AXE - cokoladove

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

tak dneska som to prvykrat ocuchal :D
fakt to vonia tak sladucko ,ale pekne :) ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja neznasam tie sladke vone:D cim sladsie tym hosie :D ale co clovek nespravi koli zenam.. momentalne mam axe afrika ten sa paci 90% zenskej populacie :D :D (vyplyva to z mojich osobnych prieskumov :D :D)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

brainwirm napísal:ja neznasam tie sladke vone:D cim sladsie tym hosie :D ale co clovek nespravi koli zenam.. momentalne mam axe afrika ten sa paci 90% zenskej populacie :D :D (vyplyva to z mojich osobnych prieskumov :D :D)
hej hej :) afrika je tiez fajnova... ale mal som to uz asi 2-3 krat za sebov.. a uz potrebujem zmenu :)
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

s tym ze to bude mat polka SVK ste mali pravdu :D od kedy bez reklama tak to ma asi 7 chlpacov z 16 z nasej triedy ;-) ale vonia to celkom dobre aj ked sa mi nezdalo ze by ako cokolada ..
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

tato vona mi pripada dost sladka a ja take sladke nemusim, mam pocit akoby som bol cely zalepeny alebo co. osobne pouzivam niveu, gilette (neviem presne co to je zac teraz, ale modry :D ) aĺe hlavne adidas sensitive 3 action (gulicka). vydrzi dlho, este vecer pred sprchovanim citit v pohode vonu. a ked chcem uputat zeny, tak sa snazim uputat ich recami a nei vonou (asi preto sa mi to nejak nedari :lol: )
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No ja som si pred odchodom zo Slovenska kupil na skusku, cokoladovy... a celkom sa mi paci ta vona... a tu som ju nikde v obchodoch nevidel tak zatim pohoda, no ale aj ked tu v Fr. kazdy na sebe channel :)
Napísať odpoveď