krasny priklad toho, co dokaze s ludmi urobit marketingwesley17 napísal:ma to zaujmavu reklamu, tak hadam to je dobre...
AXE - cokoladove
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja spreje nepouzivam, mal som niekedy axe, su to dobre vone, ale iba kratko to vonia, to je akurat na vecer a nie celodenne pouzivanie
ja pouzivam vonavku hugo boss energise, odporucam, viac krat sa mi stalo, ze sa kamaratky pytali, co to je za vona, ze je to velmi dobre, takze ak chcete pritahovat holky na vone, tak to je moje odporucanie
ja pouzivam vonavku hugo boss energise, odporucam, viac krat sa mi stalo, ze sa kamaratky pytali, co to je za vona, ze je to velmi dobre, takze ak chcete pritahovat holky na vone, tak to je moje odporucanie
-
mikkimikki
Medium Professional
Sranda, mam presne opacnu skusenost. Mal som uplne flaky na tricku, odvtedy som proste povedal, ze nivea uz nikdy. Navyse aj vone mi pripadaju nie prilis atraktivne. Co sa tyka vydrze - chvalite Adidas... Ano, vydrzi pomerne dlho, ale nezda sa mi, ze by bol nejak prenikavy. Resp. ja ho po par hodinach necitim (ale necitim ani pot, takze OK). Inak napr. AXE PULSE podla mna je prenikavy dost, taka prijemna svieza vona... ale vydrzou by som to porovnal s adidasom. Inak, naj je podla mna old spice - whitewater. Vona je to celkom prijemna a myslim si ze vydrzi asi najdlhsie zo vsetkeho co som kedy skusal.kachna napísal:naj deo je nivea. nezanechava ziadne stopy na obleceni
Inak toto je taka tazka diskusia... kazdy ma iny nos, kazdemu sa ine paci
K6- po par hodinach ho necitis, pretoze si nan zvyknes, to je bezny jav. Aj keby si si poriadne utal v miestnosti tak to za pol hodiny necitis, ale vojde ti tam niekto a volas zachranku.
Ja pouzivam niveu a som spokojny, samozrejme nevidim vyznam nanasat to na oblecenie. Vona sa priatelke strasne paci a vydrzi dost dlho. AXE cokoladu by som si nekupil, uz len kvoli tej kampani.
Ja pouzivam niveu a som spokojny, samozrejme nevidim vyznam nanasat to na oblecenie. Vona sa priatelke strasne paci a vydrzi dost dlho. AXE cokoladu by som si nekupil, uz len kvoli tej kampani.
1, To je pravda. Ale neplati to u vsetkeho rovnako, napr. u parfemu je bezne, ze ho zretelne citis aj po 12 hodinach (teda, ako u ktoreho samozrejme). To ma troska nabada k uvahe, ci si proste nos rychlejsie nezvykne na urcite "druhy" voni (a po urcitej dobe si ich tak clovek prestane uvedomovat). Ktoviemi-chau napísal:K6- po par hodinach ho necitis, pretoze si nan zvyknes, to je bezny jav. ... Ja pouzivam niveu a som spokojny, samozrejme nevidim vyznam nanasat to na oblecenie...
2, To ani ja, myslel som skor prenesenie na oblecenie prirodzenou cestou... ked sa spotis...
k6 - hmmm zaujimave tebe vydrzal axe aj adidas s rovnako dlhym ucinkom, ale mne nie....ked som si dal rano axe tak uz poobde som pachol a pri adidase f poho aj na druhy den som citil vonu obcas a nie smrad, asi kazdemu to ucinkuje inak btw nie len adidas som pouzival aj rozne ine neznackove ktore f poho vydrzali....
hej hejbrainwirm napísal:ja neznasam tie sladke vone:D cim sladsie tym hosieale co clovek nespravi koli zenam.. momentalne mam axe afrika ten sa paci 90% zenskej populacie
![]()
(vyplyva to z mojich osobnych prieskumov
![]()
)
tato vona mi pripada dost sladka a ja take sladke nemusim, mam pocit akoby som bol cely zalepeny alebo co. osobne pouzivam niveu, gilette (neviem presne co to je zac teraz, ale modry
) aĺe hlavne adidas sensitive 3 action (gulicka). vydrzi dlho, este vecer pred sprchovanim citit v pohode vonu. a ked chcem uputat zeny, tak sa snazim uputat ich recami a nei vonou (asi preto sa mi to nejak nedari
)