tak co ludia co si o tom myslite ?? uz je to aj na SK+CZ ale letenky su uz vsetky vypredane (alebo este nezacali predaj...) http://www.axejet.sk/video.php
ja si myslim ze uz viem cim budem lietat
len keby lietali aj do znamejsich destinacii, ale inac dobry napad
Som cez víkend videl na to reklamu v TV, tak som celú noc nemohol zaspať..
Ale je to naozaj zaujímavé, snáď začnú lietať aj na trase Košice - Praha, aj keď si neviem predstaviť za taký krátky čas využiť komplet všetky ich služby..
Inak skúsil som si nasimulovať nejakú cestu a stále mi vypisovalo, že všetky linky sú už obsadené..
mal som ten isty problem, plus nedostatok destinacii, ale mozno sa to dako zlepsi. z tych destinacii co ponukaju sa mi ich pozdava viacero, ale realne ich asi nevyuzijem, aj ked do australie by som sa rad pozrel
no ja by som sa skor pozrel nie do Australie, ale niekde inde popri cestovani do Australie ...
P.S. jj...aj ja som cumel na tu Saskiu a s tym nedostatkom miest...skusil som vsetky mozne datumy, destinacie, jedno/obojsmerne letenky atd...a nic ... zeby boli ludia az tak nadrzani ??
Kibo napísal:alebo ze by to bol iba marketingovy tah? dalsia z radu reklamnych akcii? uvidime
exactly. cista guerila/viral. reklama na deodorant axe. minuly rok to islo v zapadnych krajinach. aj ked uznavam ze ako marketingovy plan pre aEROlinie by to nebolo zle
Pochybujem ze firma AXE mimo sprejov len tak zriadi letecku spolocnost. Je to len reklamny tah.. Ak by to bola pravda, potom by podla obchodnej inspekcie museli ponukat v realite to co v reklame.. a to by som nechal studium a lietal hore dole..
mi-chau napísal:Pochybujem ze firma AXE mimo sprejov len tak zriadi letecku spolocnost. Je to len reklamny tah.. Ak by to bola pravda, potom by podla obchodnej inspekcie museli ponukat v realite to co v reklame.. a to by som nechal studium a lietal hore dole..
No ak si dobre pamatam, tak oni nic neponukaju, iba hovoria ze "Predstavte si letecku spolocnost..."
Som rad, ze tu zelovoc hodil ten odkaz, lebo uz som si zacinal mysliet, ze som jediny, kto to poklada za reklamu na AXE
pesinko2468 napísal:P.S. inac addictor viem ze by som to mal asi dat do Hudba Search ale nevies ako sa vola ten song co je na zaciatku toho tvojho youtube clipu ??
sry, netusim...
ako to je teda? e to iba velka reklamna akcia, alebo fakt tie reklamne lety robia...? nieco, ako bolo kedysi to coca cola music train...?