AXE - cokoladove

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dizzy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dizzy »

wesley17 napísal:ma to zaujmavu reklamu, tak hadam to je dobre... :)
krasny priklad toho, co dokaze s ludmi urobit marketing :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lol uplny nezmysel.
to je ako s vlasovymi produktmi "got2b: sex appeal obsahují syntetizované mužské feromony"
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

axe mi vonali vzdy f poho, ale uz po 10-12h som smrdel takze vydrz nulova naj vo vydrzi je pre mna 1. adidas 2. nieco s avonu bolo tonie gulicka take daco a aj so sprejom a teraz testujem old spice...ten ujde...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja spreje nepouzivam, mal som niekedy axe, su to dobre vone, ale iba kratko to vonia, to je akurat na vecer a nie celodenne pouzivanie
ja pouzivam vonavku hugo boss energise, odporucam, viac krat sa mi stalo, ze sa kamaratky pytali, co to je za vona, ze je to velmi dobre, takze ak chcete pritahovat holky na vone, tak to je moje odporucanie :wink:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Nevonia to ako čokoláda len tak sladko to vonia. Teda podľa jedného ňuchnutia posudzujem:D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

naj deo je nivea. nezanechava ziadne stopy na obleceni
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

kachna napísal:naj deo je nivea. nezanechava ziadne stopy na obleceni
Ani Axe nie a tiez nechapem ludi ktory si davaju sprej na oblecenie :?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

to ,,cokoladove,, axe je to dark templation ??

mimochodom na obleceni a na vsetkom strasne nechava stopy deodorant STR8 - ale je mozno ze bol nejaky pokazeny alebo co :lol:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

rad by som akvedel ako to vonia, asi pojdem behnut do DM-ka :-D, ale aj tak moja oblubena znacka/vona je jednoznacne Old Spice:Whitewater alebo Kilimanjaro :happyrespect:
// i ked momentalne mam na skusobnej dobe :D Niveu Aqua Cool - celkom dobre vonia, btw, nivea ma dobru kozmetiku :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je to iba reklama... az take super to nie je...
najlepsie je NIVEA.. pekne vonia a ma dost dlhu vydrz
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

heh vcera som videl k tomu reklamu, clkom sa im podarila :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

kachna napísal:naj deo je nivea. nezanechava ziadne stopy na obleceni
Sranda, mam presne opacnu skusenost. Mal som uplne flaky na tricku, odvtedy som proste povedal, ze nivea uz nikdy. Navyse aj vone mi pripadaju nie prilis atraktivne. Co sa tyka vydrze - chvalite Adidas... Ano, vydrzi pomerne dlho, ale nezda sa mi, ze by bol nejak prenikavy. Resp. ja ho po par hodinach necitim (ale necitim ani pot, takze OK). Inak napr. AXE PULSE podla mna je prenikavy dost, taka prijemna svieza vona... ale vydrzou by som to porovnal s adidasom. Inak, naj je podla mna old spice - whitewater. Vona je to celkom prijemna a myslim si ze vydrzi asi najdlhsie zo vsetkeho co som kedy skusal.

Inak toto je taka tazka diskusia... kazdy ma iny nos, kazdemu sa ine paci :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

K6- po par hodinach ho necitis, pretoze si nan zvyknes, to je bezny jav. Aj keby si si poriadne utal v miestnosti tak to za pol hodiny necitis, ale vojde ti tam niekto a volas zachranku.
Ja pouzivam niveu a som spokojny, samozrejme nevidim vyznam nanasat to na oblecenie. Vona sa priatelke strasne paci a vydrzi dost dlho. AXE cokoladu by som si nekupil, uz len kvoli tej kampani.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

mi-chau napísal:K6- po par hodinach ho necitis, pretoze si nan zvyknes, to je bezny jav. ... Ja pouzivam niveu a som spokojny, samozrejme nevidim vyznam nanasat to na oblecenie...
1, To je pravda. Ale neplati to u vsetkeho rovnako, napr. u parfemu je bezne, ze ho zretelne citis aj po 12 hodinach (teda, ako u ktoreho samozrejme). To ma troska nabada k uvahe, ci si proste nos rychlejsie nezvykne na urcite "druhy" voni (a po urcitej dobe si ich tak clovek prestane uvedomovat). Ktovie :D

2, To ani ja, myslel som skor prenesenie na oblecenie prirodzenou cestou... ked sa spotis...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

k6 - hmmm zaujimave tebe vydrzal axe aj adidas s rovnako dlhym ucinkom, ale mne nie....ked som si dal rano axe tak uz poobde som pachol a pri adidase f poho aj na druhy den som citil vonu obcas a nie smrad, asi kazdemu to ucinkuje inak btw nie len adidas som pouzival aj rozne ine neznackove ktore f poho vydrzali....
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

tak dneska som to prvykrat ocuchal :D
fakt to vonia tak sladucko ,ale pekne :) ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja neznasam tie sladke vone:D cim sladsie tym hosie :D ale co clovek nespravi koli zenam.. momentalne mam axe afrika ten sa paci 90% zenskej populacie :D :D (vyplyva to z mojich osobnych prieskumov :D :D)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

brainwirm napísal:ja neznasam tie sladke vone:D cim sladsie tym hosie :D ale co clovek nespravi koli zenam.. momentalne mam axe afrika ten sa paci 90% zenskej populacie :D :D (vyplyva to z mojich osobnych prieskumov :D :D)
hej hej :) afrika je tiez fajnova... ale mal som to uz asi 2-3 krat za sebov.. a uz potrebujem zmenu :)
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

s tym ze to bude mat polka SVK ste mali pravdu :D od kedy bez reklama tak to ma asi 7 chlpacov z 16 z nasej triedy ;-) ale vonia to celkom dobre aj ked sa mi nezdalo ze by ako cokolada ..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tato vona mi pripada dost sladka a ja take sladke nemusim, mam pocit akoby som bol cely zalepeny alebo co. osobne pouzivam niveu, gilette (neviem presne co to je zac teraz, ale modry :D ) aĺe hlavne adidas sensitive 3 action (gulicka). vydrzi dlho, este vecer pred sprchovanim citit v pohode vonu. a ked chcem uputat zeny, tak sa snazim uputat ich recami a nei vonou (asi preto sa mi to nejak nedari :lol: )
Napísať odpoveď