Aurel 2006 sa konal 18.4. 2007...
Logicky, boli to ceny udeľované za tvorbu v roku 2006, takže sa konali až po ukončení roka...
(neviem ako mohli ceny za rok 07 odovzdávať v 2006)...
K Rytmusovi: táto téma je už pasé, je zbytočné ju znova vyťahovať...
ST1 napísal:a teraz cekujem ze o tom neozhodovali ludia ale dajaka skuena porota ked uz tak MR abo victor hazard abo H16 to malo vyhrat ne ten LOL to ma s*r* fakt.
viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
Lukáš Kumančík napísal:viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
ze mu vyslo to, co chcel...aj tu sa kvoli nemu zalozil prakticky zbytocny topic s 12 stranami...bolo to x krat pustane v telke, popisali o tom v novinach, bol toho plny slovensky net... ...cudujem sa, ze mu niekto tie crepy nenapchal do papule a neprerazil mu celust klincom...ved ked ho uz vyhral, nech ho ma
ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
Lukáš Kumančík napísal:sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
ja ta znicoho nevinim a nedavam k- za nazory v tejto teme lebo kazdy ma vlastny...mno radsej to hodte do kosa uz, lebo je to neaktualne a vsetci vedia svoje...