keby si trochu cital co ti tu pisem. ja som v tom normalne robyil mne vsetko islo. ale vcera som prerabal film a od vtedy mi ten program nechce prehrat zvuk zo ziadneho videa. normalne otvorim video dam prehrat a zvuk nejde
morpheus277 napísal:keby si trochu cital co ti tu pisem. ja som v tom normalne robyil mne vsetko islo. ale vcera som prerabal film a od vtedy mi ten program nechce prehrat zvuk zo ziadneho videa. normalne otvorim video dam prehrat a zvuk nejde
neboj,ja citam...tak potom neviem v com je chyba ked ti to zrazu nejde...malo by tam byt nastavene Copy pri Audiu...skus to urobit s viacerymi videami
vsak som to spravil. a inak uz to ide. tahal som to zo stahuj.cz a tam nieje instalacka ale uz nainstalovany program. len teraz nvm kua preco mi ten blby zvuk zaostava za obrazom pocuj daj mi pls link skade si to tahal ty.
morpheus277 napísal:vsak som to spravil. a inak uz to ide. tahal som to zo stahuj.cz a tam nieje instalacka ale uz nainstalovany program. len teraz nvm kua preco mi ten blby zvuk zaostava za obrazom pocuj daj mi pls link skade si to tahal ty.
djxtreme napísal:kedze napisal nero a BS Player ako prve tak asi to prehrava v tom a ak mu nejde ten zvuk v MPC,tak to moze byt jedine kodekom....ja MPC mam a viem ze je dobry,ale urcite je dobry aj MV2 Player a VLC na rozdiel od nera a BS-ka...este mi povedz ako chces pustit telku a vytvorit si playlist v MPC