|
| Autor |
Správa |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:02 Predmet: |
|
|
| lol, to je teda kvalitny idiot xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1222
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
| nerozoberajte kto to mal vyhrat a kto nie.. bolo to z roku 06.. a jasny vitaz bol bengoro.. a k tomu vystupeniu ma vlastny styl ktoru nehejtujem ani ktory nemilujem..na jednom odovzdavani cien dali track ze pi*u o mne vis pred plnym publikom deti a ludi asi stvrtka ludi odisla.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1436 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:05 Predmet: |
|
|
RYTMUS JE ČISTÝ KOKO*
A CHLAP BEZ "A"
ja nemožem ešte teraz mam z toho koko*a krče  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2782 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 675 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
no vcera som presne prepal na stv, v tom momente ked to rozbil...
a dnes som si zistoval co sa to vlastne stalo...
ja hip hoperov povazujem za novodobych basnikov... nepocuvam ich strasne gangsta pesnicky, z ktorych mi je na grc... a hlavne ako v nich trepu, ze ako strasne im vsetci zavidia, ze maju babenky, svoju neuveritelnu CREW ktora ich kryje....
no tak ked sa na nich ja pozrem, len sa smejem... sak to je totalna ubohost...
chodia poobliekani ako vyrastene opice, namiesto normalnej siltacky maju panvice vybijane zlatom a na krku nosia retaze jak strazne psy... to co je za kulturu?
nasrane v hlave... to je synonimum k slovu rap ...
a Rytmus? to je nenormalny king... namysleny Č I K O.
Neviem cim chcel zaujat... len ukazal, ze aky je trapko.. a ten jeho poskok ci co to je.... ten mecoch? hmmm..... vysiel vobec zakladku? alebo ho rytmus potiahol do pomocnej? |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1636 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:26 Predmet: |
|
|
| Bol by som rád aby som videl nejakého fakt ultra fanúšika rytmusa ...nech ho podporí veď je ich tu dosť na fóre tušim téma hip-hop mala naposledy čosi cez 100 strán keď si dobre pamätám takže si myslím že sa určite niekto nájde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 363 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:39 Predmet: |
|
|
| Rubiki napísal: |
| lol, to je teda kvalitny idiot xD |
súhlasím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 679 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:43 Predmet: |
|
|
| No veď další sposob ako si urobiť reklamu na nový album.Ale podľa mojho tam radšej nemal ani prísť.Je to jeho vec a tým že každý príspevok bude:Je to kkt.Tým sa tá cena neposkladá.Je mi akurát tých ludi čo zaňho hlasovali.Čiže ja som neutrálny |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1614 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:43 Predmet: |
|
|
vždy sa nájde pár xxxxx čo ho budú obdivovať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3510 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:44 Predmet: |
|
|
| ja ho fakt nemusim, ale pokial som dobre pocul, tak organizatori to s nim mali dohodnute, v podstate interpretovali slova z jeho pesnicky. pohybujem sa v tomto prostredi, ale toto fakt nemam overene |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 675 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:23 Predmet: |
|
|
rytmus je ako forest gump ma svoj vlastny svet kde je KING  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pingus Light Expert

Stav:  Založený: 08.01.2005 Príspevky: 42
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:30 Predmet: |
|
|
"môžem je*ať celý Aurel, chce sa mi grcať, je to kandel" - to sú jeho slova z jedného textu. Ale napriek tomu tam isiel. Je to mučeník, keď mu je z toho zle a ide tam.(posledna veta myslena ako vtip).
Sak ľudia čo počúvajú rep troška dlhšie, sa hanbia, že niekto taký ako rytmus existuje. Občas sa aj ja hanbím povedať, že čo počúvam, lebo skoro pre každého je rep=rytmus a nikto iní. Neviem pochopiť, že kto ho rád počúva, keď každého chce v textoch len zbiť, ošukať ich rodinu a kupovať si zlaté retázky za ich prachy. A ten mecoch, no úžasne. Nezaplatíme mu ortopéda, lebo chodí troška čudne.
A nevie niekto mená tej poroty? Lebo podľa mňa sa to udelilo podľa predajnosti a nie podla kvality. A keď podľa kvality, tak som asi čudný |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 537
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:50 Predmet: |
|
|
Obycajne trapne, ubohe..
To je za to, ze kazdy diskofilny kok**** s prepacenim(som si povedal ze uz nebudem nadavat na tomto fore, lebo... moderatori vedia) pocuva rap.. Stal sa komercnym jak svina. Kazdy chce byt ako rytmus. A my mu v tom este pomahame. Co on chceje to aby sa o nom vsade pisalo co on spravil a teraz doma sedi na zadku prdi si popod nos a uje**** sa na tom.. Nechapem preco to spravil, neuznaval som ho a ani nebudem. Najhnusnejsie je na tom to ze potopil vlastnych ludi, pretoze potopil tych co sa vyznaju a su znalcami hip-hopu. Este raz ubohe.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:53 Predmet: |
|
|
Rytmus ma zase to co chcel mat, chcel aby sa o nom pisalo a aby ho kazdy riesil. To sa mu ja podarilo. Hold aj taky ludia musia existovat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mactans Light Expert

Stav:  Založený: 10.07.2006 Príspevky: 58
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:21 Predmet: |
|
|
ked uz tak strasne chcel Aurela ignorovat tak na co tam potom isiel..Aby ho rozmlatil a ukazal aky to je kkt.To vieme uz aj bez toho.iBA CO SA HRA NA TVRDAKA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|