|
| Autor |
Správa |
Reli.C Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 297 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2007, 20:02 Predmet: |
|
|
body25: no sewas. čo ako ste dopadli na futbale? . presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím . to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú . ale to je už OT . takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY" asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil . takže tak takže tak .
ale ináč čo sa týka HH, je fakt jeden z naj no. |
|
| Návrat hore |
|
 |
body25 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2006 Príspevky: 63
Zaslal: 24 Apr 2007, 20:37 Predmet: |
|
|
| Reli.c napísal: |
body25: no sewas. čo ako ste dopadli na futbale? . presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím . to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú . ale to je už OT . takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY" asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil . takže tak takže tak .
ale ináč čo sa týka HH, je fakt jeden z naj no. |
) celkom dobre sme dopadli len3:0 sme dostali Tak neivem ci mam v tom az tak jasno ale tak vies stale si myslim ze Rytmus je tu na Sk jeden z naj co sa tyka HH ako tak hudby. Tak nenapisal by som ze sa nestaram co druhy pocuvaju mna to zaujima ale myslim si ze kazdy ma svoj styl a ze kazdy ma iny nazor na rozne veci. A teraz neviem ako by som tuto vec obhajil ja alebo Rytmus?? Ja ho neviem obhajit fakt si nasral do huby peniaze ho zmenili.. mam klipy predaj zlate platne..murdar rap ktory ta hnet zmakne zlaty majk legendarnu show co viac dodat peniaze robia svoje.
| mi-chau napísal: |
//keby chcel nekomercne ukazat ako ma v p... tak na odovzdavanie nepride  |
nemyslis si ze to bol lepsi sposob? keby neprisiel tak by ho aj tak dostal a to uz by nikto nevidel ze ci si ho nechal alebo nie. tak ukazal ze ho nechce ze ho nepotrebuje. to si myslim ja..
| Reli.c napísal: |
body25: ináč do popredia by som dal aj songy ako sú Cigánsky sen a Kures Funk. nie tak texty, ako videoklipy na ne. takže tak.
|
tak viem ze komercia nenormalna mohol by to obmedzit ale hudba supiky nestazujem sa.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Reli.C Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 297 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2007, 20:51 Predmet: |
|
|
body25: ináč do popredia by som dal aj songy ako sú Cigánsky sen a Kures Funk. nie tak texty, ako videoklipy na ne. takže tak.
dík za rozhovor, k danej téme už asi nemám viac čo povedať
btw/ k+ za zdieľanie rovnakého názoru |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1225
Zaslal: 25 Apr 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
| M0nd0 napísal: |
| debKo...totalne trapne a keby sOm sa mal vyjadrovat dalej taK mam ban za rasistycke naražky atd. PrOste totalne trapas ale toTalny a bolo to trapne a ešte trapnejšie sa asi chcel hrat na dakeho drsnaka ti vole totalne trapne to urobil preto aby sme o tom tu teraz kecali a všetci ho obdivovali ako rozdr** daku blu sošku...trapne |
ti mas neaky velky slovnik ze ? poznas iba dve slova total trapne ? nechcem ho obhajovat.. heh v tom jednom mas pravdu urobil to preto aby ho ludia nenavideli.. a rytmus ma v pi*i cele fora a este viac ked ho budeme na hojku rozoberat.. len to ty tak lahko nepochopis nakolko ho poznas z poje**** casopisov a z telky.. proste on chce iba vasu nenavist cize ked sa budete rozculovat a pisat tu trapne prispevky tak mu jedine s tim pomahat ale to dojde iba par ludom ktory hip hopom ziju a poznaju aky je rytmus..
kludne cakam na znizene mojej karmy.. co ocakavam.. ale tot moj nazor a stojim za nim..
vyjadrenie ku karme : + dakujem
- heh fajcili ste ma.. vy sa smejete na mne ? co ja mam povedat o vas ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 756 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 22:00 Predmet: |
|
|
| Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2333 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 22:08 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil. |
Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5086 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 22:17 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. |
lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1041
Zaslal: 29 Apr 2007, 22:50 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ?  |
Ja som cital ze rap je podkultura hip-hopu a do hip-hopu spada aj r´n´b´ ci soul .......... ale ci je to pravda neviem isto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 379
Zaslal: 29 Apr 2007, 22:57 Predmet: |
|
|
| slavo120 napísal: |
Ja som cital ze rap je podkultura hip-hopu a do hip-hopu spada aj r´n´b´ ci soul .......... ale ci je to pravda neviem isto  |
OT:V podstate máš pravdu..Hip-hop má 5 elementov medzi ktorými je RAP.
V USA sa hip-hopom označuje aj soul a ostatné
K téme:Rytmus sa označuje za krstného otca slovenského rapu.
Preto je to "kráľ",on môže robiť všetko,on môže mať všetko...
A to čo spravil na Aurelovi je úbohé...len robí to,čo má napísané v textoch v pesničkách...aby sme vedeli,že to nehovorí len tak do vzduchu..ale 13 ročné deti ho úplne žrali, ako hodil to ocenenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 8:01 Predmet: |
|
|
jedna to sklo z ocenenia zrala doslova chuderka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 437 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 19:57 Predmet: |
|
|
Dufam, ze to da dievca na sud a obere Rytmusa o vsetko, aby sa znovu mohol driapat z dola hore. Ved tento zivot s peniazmi ho uz urcite nebavi. Predsa to co robi, neni o slave ani o penazoch...
Naco to hazdal o zem. Mohol to rozsliapat a nic by sa nestalo. Poprosim viac info o tom. Dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1225
Zaslal: 30 Apr 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
//chlapci vy ste kvalitne trapni.. nekdo tu napise informaciu a uz mi davate dole karmu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1153 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 21:51 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
| hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema.. |
pocul som = jedna babka povedala.. ale aj tak to je k*kot prij*bany co to nema v hlave vsetko v poriadku.. asi ho museli doma bit ked bol maly a sprchovat v studenej vode a teraz ma z toho komplexy..
(a pocuvam rap, aj ten slovensky, prosim tych co tu na hh nadavaju a subkulturuju atd, ze nech nesudia podla par veci co poculi, lebo vacsinou je to KF alebo H16 a na Slovensku sa robia aj lepsie a veci aj ked sa to nevyrovna kvalitnym USA veciam, tak sa hh naucte tolerovat tak ako ostatni toleruju vasu oblubenu hudbu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1138 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 22:13 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
| hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema.. |
To je ale macher co? wow obdivujem ho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shortak Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2007 Príspevky: 61 Bydlisko: MY HOUSE !!! (PB) Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 22:47 Predmet: |
|
|
takže, 1.nenávaidím hip-hop, a ani tých jeb.ov s rovnými šiltami (uprednostňujem rock)
2.nemám rád cigáňov (ale niesom rasista)
3.hentaké niečo by žiadny slušný človek neurobil
........... a čo mám viac napísať ? NO COMMENT
MIER |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|