nie. tak ukazal ze ho nechce ze ho nepotrebuje. to si myslim ja.. :)
Reli.c napísal:body25: ináč do popredia by som dal aj songy ako sú Cigánsky sen a Kures Funk. nie tak texty, ako videoklipy na ne. takže tak.
tak viem ze komercia nenormalna :) mohol by to obmedzit ale hudba supiky nestazujem sa..
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

body25: ináč do popredia by som dal aj songy ako sú Cigánsky sen a Kures Funk. nie tak texty, ako videoklipy na ne. takže tak.

dík za rozhovor, k danej téme už asi nemám viac čo povedať :wink:

btw/ k+ za zdieľanie rovnakého názoru
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

M0nd0 napísal:debKo...totalne trapne a keby sOm sa mal vyjadrovat dalej taK mam ban za rasistycke naražky atd. PrOste totalne trapas ale toTalny a bolo to trapne a ešte trapnejšie sa asi chcel hrat na dakeho drsnaka ti vole totalne trapne to urobil preto aby sme o tom tu teraz kecali a všetci ho obdivovali ako rozdr** daku blu sošku...trapne
ti mas neaky velky slovnik ze ? poznas iba dve slova total trapne ? nechcem ho obhajovat.. heh v tom jednom mas pravdu urobil to preto aby ho ludia nenavideli.. a rytmus ma v pi*i cele fora a este viac ked ho budeme na hojku rozoberat.. len to ty tak lahko nepochopis nakolko ho poznas z poje**** casopisov a z telky.. proste on chce iba vasu nenavist cize ked sa budete rozculovat a pisat tu trapne prispevky tak mu jedine s tim pomahat ale to dojde iba par ludom ktory hip hopom ziju a poznaju aky je rytmus..

kludne cakam na znizene mojej karmy.. co ocakavam.. ale tot moj nazor a stojim za nim..
vyjadrenie ku karme : + dakujem
- heh fajcili ste ma.. vy sa smejete na mne ? co ja mam povedat o vas ?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

radek21 napísal:Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil.
Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ? :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

radek21 napísal:Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim.
lol
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

kukiak napísal:Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ? :roll:
Ja som cital ze rap je podkultura hip-hopu a do hip-hopu spada aj r´n´b´ ci soul .......... ale ci je to pravda neviem isto :D
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

slavo120 napísal:Ja som cital ze rap je podkultura hip-hopu a do hip-hopu spada aj r´n´b´ ci soul .......... ale ci je to pravda neviem isto :D

OT:V podstate máš pravdu..Hip-hop má 5 elementov medzi ktorými je RAP.
V USA sa hip-hopom označuje aj soul a ostatné :wink:
K téme:Rytmus sa označuje za krstného otca slovenského rapu.
Preto je to "kráľ",on môže robiť všetko,on môže mať všetko...
A to čo spravil na Aurelovi je úbohé...len robí to,čo má napísané v textoch v pesničkách...aby sme vedeli,že to nehovorí len tak do vzduchu..ale 13 ročné deti ho úplne žrali, ako hodil to ocenenie :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jedna to sklo z ocenenia zrala doslova chuderka :?
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Dufam, ze to da dievca na sud a obere Rytmusa o vsetko, aby sa znovu mohol driapat z dola hore. Ved tento zivot s peniazmi ho uz urcite nebavi. Predsa to co robi, neni o slave ani o penazoch...
Naco to hazdal o zem. Mohol to rozsliapat a nic by sa nestalo. Poprosim viac info o tom. Dik :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..

//chlapci vy ste kvalitne trapni.. nekdo tu napise informaciu a uz mi davate dole karmu?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

MurphY napísal:hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
pocul som = jedna babka povedala.. ale aj tak to je k*kot prij*bany co to nema v hlave vsetko v poriadku.. asi ho museli doma bit ked bol maly a sprchovat v studenej vode a teraz ma z toho komplexy..
(a pocuvam rap, aj ten slovensky, prosim tych co tu na hh nadavaju a subkulturuju atd, ze nech nesudia podla par veci co poculi, lebo vacsinou je to KF alebo H16 a na Slovensku sa robia aj lepsie a veci aj ked sa to nevyrovna kvalitnym USA veciam, tak sa hh naucte tolerovat tak ako ostatni toleruju vasu oblubenu hudbu)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

MurphY napísal:hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
To je ale macher co? wow obdivujem ho :roll:
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

takže, 1.nenávaidím hip-hop, a ani tých je*.ov s rovnými šiltami (uprednostňujem rock)
2.nemám rád cigáňov (ale niesom rasista)
3.hentaké niečo by žiadny slušný človek neurobil
........... a čo mám viac napísať ? NO COMMENT
MIER
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

kukiak napísal:Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ? :roll:
Ja v tom vidim rozdiel.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Fuha, palil peniaze v ohni. Dokonale rozmyslanie :roll:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Príspevok od používateľa skura3 »

ST1 napísal:Cawte co si o tom myslite ?? ja rap MILUJEM aj rytmusa som pocuval ale v poseldnej dobe cim vac tym dalej sa mi nepaci :/ co spravil na aureli je sila ma to v hlave prepnute na 1000% osobne zdroje tak vyjadrite nazor :?
vsetko to je len trapna poze pre decka ktore to vsecko zozeru...a este si aj myslia jake to je drsne a cool a nevem co vsetko
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

radek21 napísal:Ja v tom vidim rozdiel.
To je pekne, ze vidis rozdiel, lenze hip hop nieje hudobny styl :wink: Rap je jeden z elementov HH: 1. Breakdance, 2. Graffiti, 3. DJing 4. MCing=rapping
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

dudinko napísal:Fuha, palil peniaze v ohni. Dokonale rozmyslanie :roll:
sak nakopcis na kopirke a kto to zbada :?: :smt046
Napísať odpoveď