AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Necro napísal:Aurel 07 sa konal v roku 06 :wink:
Aurel 2006 sa konal 18.4. 2007...
Logicky, boli to ceny udeľované za tvorbu v roku 2006, takže sa konali až po ukončení roka...
(neviem ako mohli ceny za rok 07 odovzdávať v 2006)...

K Rytmusovi: táto téma je už pasé, je zbytočné ju znova vyťahovať...
Prílohy
Aurel_06.jpg
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ST1 napísal:a teraz cekujem ze o tom neozhodovali ludia ale dajaka skuena porota ked uz tak MR abo victor hazard abo H16 to malo vyhrat ne ten LOL to ma s*r* fakt.
viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Lukáš Kumančík napísal:viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...

//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...

//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
Musis ludi urazat, z toho su snad len K+.

Btw ma tento topic este niaku relevantnu hodnotu?
Aiden
Darca
Darca

Re: AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Príspevok od používateľa Aiden »

ST1 napísal:Cawte co si o tom myslite ??
ze mu vyslo to, co chcel...aj tu sa kvoli nemu zalozil prakticky zbytocny topic s 12 stranami...bolo to x krat pustane v telke, popisali o tom v novinach, bol toho plny slovensky net...
:roll: ...cudujem sa, ze mu niekto tie crepy nenapchal do papule a neprerazil mu celust klincom...ved ked ho uz vyhral, nech ho ma
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No, je len jedna vec horsia ako ked sa o tebe hovori, a to ked sa o tebe nehovori. V dobrom ci zlom... to je fuk.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...

sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Lukáš Kumančík napísal:sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
ja ta znicoho nevinim a nedavam k- za nazory v tejto teme lebo kazdy ma vlastny...mno radsej to hodte do kosa uz, lebo je to neaktualne a vsetci vedia svoje...
Napísať odpoveď