Basnička ktorá vas prekvapí!
ja tiez nemam problem s takymi vecami ja som ta urazil preto lebo si spammer a nie preto ze vies po madarski ja jednoducho nemozem zniest ked si v predchadzajucich prispevkoch prekrucal fakty o tom ze slovaci stavali budapest.plusminus napísal:mne je jedno, ze tu niekedy bolo madarsko ci hocico ine, ide o to aby clovek dokazal prijat druheho ako cloveka ci uz je akehokolvek vierovyznania, rasy, nabozenstva alebo narodnosti.. (tebe to asi nejde ked ma hned urazas, ze ? ale kasli na to)
pre druhy krat aby si nespammoval tak klikni na tlacitko co je pravo hore pri tvojom prispevku je tam napisane uprav...(sry neviem ako sa to po madarski pise
Plusminus: Ked je niekto proti madarom, slovakom, anglicanom atd.. nie je rasista ale nacionalista lebo slovak, madar, anglican su vsetci jednej, europoidnej rasy..
K tej basni: Poslal by som asi taky oficialny list ako madarska ministerka poslala ficovi, nech sa vyjadri k Slotovym slovam
OT: necel si sa odmlcat??
K tej basni: Poslal by som asi taky oficialny list ako madarska ministerka poslala ficovi, nech sa vyjadri k Slotovym slovam
tak nacionalista., ale je podstata je moc podobna.... jj uz sa odmlcujem, len som mal v opere este v tabe navolene hojkoFrikso napísal:Plusminus: Ked je niekto proti madarom, slovakom, anglicanom atd.. nie je rasista ale nacionalista lebo slovak, madar, anglican su vsetci jednej, europoidnej rasy..
rovnako úbohé ako "do tankoch a na budapešť"
a ešte keď to podporila aj samospráva?...hmm...mali by sa nad sebou zamyslieť...sú to hovädá...tom im je tak ťažké pochopiť, že slovesko je právom samostatné?...to fakt neznesú keď sa niekto postavil ich agresii?...česť výnimkám, ktorých je hodne...len bohužial asi nie v budapešti...
a ešte keď to podporila aj samospráva?...hmm...mali by sa nad sebou zamyslieť...sú to hovädá...tom im je tak ťažké pochopiť, že slovesko je právom samostatné?...to fakt neznesú keď sa niekto postavil ich agresii?...česť výnimkám, ktorých je hodne...len bohužial asi nie v budapešti...