|
| Autor |
Správa |
aquafresh1 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.06.2005 Príspevky: 674 Bydlisko: antiBENGORO Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:22 Predmet: |
|
|
| Ten primitiv ma sokuje coraz viac. SBS ho mala zdrapnut a vykopnut na ulicu, nic viac si nezasluzi |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 702 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:37 Predmet: |
|
|
tak som pozrel ze o co tam ide...ja len nechapem ako okolo toho mozete stale omielat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 671 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:44 Predmet: |
|
|
| pingus napísal: |
"A ten mecoch, no úžasne. Nezaplatíme mu ortopéda, lebo chodí troška čudne.
|
tak to si pekne napisal a este sa mi zda ze ma daco aj s recou... a aj s rozumom... ale s tym nic nenarobime  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:49 Predmet: |
|
|
| prečo? náhodou celkom výstižný spôsob ako ukázať ako to mjú v p... Aj keď Perfekto zas nemusel chodiť ako traja 15 ročný rapery dokopy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2783 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:50 Predmet: |
|
|
Tak sa nam ukazal nas extremne nekomercny Rytmus ako extremne nekomercny tym ze neprisien na aurela . Cele je to len jeho chora reklama a kto si vie zratat tri a tri vie ze je to len raklama (dost uboheeeeee)
//
| krupica_dnb napísal: |
| prečo? náhodou celkom výstižný spôsob ako ukázať ako to mjú v p... Aj keď Perfekto zas nemusel chodiť ako traja 15 ročný rapery dokopy... |
keby chcel nekomercne ukazat ako ma v p... tak na odovzdavanie nepride  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 807 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 23:58 Predmet: |
|
|
No je mi to úplne jedno, Aurel som nepozeral, Rytmus sa len snaží si ďalej utvoriť imidž veľkého tvrďasa, ktorý má všetko a všetkých v P. Keby chcel skutočne ukázať, že ho má v P tak by neprišiel, lebo takto podporil aj Aurel, ináč bez Aurela by okolo seba nespravil rozruch atď. Média, to je to, čo on potrebuje. Reklamy v TV.
Perfekto je ďalší k.. na holenie.
Obidvaja nemajú s Hip-Hop-om nič spoločné, len na ňom zarábajú a priživujú sa na malých ďeťoch z pokecu.
Falošné kopírky, robia len "show" nič viac, |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2091 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:02 Predmet: |
|
|
| masino napísal: |
rytmus je ako forest gump ma svoj vlastny svet kde je KING  |
Na Foresta nešahaj, to bol charakter, dobrý a šľachetný človek.
A Rytmus? Nuž - čo dodať? Gangsta sa vyfarbil . |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 524 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:03 Predmet: |
|
|
| nemam rad rap ale najlepsie je ze robi taketo chu-oviny a aj tak ho za to ho ma este ciac deciek rado. robi vsetko len aby sa o nom písalo. Ubohé!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14151 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:12 Predmet: |
|
|
| Obaja boli ako sasovia, ako Mecoch, tak aj Rytmus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2839
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:19 Predmet: |
|
|
| Stilo napísal: |
mohol aj inak dat najavo ze nema o toto ocenenie zaujem..  |
Tak tak, napr. Richard muller, tento rok sice nebol nominovaný, no na sms od nového času či pride na aurela reagoval, že momentalne sa kupe na dovolenke vo Francuzsku a asi nestihne doplavat. Celkom ma to pobavilo, no Rytmus, znechutilo, KKT KUS sedi na 100%. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:22 Predmet: |
|
|
Zaujímalo by ma či Melánia je fakt taká retardovaná resp. či Mečoch sa takto správa a má vsugerované správanie aj doma
o rytmusovi berkymu škoda textu |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 807 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 0:25 Predmet: |
|
|
Ešte dodám, že to všetko je len súčasť jeho veľmi dobre premyslenej marketingovej stratégie. Nikto taký ako Rytmus neexistuje, je to celé len divadlo, pózy a nič viac len prázdne nezmyselné slová na papieri. Odo mňa len toľko.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14151 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2007, 23:20 Predmet: |
|
|
lol dava konecne viem co je to aurel a kto je rytmus, ece cera som si myslel ze je to nejaky user phora . Nahodou, v pohode ...jeho "art" je hrozny..."skoro mrtvy pes ho ye*al do creva" a pod...tazky primitiv, ale toto mu vyslo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1990 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 1:02 Predmet: |
|
|
Najviac sa mi pacilo jak to publikum stichlo ... ja ho sice moc nemusim ale par songov ma dobrych (Mama, Kures Funk)
Ale okrem toho sa mi moc jeho tvorba nepaci ... hlavne ta "modulacia" Hlasu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|