|
| Autor |
Správa |
ST1 Medium Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1004 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:41 Predmet: AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS |
|
|
Cawte co si o tom myslite ?? ja rap MILUJEM aj rytmusa som pocuval ale v poseldnej dobe cim vac tym dalej sa mi nepaci :/ co spravil na aureli je sila ma to v hlave prepnute na 1000% osobne zdroje tak vyjadrite nazor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
punkerka115 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:44 Predmet: |
|
|
..nepozerala som,ale pocula som .. podla mna to bolo uuuuuuuuplne ale uuuplne ze trapne co zrobil..ja vo vseob. rap nemam rada ...ale 100ludi 100chuti ... ale to co urobil ..neviem co tym chcel dokazat...ako spieva v jedne songe ze moze oebat cely aurel ci ako ..TAK NACO TAM POTOM ISIEL??..ukazat sa aky je sef a ako ma vsetko v pitchi? ..to mohol aj odkazat ... ale to ze s tym hodil a rozbil cenu to sveci o jeho inteligencnom kvociente ...tot vse |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:46 Predmet: |
|
|
| a teraz cekujem ze o tom neozhodovali ludia ale dajaka skuena porota ked uz tak MR abo victor hazard abo H16 to malo vyhrat ne ten LOL to ma s*r* fakt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:46 Predmet: |
|
|
Jeden kamarat mi to poslal na ICQ s tym, že ake štýlove. No podľa mňa sa nevie chovať. Však odtial - potial. Kto to nevidel, tak http://www.youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4 názor si utvorte sami.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Reli.C Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 299 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:48 Predmet: |
|
|
no dneska som si čekol to videjko čo tu sem niekto postol . no a ako som to tak zo začiatku pozeral, tak som nerozumel o čom tam ide. ale ten koniec . no fakt. neviem či to bude tou slávou čo má v hlave, alebo čím . neviem čo tým chcel dokázať, ale počkám si na super expertov, čo sem za chvíľu prídu, a začnú ho obhajovať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

|
|
|
| Frikso napísal: |
Jeden kamarat mi to poslal na ICQ s tym, že ake štýlove. No podľa mňa sa nevie chovať. Však odtial - potial. Kto to nevidel, tak http://www.youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4 názor si utvorte sami.  |
Ved pisem ze je dr*nuty povedal to osobne jeden z LUZI co robil v autobuse proste robil sa zeje opica rychlo sa dostal na vrch ale teraz ukazuje ze mu nepatri ta vec |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 526 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
|
mohol aj inak dat najavo ze nema o toto ocenenie zaujem..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rastignac Expert

Stav:  Založený: 25.10.2006 Príspevky: 148
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:50 Predmet: |
|
|
|
JA SOM ICH ZRAL ALE TERAZ SI MYSLIM ZE SU IDIOTI OBAJA je to sila proste nevedia co chcu penaze im stupli do hlavy pravdepodobne NEZASLUZI SI TO A MECOCH SI TO MAL STRCIT DO R**I |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2302 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:53 Predmet: |
|
|
Jeho cielom bolo dostat sa do medii..to sa mu aj podarilo.
Fakt Hero no, co nato povedat
Teraz sa deti poseru, aky je cool a ako ma v <> lebo on je boh a ide si za svojim cielom jou jou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vinancan Amateur

Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 30
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:54 Predmet: |
|
|
| podla mna je cely slovensky "hip hop" naprd aj so vsetkymi slovenskymi "hiphopermi" |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1632 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:54 Predmet: |
|
|
Ja som odneho ani viac nečakal. Je zbytočné sa vyjadrovať k nemu ...tuším že to krásne v téme hip-hop povedal už tomasito ( ak nie on tak iný mod prepáčte ak sa mýlim ) jednoducho sa hrá na strašne nekomerčného a nič ho nezaujíma ale sám pritom príde na toto vyhlasovanie cien aby všetkým ukázal ako mu na tom nezáleži...tvár by si zachoval ak by tam neprišiel toto je iba na jeho ďalšiu propagáciu ...veď tuším o tom rapuje v tom svojom songu ...čim viac je rozoberaný tym viac ho to teší pretože mu to zvyšuje predaj...je to komerčný kkt a na jeho výstrelky si treba zvyknúť pretože chce aby zarobil ešte viac ....úplne sa zhovadil ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:55 Predmet: |
|
|
| vinancan napísal: |
| podla mna je cely slovensky "hip hop" naprd aj so vsetkymi slovenskymi "hiphopermi" |
reperi su super ale rytmus je kkt |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baguvix Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 20:57 Predmet: |
|
|
Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnorma ja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot
tolko odomňa |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

|
Zaslal: 19 Apr 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
| Baguvix napísal: |
Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnorma ja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot
tolko odomňa |
Ta porota sa moze hambit !!! cele to bolo smanipulovane vobec necekovali komu tu cenu daju len tak ze on ma najviac albumov autoritu zavolame ho a nech spravi show fakt idiotske MAL TO VYHRAT MR |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|