Avidemux

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

morpheus277 napísal:jezis o com tocis mne nejde zvuk v programe Avidemux. vies ty vobec co je to za program???????!!!!!!!!!
neboj viem,urobil som v nom stovky filmov a ak to robis vsetko podla toho navodu co som ti poslal,tak ti to ist musi
morpheus277
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa morpheus277 »

keby si trochu cital co ti tu pisem. ja som v tom normalne robyil mne vsetko islo. ale vcera som prerabal film a od vtedy mi ten program nechce prehrat zvuk zo ziadneho videa. normalne otvorim video dam prehrat a zvuk nejde
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

morpheus277 napísal:keby si trochu cital co ti tu pisem. ja som v tom normalne robyil mne vsetko islo. ale vcera som prerabal film a od vtedy mi ten program nechce prehrat zvuk zo ziadneho videa. normalne otvorim video dam prehrat a zvuk nejde
neboj,ja citam...tak potom neviem v com je chyba ked ti to zrazu nejde...malo by tam byt nastavene Copy pri Audiu...skus to urobit s viacerymi videami
morpheus277
Light Expert
Light Expert

vsak som to spravil. a inak uz to ide. tahal som to zo stahuj.cz a tam nieje instalacka ale uz nainstalovany program. len teraz nvm kua preco mi ten blby zvuk zaostava za obrazom :evil: :evil: :evil: pocuj daj mi pls link skade si to tahal ty.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

morpheus277 napísal:vsak som to spravil. a inak uz to ide. tahal som to zo stahuj.cz a tam nieje instalacka ale uz nainstalovany program. len teraz nvm kua preco mi ten blby zvuk zaostava za obrazom :evil: :evil: :evil: pocuj daj mi pls link skade si to tahal ty.
oka,idem ho pohladat a poslem ti ho v ss :wink:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

djxtreme napísal:kedze napisal nero a BS Player ako prve tak asi to prehrava v tom a ak mu nejde ten zvuk v MPC,tak to moze byt jedine kodekom....ja MPC mam a viem ze je dobry,ale urcite je dobry aj MV2 Player a VLC na rozdiel od nera a BS-ka...este mi povedz ako chces pustit telku a vytvorit si playlist v MPC :wink:
aha playlist si spravim takto :wink:
Prílohy
SNAG-0000.png
morpheus277
Light Expert
Light Expert

no fajn ludia ten zvuk som poriesil ale kua teraz zvuk zaostava za obrazom. ty kokos ako to spravim???
Napísať odpoveď