skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
atmosfera a ozvučenie? hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy
Mno, tak mam objednany listok na prve predstavenie...Bolo to dost problematicke, pretoze ludia im zaujmom o film zostrelili rezervacny system...takze som visel na linke s bonusovym cislom asi 10 minut, pokym sa to tete podarilo booknut a tym padom sa mi vstupenky vdaka cene hovoru celkom predrazili....Ale co clovek nespravi kvoli dobremu filmu. Mozem byt ale rad, mam good miesta v 2. najvacsej sale, ktora ma vsetky zvukove certifikaty a umoznuje aj digital screening, co dufam, ze sa aj stane v tomto pripade. Uz sa tesim, potom bude na moviemanii aj recenzia...
Stav: Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8421 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma:
Zaslal: 23 Júl 2008, 18:41 Predmet:
Old Dirty Bastard napísal:
atmosfera a ozvučenie? hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy
co som akoze napisal ? vsak, ze pozerat doma cam alebo TS je uplne na <> oproti kinu.. ale pozerat doma vyssie ako je TS.. uz od DVDscreener je okej
Skvely film, po bournovom ultimate som si myslel ze lepsi soundtrack ani nemoze byt ale mylil som sa , na tento film sa oplati ist do kina, vykona jokera je naozaj excelentny a vedie film k dokonalosti. Po skonceni filmu som este xvilu neveriacky kukal na zaverecne titulky a nexcel som verit ze film o batmanovi moze byt taky dobry, az kym ma nedockavy ludia nevytlacili z radu . Snad uz ani nema cenu tocit dalsie filmy o batmanovi...
Vyborny film, ale podla mna je na tej istej urovni ako prva cast (teda Batman od Burtona). Oba su dost temne, oba maju skvele soundtracky, oba maju skvele negativne postavy...Ale uprimne sa priznam, ze dej ma troska sklamal, viac sa mi proste pacil wall*e, ale to je vec vkusu.
nejako sa mi nechce verit ze to ma take hodnotenie (ako keby na imdb ine tlacitko ako 10 nebolo), najde sa tu nazor niekoho kto batmana nema extra rad a zaroven videl tento film?
Pohlavie: Stav: Založený: 01.07.2008 Príspevky: 99 Bydlisko: do toho ťa je ... Karma:
Zaslal: 24 Júl 2008, 21:23 Predmet:
Stopa napísal:
nejako sa mi nechce verit ze to ma take hodnotenie (ako keby na imdb ine tlacitko ako 10 nebolo), najde sa tu nazor niekoho kto batmana nema extra rad a zaroven videl tento film?
a pozri sa koľko ľudi ho hodnotilo (113) tak preto take vysoké hodnotenie... btw. prvá časť bola výborná, celkom sa odlišovala od klasického Batmana z minulých rokov čo bol ako crazy rozpravka...nemal som zatiaľ čas, ale asi si na neho do kina zajdem, lebo na málo ktorý fim som sa tak tešil.
Pohlavie: Stav: Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma:
Zaslal: 24 Júl 2008, 22:09 Predmet:
S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť). Inak nemám výhradu. Film nebol vôbec dlhý, dokonca by som si ešte pol hod posedel. Joker bol kur*a úžasný. Ledger si oscara zaslúži. Za jeho stvárnenie určite. Bavil som sa ako blázon, padali mi z huby pukance od smiechu a keď prichádzala scéna s Jokerom tak som pukance do seba tlačil na rýchlo aby som ich zas od smiechu nevypľúval. Trik s ceruzkou bol bezchybný
btw očakávam pokračovanie... Kto videl staršie časti Batmana snáď vie o čom hovorím. Akurát že v staršom Batmanovi to hral Tomy Lee Johnes
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre