AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
-
aquafresh1
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa nam ukazal nas extremne nekomercny Rytmus ako extremne nekomercny tym ze neprisien na aurela
. Cele je to len jeho chora reklama a kto si vie zratat tri a tri vie ze je to len raklama
(dost uboheeeeee)
//
//
keby chcel nekomercne ukazat ako ma v p... tak na odovzdavanie nepridekrupica_dnb napísal:prečo? náhodou celkom výstižný spôsob ako ukázať ako to mjú v p... Aj keď Perfekto zas nemusel chodiť ako traja 15 ročný rapery dokopy...
No je mi to úplne jedno, Aurel som nepozeral, Rytmus sa len snaží si ďalej utvoriť imidž veľkého tvrďasa, ktorý má všetko a všetkých v P. Keby chcel skutočne ukázať, že ho má v P tak by neprišiel, lebo takto podporil aj Aurel, ináč bez Aurela by okolo seba nespravil rozruch atď. Média, to je to, čo on potrebuje. Reklamy v TV.
Perfekto je ďalší k.. na holenie.
Obidvaja nemajú s Hip-Hop-om nič spoločné, len na ňom zarábajú a priživujú sa na malých ďeťoch z pokecu.
Falošné kopírky, robia len "show" nič viac,
Perfekto je ďalší k.. na holenie.
Obidvaja nemajú s Hip-Hop-om nič spoločné, len na ňom zarábajú a priživujú sa na malých ďeťoch z pokecu.
Falošné kopírky, robia len "show" nič viac,
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tak tak, napr. Richard muller, tento rok sice nebol nominovaný, no na sms od nového času či pride na aurela reagoval, že momentalne sa kupe na dovolenke vo Francuzsku a asi nestihne doplavat.Stilo napísal:mohol aj inak dat najavo ze nema o toto ocenenie zaujem..
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
v jednej svojej pesnicke spieva ze : mozem je*at cely aurel chce sa mi grcat je to kandel (pingus - to uz napisal ... )
Tak preco by mal ist pro ti sebe ??
CO mal sa z toho tesit ked nato pred pol rokom pic..uj...e ?
Tiez ho nejak nemusim ...
ale bola to FUN
(mohol a nemusel prist no ale kebyze nepride teraz na hojku by neboli zapisane 4 strany ze aky je kkt
)
Tak preco by mal ist pro ti sebe ??
CO mal sa z toho tesit ked nato pred pol rokom pic..uj...e ?
Tiez ho nejak nemusim ...
ale bola to FUN
(mohol a nemusel prist no ale kebyze nepride teraz na hojku by neboli zapisane 4 strany ze aky je kkt
jemu sa bude teraz lepsie "tvorit" ked ho budu vsetci za to nenavidiet a pouzije nas hnev vo svoj prospech. JO JO RYTMUS! GO GO!! je to frajer. proste ma svoj "styl" ale bolo by vtipne keby sa pri odchadzani podkol o svoje tricko alebo zlatu klobasu...
bodajby sa mu tak darilo ako len on sam chce. aby mal respekt pred seckymi decmi do 15 rokov. tymto si ziskal fannusikov. cisty medialny tah. ukazal aky je husty gangster
btw: mam pocit ze ludi uz hip hop tak za 5-10 rokov uplne unavi. stale pocuvat o tom istom len v inom prevedeni je prizemne...
bodajby sa mu tak darilo ako len on sam chce. aby mal respekt pred seckymi decmi do 15 rokov. tymto si ziskal fannusikov. cisty medialny tah. ukazal aky je husty gangster
btw: mam pocit ze ludi uz hip hop tak za 5-10 rokov uplne unavi. stale pocuvat o tom istom len v inom prevedeni je prizemne...
Ved o to mu slo ... seci sa pytaju ze PRECO to urobil, co potvrdzuje aj tato tema
..bol vo vsetkych dennikoch v tyzdenikoch ..a uz len vdaka tomu ze to drbol o zem ma predanych minimalne dalsich 100 albumov a tisic stiahnutych na lamkach
nechajme ho zit "nekomercne" a ked tato generacia vyrastie bude si RYTMO uzivat nase peniase s "velkym bruchom ktore je sexi"
:D
..bol vo vsetkych dennikoch v tyzdenikoch ..a uz len vdaka tomu ze to drbol o zem ma predanych minimalne dalsich 100 albumov a tisic stiahnutych na lamkach
nechajme ho zit "nekomercne" a ked tato generacia vyrastie bude si RYTMO uzivat nase peniase s "velkym bruchom ktore je sexi"