|
|
|
| Autor |
Správa |
bobormako Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 796 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2006, 18:51 Predmet: Banská Bystrica Fontána 22.9 |
|
|
Viete niekto čo sa tam stalo a ako sa to presne stalo ???
Ja som počul pár verzií, od známych ale vobec nikde v telke som nepostrehol že by o tom vraveli...
nj, pre nezainteresovaných
dvaja chalani sa začali mlátiť, asi opitý to neviem presne preto sa tu pýtam, jeden "tučný" ich vraj chcel od seba oddelit, ale niekto povedal "nechaj ich 1 na 1", chlapec chcel mať zjavne "šou" tak on odišiel, oni sa natahovali jeden napriahol tomu druhému peknu bombu chalan spadokl na chodník hlavou, všade krv, on sa (rozbehol,prišiel to neviem) a skočil mu na hlavu, alebo dupol to neviem, asi tak ako vo filme kult hákového kríža, ak ste to videli, no chalan mrtvý na mieste to je vám asi jasné, on si zobral mikinu a odišiel.... aspoň tak čo som ja počul , len mi je čudné že o takejto otrasnosti sa nevie.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1952 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2006, 18:53 Predmet: |
|
|
A co sa stalo?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:01 Predmet: |
|
|
No co chces ferovka , lol
Ale nie, nemas nieco z toho na nete ? Nejake spravy ? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:03 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
No co chces ferovka , lol
Ale nie nemas nieco z toho na nete ? Nejake spravy ? |
hej férovka keď niekto niekoho zabije a to dosť kruto, bez mihnutia oka...
neviem hladal som bud zle alebo nieje nič o tom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 26 Sep 2006, 19:06 Predmet: |
|
|
| bobormako napísal: |
| hej férovka keď niekto niekoho zabije a to dosť kruto, bez mihnutia oka... |
to bol joke to prve taky clovek je chory, naruseny clovek , i ked bol opity , iste vedel , ze ak mu skoci na hlavu tak uz super vela nenadycha , btw mas overene ze ten jeho " super " je uz mrtvy? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:10 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
to bol joke to prve taky clovek je chory, naruseny clovek , i ked bol opity , iste vedel , ze ak mu skoci na hlavu tak uz super vela nenadycha , btw mas overene ze ten jeho " super " je uz mrtvy? |
Veľmi vtipné, som zvedavý kebyže to bol nebodaj tvoj kamarát či by si hádzal takéto hefty... určite nie!
Ja som tam nebol, pýtal som na to viacerých ludí, každý mal inú viac menej podobnú verziu s tým že je isté že mu skočil/dupol na hlavu a že zomrel.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 26 Sep 2006, 19:19 Predmet: |
|
|
Moji kamarati teraz cakaju na rozsudok http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/slovenska-policia-zasiahla-proti-neonacistom
No ale uz vazne , tak nebol to moj kamarat ... Jasne ze keby bol inak to vnimam .. Proste ja uz neviem, mna taketo veci uz nejako neprekvapuju ( kazdy tyzden ina vrazda ) , cely svet ide nejakym rychlym spadom do pi**: alkohol , frajeriny , bitky , co na to povedat ,.. aby uz nezrali ako duhy , aby sa uvedomili , a vycistili si tie silne supermanovske mozgy ,,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hypper Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 180 Bydlisko: BB ^_^ Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:34 Predmet: |
|
|
| Hmm zaujimave ja som si nic zaujimave nefsimol ze sa tam dialo ... A to som tam bol dost dlho ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1074
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
Svik: vrazdy tu boli vcera, pred tyzdnom, za socializmu, za stredoveku, boli tu aj v tedy ked sa zilo v jasiniach..
(aj ked teraz nic neobhajujem)  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:43 Predmet: |
|
|
| hypper napísal: |
| Hmm zaujimave ja som si nic zaujimave nefsimol ze sa tam dialo ... A to som tam bol dost dlho ... |
po polnoci... v piatok |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1952 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2006, 19:46 Predmet: |
|
|
Skocil obeti na hlavu? Kreslo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 26 Sep 2006, 19:48 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
| Svik: vrazdy tu boli vcera, pred tyzdnom, za socializmu, za stredoveku, boli tu aj v tedy ked sa zilo v jasiniach |
To ja viem , ale tato doba , je proste strasna , mladi sa strielaju , zo srandy zabijaju , chcel som nato poukazat , ze ludsky zivot ako keby zacal stracat na cene |
|
| Návrat hore |
|
 |
B3rET Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 657
Zaslal: 26 Sep 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
fuuha este ze som akurat tento piatok zostal doma...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4691
Zaslal: 26 Sep 2006, 20:18 Predmet: |
|
|
| opity neopity. na 25 rokov natvrdo. hura hura policajny stat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smarton Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 368
Zaslal: 26 Sep 2006, 20:25 Predmet: |
|
|
| Ja som o tom pocul, niekto mi to hovoril, presne tuto verziu co si pisal ty. Ale velmi sa mi to nezda, lebo nikto o tom nikde nehovori ani nepise. Ale ano, pocul som o tom... A pred fontanou to byva dost casto huste, takze mozno na tom nieco bude, aj ked dost silne pochybujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|